Хроника

Последњи минут живота бате трлаје: Бежећи од Арканових осветника изашао је из преврнутог аута, а онда су га изрешетали!

Курир пре 23 сата
Пре тачно 20 година убијен је један од вођа бежанијског клана. Иако је Радослав Трлајић приметио заседу на паркингу испред своје зграде у Улици др Ивана Рибара, борио се као лав, али није умакао рафалима смрти. Ликвидација… »

Испланирали масакр у Јабуковцу, нагутали се таблета и кренули

Ало пре 24 сата
Ужас. Маја Бађикић (26) и њен љубавник Давор Пернић (36) детаљно су испланирали масакр на салашу у Јабуковцу, а у оптужници коју је против њих подигло Више јавно тужилаштво у Неготину наводи се да су се договорили да… »

"Нагутали смо се таблета и кренули...": Оптужница против Маје и Давора крије језиве детаље масакра у Јабуковцу!

Србија данас пре 24 сата
Невероватни детаљи злочина који је потресао Србију! Маја Бађикић (26) и њен љубавник Давор Пернић (36) наводно су детаљно испланирали масакр на салашу у Јабуковцу, а у оптужници коју је против њих подигло Више јавно… »

Саслушани осумњичени за смрт Стефана Филића, његов отац поручио: ''Лоше смо, боље да их не видим''

Србија данас пре 24 сата
Два младића саслушана су у Вишем јавном тужилаштву у Смедереву, а на терет им се ставља кривично дело тешко убиство. Никола Б. (20) и његов вршњак Митар П., осумњичени за пребијање насмрт Стефана Филића (18) из… »

Бизарна освета у Алексинцу: Брату бивше девојке провалио у кућу и запалио гардеробу и намештај

Блиц пре 1 дан
Нишка полиција ухапсила је Л.Б. (26) из околине Алексинца због сумње да је синоћ провалио у једну породичну кућу у Алексинцу у којој је запалио намештај и гардеробу. - Кућа припада брату његове бивше девојке са којом је… »

Нагутали смо се таблета и кренули у покољ: Језиви детаљи из оптужнице против љубавника који су у убили целу породицу

Курир пре 1 дан
Маја Бађикић (26) и њен љубавник Давор Пернић (36) детаљно су испланирали масакр на салашу у Јабуковцу, а у оптужници коју је против њих подигло Више јавно тужилаштво у Неготину наводи се да су се договорили да оду на… »

Сам се покренуо и ударио жену на улици

Ало пре 1 дан
Жена је пребачена у болницу на Бањици. Жена (30) повређена је јутрос око 11 сати на углу Улица кнеза Вишеслава и Ратка Митровића на Чукарици, када је на њу налетео аутомобил, који је према незваничним информацијама, у… »

Милион и по евра за подршку жртвама и сведоцима кривичних дела

Ало пре 1 дан
Стиже помоћ! Поводом Европског дана жртава кривичних дела објављен је трогодишњи пројекат „Подршка жртвама и сведоцима кривичних дела у Србији“, који предвиђа успостављање свеобухватног националног система… »

Алексинчанин провалио у кућу и запалио намештај

Јужне вести пре 1 дан
Због сумње да је у четвртак, 20. фебруара у вечерњим сатима провалио у породичну кућу у Алексинцу и запалио намештај и гардеробу, ухапшен је мушкарац из овог краја. За кривично дело изазивање опште опасности терети се… »

"Отишао сам у дебели минус, пао ми је камен са срца кад су ме хапсили": Да ли је Чеда најлошији дилер у Србији, или је све…

Вечерње новости пре 1 дан
Чедо Калић на суду препричао своју трагикомичну авантуру у свету криминала. ЧЕДО Калић, који је оптужен за стављање у промет опојних дрога признао је у петак кривицу у Вишем суду у Београду. Његов бранилац Емин… »

Хроника, најновије вести »