Извор: Н1 Инфо архива вести 26.01.2017

Пасквал: Звезда игра најбољу одбрану у Европи

Н1 Инфо 26.01.2017
Тренер Панатинаикоса Ћави Пасквал исткао је одбрану као кључни фактор у игри Црвене звезде. ПАО гостује у хали "Александар Николић" у четвртак од 19 часова, уз пренос на Спорт Клубу 1. Звезда је у серији од шест победа… »

Олбрајт постаје муслиманка у знак солидарности с избеглицама

Н1 Инфо 26.01.2017
Бивша америчка државна секретарка Медлин Олбрајт изјавила је да је спремна да пређе у муслиманску веру у знак солидарности са избеглицама, према којима председник САД Доналд Трамп намерава да пооштри политику. "Одрасла сам… »

Одржано суђење против представника Не да(ви)мо Београд

Н1 Инфо 26.01.2017
У Прекршајном суду у Беоргаду одржано је суђење против представника иницијативе Не да(ви)мо Београд по полицијској прекршајној пријави, а због кршења закона о окупљању грађана. Из суднице у судницу. Тако своје дане… »

Званично: Евра у Марсеју

Н1 Инфо 26.01.2017
Искусни леви бек Патрис Евра наставиће каријеру у Олимпику из Марсеја. Било је извесно да ће он напустити торински Јувентус, само није било познато у ком правцу ће отићи. Марсеј је при самом крају "упао" у трку и успео да је… »

Ребаланс београдског буџета, дефицит 5,5 милијарди динара

Н1 Инфо 26.01.2017
Скупштина града Београда усвојила је ребаланс буџета за 2017. годину по коме је предвиђени дефицит 5,5 милијарди динара. Шеф одборника Демократске странке у Скупштини града Балша Божовић рекао је да су се градски челници… »

Одузимање медаље доказ да је Болт још већи

Н1 Инфо 26.01.2017
Најбржи човек на свету Јусеин Болт у среду је остао без једне од својих девет олимпијских медаља. Иако је та вест помало растужила његове навијаче, упркос томе што медаљу није изгубио својом кривицом, та вест извесно је… »

Разводи се Скарлет Јохансон

Н1 Инфо 26.01.2017
Глумица Скарлет Јохансон и француски новинар Роман Доријак разводе се након две године брака, пише часопис Пипл (Пеопле), додајући да је њихов однос још од лета врло затегнут. "Они живе одвојено још од лета", изјавила је за… »

Обрадовић: У српском друштву постоје озбиљне поделе

Н1 Инфо 26.01.2017
Најтрофејнији српски кошаркашки тренер Жељко Обрадовић изјавио је у интервјуу Недељнику да му смета то што у српском друштву постоје озбиљне поделе. "Једна од тих је и она на Партизан и Звезду. Да поновим, био сам… »

"Робин Худ" ресторан: Наплаћује богатима и храни сиромашне

Н1 Инфо 26.01.2017
Укусна, квалитетна храна и чаше од кристала за бескућнике? Звучи анђеоски и нестварно, али није - барем у Мадриду, где постоји управо такав ресторан на услузи сиромашнима. У шпанском "Робин Худ" ресторану бескућнике… »

Хасани очекује позив Вучића за учешће ПДД-а у власти

Н1 Инфо 26.01.2017
Посланик Партије за демократско деловање (ПДД) Фатмир Хасани изјавио је да још очекује позив премијера Србије Александра Вучића поводом ранијег усменог договора за учешће те партије у власти и на републичком нивоу. Хасани… »