Београд архива вести 18.11.2017

Главаш: Дете упало у отвор за угаљ, не у шахт

Студио Б 18.11.2017
Секретар за ванредне ситуације града Београда Дарко Главаш рекао је да је дете које је око 19 сати повређено на Обилићевом венцу, у центру Београда, упало у одвод за угаљ, а не у шахт, као и да је „малишан имао само блаже… »

Контролор Бусплуса сурово претучен на линији 610 за Јаково

Блиц 18.11.2017
Још један напад на раднике Бусплуса. Контролор М.П., кога су јуче за време обављања својих радних обавеза претукле две особе и који је задобио више удараца у главу, налази се у КБЦ “Земун”. - Напад се догодио јуче око… »

Јулка и Жаре у топлом склоништу

Политика 18.11.2017
Нилски коњи већ у затвореном базену, а жирафе до првог снега трчкарају напољу. Док се умотавамо у вунене шалове, навлачимо капе и рукавице, поједини житељи Дорћола башкаре се под сивим небом и брчкају у базенима. Али… »

Мали: Изградња метроа почеће 2020.

Мондо 18.11.2017
Градоначелник Београда Синиша Мали најавио је да Београд у наредном периоду очекују многи велики радови и бројне новине које се деценијама најављују. Фото: Мондо/Стефан Стојановић Мали је најавио да ће наредне године почети… »

Незапамћено бурна ноћ иза београђана, пуне руке посла за лекаре: 8 повређених у саобраћајкама, мушкарац нађен како лежи…

Курир 18.11.2017
У четири саобраћајне несреће које су се током ноћи догодиле у Београду повређено је осам људи, а један тешко повређен мушкарац пронађен је с на путу на периферији града, рекла је портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура… »

За 10 дана ћете имати прилику да својим идејама уређујете Београд

Телеграф 18.11.2017
Мали је истакао да је број незапослених на територији града смањен за 20.000 у односу на 2013. годину, те да је градска власт била у праву када је кренула да сређује наш град и да отвара фабрике. Велика кампања "Београђани за… »

На Звездари ниче нова зграда Прихватилишта за децу и младе: Отварање до краја септембра наредне године

Телеграф 18.11.2017
Синиша Мали је рекао да ће објекат, који ће Град Београд коштати 97 милиона динара, бити завршен до септембра наредне године. Градоначелник Београда Синиша Мали обишао је радове на згради у Улици Живка Давидовића на… »

Дочек нове године у Београду Најлуђа ноћ уз Чорбу и Лукаса?

Вечерње новости 18.11.2017
Прослава дочека 2018. године у Београду трајаће три дана, град припремио изузетно богат музички програм. Вече пред 31. децембар "Ван Гог", "Зана" и Жељко Самарџић. ФЕШТА поводом дочека нове 2018. године у Београду… »

Ускоро минуси, хладно време нам стиже из Хрватске и Босне: Температура ће ускоро бити испод нуле

Србија данас 18.11.2017
Ускоро захлађење у Србији. Први изазов нас према најавама метероролога очекује у уторак када би температура по први пут ове јесени могла да падне испод нуле (минус један). Преко дана ипак ће бити између пет и шест степени… »

Пола века игром и песмом чувају традицију

Политика 18.11.2017
Чланови Културно-уметничког друштва „Димитрије Котуровић” из Раковице повели су публику у „Сава центру” кроз Србију, оживљавајући различите обичаје и традицију нашег народа. Они су приредили слављенички концерт… »