Извор: Политика архива вести 16.03.2018

Експлозија у кући Србина у Бошњачкој махали на КиМ

Политика 16.03.2018
КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Непознате особе бациле су експлозивну направу у двориште куће у којој живи Србин са мајком у насељу Бошњачка махала у Северној Митровици. „Радио Контакт плус” јавио је да повређених није било и… »

Вучић: Пет година ме лажете о ЗСО

Политика 16.03.2018
Наговорите ваше мезимче да испуни што је потписало, а ви сте гарант тога. Председник Србије Александар Вучић поручио је да међународној заједници, која је гарант Бриселског споразума, а не само Албанцима, више ништа не… »

Пушков: САД да објасне како су бомбама отцепиле Косово

Политика 16.03.2018
МОСКВА – Руски сенатор Алексеј Пушков је, коментаришући осуду Вашингтона због тога што је руски председник Владимир Путин посетио Крим, предложио Стејт департменту да објасни како су бомбама отцепили Косово од Србије. –… »

Повећан број вакцинисаних, епидемија јењава

Политика 16.03.2018
Епидемиолог Зоран Радовановић изјавио је данас да је последњих месеци повећан број вакцинисаних, додајући да треба очекивати да епидемија малих богиња полако јењава. Радовановић је казао да је у марту епидемија малих… »

Летње рачунање времена 25. марта

Политика 16.03.2018
Летње рачунање времена почиње 25. марта, када часовнике треба померити са један сат унапред. Министарство привреде је саопштило да, на основу Закона о рачунању времена, летње рачунање времена у 2018.години почиње 25… »

Британска полиција: Николај Глушков је убијен

Политика 16.03.2018
Руски бизнисмен је живео је добио политички азил у Великој Британији, истраживао је околности смрти олигарха Бориса Березовског. Лондон, Москва - Британска полиција саопштила је да смрт руског бизнисмена који је живео у… »

Вулин: Драго ми је ако Пентагон не стоји иза Скапаротијевих оцена

Политика 16.03.2018
У овој земљи не одлучује ни Русија ни Америка, већ грађани Србије и они које су грађани Србије изабрали, каже министар одбране. Министарство одбране поручује да је задовољно што је појашњено да изјава генерала Кертиса… »

Сутра 14 година од мартовског насиља на Косову

Политика 16.03.2018
Сутра, 17. марта навршава се 14 година од избијања највећих етнички мотивисаних сукоба на Косову од доласка међународних снага 1999, у којима је 19 људи погинуло, а више од 4.000 Срба протерано из домова у које се огромна… »

Паника у Осијеку: Мртви голубови падају на улице

Политика 16.03.2018
ЗАГРЕБ – Повећани број мртвих голубова који падају с кровова и дрвећа унели су панику код грађана Осијека, посебно власника паса и мачака који страхују за своје љубимце и сумњају да је у питању отров. Друштвеним мрежама… »

Дугалић: Банке неће одустати од наплате трошка обраде кредита

Политика 16.03.2018
Потпуно је оправдано што банке наплаћују трошак обраде кредита и од тога неће одустати, поручио је данас генерални секретар Удружења банака Србије (УБС) Верољуб Дугалић. „У пословној политици банака ништа се неће… »