Извор: БК ТВ архива вести 18.08.2017

Карић и Абдулсада: Србија и Ирак ће заједно радити на јачању владавине људских права

БК ТВ 18.08.2017
Народни посланик Драгомир Ј. Карић састао се у Београду с начелником одељења за људска права министарства спољних послова Републике Ирак Фалахом Абдулсадом, са којим је разговарао о унапређењу односа и јачању економске… »

Језив призор у Јужној Морави, нико не зна зашто се ово догодило (фото)

БК ТВ 18.08.2017
Мештани у страху. Језиве сцене у Јужној Морави између села Златокоп и Ћуковац затекли су мештани. Наиме, по реци плута угинула риба, а Комунална полиција Града Врања на пријаву грађана изашла је на терен и први пут, како… »

Ово сте чекали: Вест која ће обрадовати све возаче!

БК ТВ 18.08.2017
Хиљаде и хиљаде грађана је ово чекало. Крај мука возача који нису регистровали увезена возила. Грађани од данас могу да подижу неопходна уверења за регистрацију нових и половних возила из увоза, изјавила је Тањугу в.д… »

Председник Вучић обишао Теклас, полаже се камен-темељац за нову фабрику

БК ТВ 18.08.2017
Број запослених биће повећан са 400 на 2.000. Председник Србије Александар Вучић посетио је данас, у оквиру обиласка Владичиног Хана, фабрику турског инвеститора, Теклас, где ће присуствовати полагању камена-темељца за… »

Цело село у шоку: Копали гроб за рођака, а после два сата погодила их је још већа трагедија

БК ТВ 18.08.2017
Туга! Ђемајл Ђемајли (33) из Подујева преминуо је прекјуче на гробљу у Добратину док је копао гроб за свог рођака који је премиуо два сата раније. Ђемајли је изненада умро, наочиглед тројице рођака који су били с њим… »

Србију ноћас потресла стравична несрећа: Има погинулих и повређених, међу њима и дете

БК ТВ 18.08.2017
Трагедија! Три особе погинуле су у саобраћајној несрећи која се око 23 сата догодила на путу од Банатског Новог Села ка Владимировцу. У судару су учествовали багер, у којем су били отац и син и аутомобил фолксваген Туарег… »

Отац убијене Кристине Каплановић: Верујем полицији

БК ТВ 18.08.2017
Очај у породици. Мушкарац М.С. (35) приведен је јуче због сумње да има информације о убиству Кристине Капланоић (19), која је пре три месеца страдала приликом покушаја оружане пљачке бензинске пумпе "Нис" у Великом Мокром… »

Нови терористички напад у Шпанији, има мртвих и рањених (фото, видео)

БК ТВ 18.08.2017
Нова драма! Најмање шест цивила је повређено, пре него што је каталонска полиција убила пет осумњичених терориста у граду Камбрилсу, око 100 километара од Барселоне. Само осам сати после терористичког напада у Барселони, у… »

Полиција зауставила аутомобил, због оног што су затекли у колима хитно ухапсили возача!

БК ТВ 18.08.2017
Спречен озбиљан криминал! Инспектори Пореске управе - Пореске полиције, у координацији са Министарством унутрашњих послова, у месту Салаш код Зајечара, приликом прегледа путничког моторног возила пронашли су 4.000 паклица… »

Невероватно: Панчевци десет дана чувају мртву рибу, а ово је разлог

БК ТВ 18.08.2017
Мораће да га сачувају још неко време. Сом капиралац тежак 56 килограма и дуг два метра нађен је пре десетак дана у Панчеву, а о угинулој риби брине тамошње предузеће "Зеленило", јер служи као доказни материјал у поступку… »