Извор: Телеграф архива вести 24.01.2019

Луна и Марко отишли на снимање емисије, она побеснела због онога што је изјавио, избила жестока свађа, а све због Драгане…

Телеграф 24.01.2019
Луна није могла да пређе преко Маркових речи у вези са Драганом Митар, а већина задругара ју је подржала. Луна Ђогани и Марко Миљковић гости су наредне епизоде емисије "Магазин Ин" Сање Маринковић, а иако су гостовали као… »

Навијачи Марсеља дочекали Балотелија као Бога: Спектакуларно снимљен настанак првог графита (видео)

Телеграф 24.01.2019
Присталице славног француског клуба се надају да ће темпераментни Италијан успети да размрда екипу. Марсељ је на ногама после доласка Марија Балотелија у Олимпик, где ће бити саиграч са Немањом Радоњићем. Темпераментни… »

Највеће понижење у каријери Огњена Врањеша: Андерлехт донео ванредну меру после наводног секс скандала са Карлеушом!

Телеграф 24.01.2019
Репрезентативца БиХ скупо ће коштати наводна секс афера са певачицом. Огњен Врањеш пролази кроз најтурбулентнији период живота, после наводне секс афере са Јеленом Карлеушом. Након што су у јавности процуриле голе… »

Младенци више не изнајмљују венчанице због беспарице, већ бурме због Инстаграма: Траже скуп накит за фоткање, а нико не…

Телеграф 24.01.2019
Презентација у јавности данас је за неке најважнија, причају златари који су спремни да се прилагоде захтевима клијената. Промена односа младенаца према самом чину венчања умногоме се огледа и у све чешћој жељи младе и… »

Зоран Шумадинац "прорекао" будућност јк и Тошићу, па открио зашто им се све ово десило

Телеграф 24.01.2019
Шумадинац је стао на страну Јелене и Душка, а хејтерима је упутио јасну поруку. Зоран Шумадинац тренутно је један од најпопуларнијих ликова, због песме "Аутотјун", али тврди да га много људи зна и пре него што је почео да… »

"Нека ми каже ђубре, кретену..." Отац Ане Кокић открио да и даље нема контакт са ћерком, а ево шта има да јој поручи…

Телеграф 24.01.2019
- Она зна најбоље шта се ту догодило и зашто су тако одлучили. Ја их нисам спајао, ја их нећу ни раздвајати - рекао је Анин отац Стеван. Отац Ане Кокић, Стеван Кокић, више од десет година није у контакту са ћерком, живи… »

Гола дојка вреле Алесандре севнула насред улице, а кад је видите мало ниже неће вам бити јасно зашто је она у пензији…

Телеграф 24.01.2019
Тексас јакна се померила, а гола дојка бившег Викторијиног анђела моментално је завршила на свим светским агенцијама. Неколико дана након што су је папараци ухватили на улицама Малибуа без трунке шминке, Алесандра Амбросио… »

Паклене врућине у Аустралији узимају данак: Шокантне слике мртвих риба и дехидрираних коња у фази распадања, а кукуруз се…

Телеграф 24.01.2019
Метеоролози немају добре вести – најављују да ће талас врућина потрајати данима. Талас екстремних врућина већ више од недељу дана хара Аустралијом, највише дневне температуре досежу готово 50 степени Целзијуса, а… »

Евролига одрапила Партизан још једном: Овај пут ће вас бакље коштати 10.000 евра! (видео)

Телеграф 24.01.2019
Нема милости када се понављају прекршаји. КК Партизан кажњен са 10.000 евра због понашања публике на београдском мечу против Монака! Због паљења бакљи и убацивања предмета у терен, клуб ће поново морати да плати скупу… »

Иван Адровац сведочиће против супруге: Швајцарска тражила да питања њиховом затворенику добију 3 месеца унапред

Телеграф 24.01.2019
Испитивање би се спровело путем видео-линка. Сведочење Ивана Адровца у поступку који се води против његове супруге Маје Адровац и Александра Здравковића, оптужених за покушај убиства бизнисмена Милана Бека у новембру 2014… »