Извор: Телеграф архива вести 16.01.2017

Погледајте како се реконструише Арена: Вања Удовичић и Синиша Мали обишли нову атлетску лепотицу (видео) (фото)

Телеграф 16.01.2017
Највећа хала на Балкану полако добија свој коначни облик пред атлетско првенство Европе у дворани, које је на програму од 3. до 5. марта. Министар за омладину и спорт Републике Србије Вања Удовичић и градоначелник Београда… »

Могерини: Била сам забринута, хвала Вучићу

Телеграф 16.01.2017
Висока представница каже да је напредак који су Београд и Приштина постигли у оквиру дијалога прошле године "историјски" и да је као такав дијалог позитивно утицао на ситуацију у целом региону. Шефица дипломатије Европске… »

Основци из Туниса посетили Стари двор (ФОТО)

Телеграф 16.01.2017
Основци из града Сфакса, дошли су на позив својих вршњака из Основне школе "Владислав Рибникар" Заменик градоначелника Андреја Младеновић и секретарка за образовање Града Београда Снежана Ђурић угостили су данас у Старом… »

У гасној комори некадашњег логора смрти пронађен привезак исти као онај који је имала Ана Франк (ФОТО)

Телеграф 16.01.2017
Ана Франк је рођена 1929. године у Франкфурту месеца дана пре Каролине и у власништву је имала сличан привезак. У нацистичком логору на подручју Пољске пронађен је привезак за који научници верују да је повезан са Аном… »

Јаз све већи: Ових осам милијардера вреде као половина свих становника на Земљи

Телеграф 16.01.2017
Решење проблема - смањити плате богатима, повећати плате радницима, регулисати порезе. Осморо људи држи у својим рукама исту вредност имовине као и половина светске популације, и тај степен неједнакости “могао би разорити… »

Приштина не одустаје: Хоће да руше зид у Косовској Митровици! (ФОТО)

Телеграф 16.01.2017
Зид ће пасти у сваком случају. Не знам да ли ће то бити 1. или 17. фебруара. Али он ће пасти - рекао је Весељи. Председник косовске скупштине Кадри Весељи рекао је данас да ће зид са северне стране моста у Косовској… »

Мајка звана храброст: Лидија је прекинула са хемотерапијом да би родила дете и умрла је

Телеграф 16.01.2017
Опаки карцином јој се ипак вратио у петом месецу трудноће, а Лидија је родила 2015. године и спремно је одлучила да се бори и не посустаје. Лидија Зечевић (29) преминула је јутрос од рака дојке. БОРАЦ: Лазар (13) у 40 месеци… »

Српски учитељи бољи од наставника, зато су нам млађа деца боља од старије: То више неће моћи, на снагу ступа ново…

Телеграф 16.01.2017
Ученици нижих разреда основних школа показују знање које је изнад просека на међународним тестирањима, док су ученици виших разреда на зачељу листа и показују знање испод просека. Ђаци млађих разреда основних школа… »

Арканова ћерка Софија се први пут огласила: Ево шта је рекла о свом оцу, Цеци, браћи... (ФОТО) (ВИДЕО)

Телеграф 16.01.2017
- Дошла сам да одам пошту оцу, кога сам много волела. Иако већ 17 година није међу нама, он и даље живи у мени - изјавила је Арканова ћерка Софија. На јучерашњем помену Жељку Ражнатовићу Аркану, први пут се појавила… »

Београду прети несташица воде: Из "Водовода" апелују на грађане да не остављају одврнуте славине

Телеграф 16.01.2017
Житељи појединих насеља који данима муку муче са сувим славинама, кажу да од надлежних не добијају никакве информације када ће снадбевање бити нормализовано. Због прекомерне потрошње воде из ЈКП “Београдски водовод и… »