Извор: БК ТВ архива вести 17.01.2017

Званично: Потврђене санкције САД-а Милораду Додику

БК ТВ 17.01.2017
Америчко министарство финансија увело је санкције председнику Републике Српске Милораду Додику због активног ометање напоре у спровођењу Дејтонског споразума којим је окончан рат у Босни и Херцеговини и 1995. године… »

"Југославија је била утопија, Хрватској данас иде много боље"

БК ТВ 17.01.2017
Хрватска председница је као примере лошег живота за време Југославије навела вожњу на пар-непар, немогућност слободног напуштања земље и несташице неких производа Хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић изјавила је… »

Од 0 до 100 км/х за 2,1 секунду: Представљен тркачки Тесла С (фото, видео)

БК ТВ 17.01.2017
У Бирмингему је представљена специјална верзија Теслиног Модела С која ће учествовати у Елецтриц ГТ шампионату. Такмичење Елецтриц ГТ први је шампионат резервисан искључиво за ГТ аутомобиле на електрични погон. Као… »

Катастрофална грешка Комуналне службе: Због леденог времена посули улице сољу, али испоставило се да је ипак нешто друго

БК ТВ 17.01.2017
Нису знали да се смеју или да плачу! Комуналне службе у словеначком градићу Сежане су због леденог времена посуле улице оним за шта су мислиле да је уобичајена мешавина соли и шљунка, али се испоставило да у питању било… »

Тачи поново провоцира Србију; "На претње Београда одговорити војском Косова"

БК ТВ 17.01.2017
"Безбедносне снага Косова су регрутоване и припремљене у сарадњи са НАТО" Косовски председник Хашим Тачи данас је разговарао са командантом Безбедносних снага Косова (БСК) Рахманом Рамом, са којим је, како је саопштено на… »

Потрага се наставља: Родитељи не одустају, за Барбаром Витез ће трагати и Интерпол (фото)

БК ТВ 17.01.2017
Родитељи верују да је девојчица жива и да потрага не сме да се прекине. Како се наводи, то су сазнали родитељи девојчице која се, према изјавама њених другова, оклизнула на мосту и пала у Тису између Сенте и Чоке 25… »

"Ако оћутимо Албанцима на убијање Срба нећу бити председник"

БК ТВ 17.01.2017
О овоме говорим као председник Србије, а не као кнадидат и стало ми је до живота Срба и на Косови и свуда, а не до рејтинга, навео је Николић. Председник Србије Томислав Николић изјавио је да је спреман да се повуче са… »

Вучић се у Давосу састао са председником Кине Си Ðинпингом

БК ТВ 17.01.2017
Премијер Србије Александар Вучић састао се пре подне у Давосу са председником Кине Си Ђинпингом са којим је раговарао о пословању Железаре и о будућим заједничким пројектима две земље. Реч је о успостављању директне… »

Стравичан пожар у Новом Саду, има мртвих

БК ТВ 17.01.2017
Пожар је букнуо око поднева у новосадском насељу Детелинаре. Старији мушкарац погинуо је данас пожару који је избио у Улици Облачића Рада 11 у Новом Саду, док су три особе повређене. Директор Завода за хитну медицинску… »

Новосадска полиција добија новог начелника

БК ТВ 17.01.2017
Нови начелник полицијске управе у Новом Саду биће Милорад Шушњић, пошто је досадашњи начелник Синиша Радаковић постављен на место коориднатора у Дирекцији полиције у Београду. Шушњић, који је по звању полицијски… »