Извор: Ало архива вести 14.12.2017

Пронађено тело у Босни, сумња се да је младић који је упао у Миљацку

Ало 14.12.2017
Тело је око 11:15 сати приметио Нермин Трнчић, власник парцеле код које се тело зауставило. У реци Босни у региону Чекрчића у Високом је пронађено беживотно тело. Сумња се да је реч о телу једног од младића који су у… »

Дечаку (11) другар подметнуо петарду у флашу

Ало 14.12.2017
Један 11-огодишњи дечак је у Бањалуци повређен крхотинама стакла након што је у игри један од његових вршњака ставио петарду у флашу. Када је петарда експлодирала, крхотина стакла је погодила дечака у главу, због чега… »

И Хрватска улази у шенгенску зону

Ало 14.12.2017
Европски парламент је на пленарној седници у Стразбуру, у тематској расправи, подржао улазак Хрватске шенгенску зону. То би се, према очекивању хрватских европарламентараца могло догодити већ 2019. године, преносе хрватски… »

Колинда селфијем срушила Твитер

Ало 14.12.2017
Хрватска председница једним селфијем "запалила" Твитер! Селфи хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић шири се Твитером. Можда селфи не би био толико атрактиван да Колиндина другарица није плавоока камила! @КолиндаГК у… »

"Зар га ви не бисте купили да можете?"

Ало 14.12.2017
Свештеник навукао бес верника након што је купио луксузни "мерцедес" од 50.000 евра! Један славонски свештеник недавно је купио нов "мерцедес" вредан 50.000 евра. Иако многи верници сматрају да није уреду да свештено лице… »

Пре девет месеци је родила ћерку, а сада је објавила снимак на ком је потпуно гола (18+)

Ало 14.12.2017
Иако се недавно породила, фатална Рускиња провоцира и на друштвене мреже качи провокатван садржај. Ирина Шајк је на Инстаграму објавила видео снимак који је шокирао јавност. Манекенка у њему позира гола, иако је недавно… »

Ухватио жену у превари са седморицом, а онда је понизио за цео живот

Ало 14.12.2017
Ухватио је жену у превари и уследила је брутална освета. Џејсон Мело (26) натерао је своју жену (25) да потпуно гола прошета центром Њујорка, и то зато што ју је ухватио у превари. Несрећна девојка је два сата шетала… »

Сада је у Задрузи, а због ове свађе из Великог брата и данас се прича о њој!

Ало 14.12.2017
Драгица Јаничић је учесница ријалитија "Задруга" која је уласком привукла велику пажњу, а публика је памти по учешћу у "Великом брату". Такмичари претходног ријалитија немају баш лепо мишљење о њој, с обзиром на то д… »

Анабела: Луна је незаштићена поред Слобе

Ало 14.12.2017
Анабела Атијас дошла је у студио "Задруге" како би пружила подршку својој ћерки Луни. Луна Ђогани, Слоба Радановић и Кија Коцкар су главна тема и готово да не постоји особа у Србији коју не занима љубавни троугао настао у… »

Са швалером спалила мужа, па љубавника полила киселином да преузме идентитет

Ало 14.12.2017
Превара столећа откривена је навици по којој су се разликовали мушкарци. Индијка која је заједно с љубавником убила мужа, а затим полила љубавника киселином да би могао да преузме идентитет њеног супруга, откривена је… »