Извор: Србија данас архива вести 29.09.2016

Хрватској прете нови избори? Нема договора, напрасно прекинути разговори Моста и ХДЗ!

Србија данас 29.09.2016
Чланови преговарачког тима хрватске странке Мост пре пола сата су изненада прекинули преговоре око усклађивања програмске платформе са ХДЗ-ом. Преговори су, наводно, прекинути без икаквог образложења с Мостове стране,преноси… »

Добросуседски односи: Мировић се састао са мађарским амбасадором Пинтером

Србија данас 29.09.2016
Председник Владе Војводине Игор Мировић и амбасадор Мађарске Атила Пинтер у данашњем су разговору у Покрајинској влади констатовали да су односи Србије и Мађарске најбољи у последњих десет година, што оцењују као резултат… »

Министар културе у новом саду: Посета у знак подршке кандитатури за Европску престоницу културе 2021.

Србија данас 29.09.2016
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је министра културе и информисања Владана Вукосављевића у Градској кући. Теме састанка су биле везане за подршку кандидатури Новог Сада за Европску престоницу културе 2021… »

Срби га не "хладе": Шампиони у коришћењу мобилног - ево зашто га не испуштају 5 сати дневно! (фото)

Србија данас 29.09.2016
Рекордери! Истраживање компаније Мастеркард "Утицај иновација" спроведено у десет земаља Централне и Источне Европе, показује да је за 91 одсто испитаника у Србији паметни телефон најчешће коришћен уређај, а да просечно… »

Зелена оаза у центру града: Синиша Мали обишао радове на Обилићевом венцу и најавио прави "рај за пешаке"

Србија данас 29.09.2016
Градоначелник Београда обишао радове на реконструкцији вредној 216 милиона динара и најавио потпуно нов изглед тог дела града. Градоначелник Београда Синиша Мали обишао је данас радове на реконструкцији Обилићевог венца… »

Тура трофеја у Новом Саду: Овакве манифестације промовишу праве вредности (фото)

Србија данас 29.09.2016
Тура трофеја борави у Србији до 2. октобра. Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, председница Извршног одбора УниЦредит Банке Србија Чила Ихас и фудбалска легенда Стеван Дика Стојановић на свечаној церемонији у Градској… »

Обележен светски дан срца у Новом Саду

Србија данас 29.09.2016
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић и дирктор Института за кардиоваскуларне болести Сремска Каменица проф. др Александар Реџек присуствовали су манифестацији… »

Још једна лепа вест: На захтев грађана реконструисано игралиште на Јулином брду (фото)

Србија данас 29.09.2016
Градски менаџер Горан Весић, председник општине Чукарица Срђан Коларић и генерални директор ЈКП „Зеленило – Београд” Слободан Станојевић отворили су данас реконструисано дечје игралиште на Јулином брду у Улици… »

Орбан: Европа би "пала" да Мађарска није заштитила границу од миграната!

Србија данас 29.09.2016
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас, три дана уочи референдума о квотама ЕУ за мигранте у тој земљи, да би Европа већ "пала" досад да Мађарска није испунила своје обавезе по питању илегалне миграције. Орбан је за… »

Додик поручио бакиру: Ово што си урадио обиће ти се о главу као бумеранг!

Србија данас 29.09.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је у Бањалуци да ће у Српској бити још референдума и да ће они убудуће бити организовани електронски, како би се брже и лакше могли спровести. На тим референдумима, како је… »