Hronika

Užas u Rakovici Iz Topčiderke izvučeno telo

Press pre 10 sati
Ispod mosta u Rakovici, u reci Topčiderki primećeno je beživotno telo kako pluta. Foto:blic Za sada je u pitanju N. N. lice, saznaje Telegraf, a uzrok smrti je nepoznat. Izvor: blic.rs… »

Iz Topčiderke izvučen pijan muškarac, prijavljeno da je leš

Nova pre 10 sati
U Topčiderskoj reci u Rakovici danas je primećen muškarac kako pluta, a prvo se mislilo da je reč o mrtvoj osobi. Očevici su prijavili da pluta muški leš po reci Topčiderki. Međutim, kada su službe došle na lice mesta, ispostavilo se da je reč… »

Gde su Goksi i Lazar: Nestanak navijača uvod u rat podzemlja

Nova pre 10 sati
Masovna hapšenja dilera narkotika, među kojima su čak i policijski službenici, nestanak označenih pripadnika navijačkih i huliganskih grupa, ali i krvavi revolveraški ili pak bombaški obračuni, događaji su koji poslednjih dana potresaju sve… »

Hrvati zveckaju oružjem na Kosmetu: Šalju svoju elitnu vojsku! Treba li Srbi da budu zabrinuti?!

Pravda pre 11 sati
Hrvatska će od naredne godine utrostručiti vojno prisustvo na Kosovu i Metohiji ukoliko Vlada i parlament te zemlje budu prihvatili predlog da se u sastav KFOR po prvi put uputi borbena pešadijska četa. Sadašnji kontigent te zemlje na Kosovu čini 38… »

Novi parlamentarni izbori već 2022?

Pravda pre 11 sati
Vlada u koju bi predsednik SNS Aleksandar Vučić uvrstio sve političke činioce u Narodnoj skupštini, možda i nekog van nje, a koju bi nazvao koncentracionom, moguća je, ali bi to značilo da će biti vanrednih izbora za dve godine. Prava… »

Nisam ubio Berišu: Počelo suđenje Fehmiju Bejzaku (55) za zločin na subotičkom buvljaku

Večernje novosti pre 10 sati
U Višem sudu u Subotici juče je počelo suđenje Fehmiju Bejzakuu (55), koji se tereti da je pre godinu dana na subotičkom buvljaku naneo teške povrede Bedžetu Beriši (62), od kojih je ovaj preminuo. Optuženi tvrdi da nije ubio Berišu i da sa njim… »

Pod istragom i roditelji: Zbog zanemarivanja maloletnice u Zaječaru

Večernje novosti pre 10 sati
OSNOVNO tužilaštvo u Zaječaru pokrenulo je postupak protiv roditelja osmogodišnje M. R. zbog zanemarivanja. Kako se sumnja, ovu devojčicu je, letos na gradskoj plaži, pod izgovorom da želi da je nauči da pliva, ispod vode dodirivao njen… »

Trener ostaje u pritvoru: Istraga protiv Aleksandra F. iz Vladičinog Hana

Večernje novosti pre 10 sati
ALEKSANDAR F. (na slici) iz Vladičinog Hana, trener Omladinske škole FK Radnik iz Surdulice, koji se tereti za nedozvoljene polne radnje nad dečacima koje je trenirao, ostaje i dalje u pritvoru. Dragan Nikolić, tužilac Osnovnog javnog tužilištva u… »

Strašan prizor u Rakovici: Telo plutalo ispod mosta

Srbija danas pre 11 sati
Mislilo se da mrtav muškarac pluta rekom, a onda se ispostavilo da je živ. Ispod mosta u Rakovici, u reci Topčiderki primećeno je telo kako pluta. Na lice mesta su bili upućene ekipe Hitne pomoći i policije. Međutim, kada su stigli na lice mesta i… »

Zaplenjen duvan za nargile: Kamionska kabina puna krijumčarene robe

Zrenjaninski pre 12 sati
Carinici su 18. oktobra, na prelazu Srpska Crnja, zaplenili duvan za nargile, lekove, profesionalne aparate i preparate za manikir, koje je vozač jednog kamiona pokušao da prokrijumčari u kabini kamiona, saznaje portal zrenjaninski.com. Prekršaj je… »

Hronika, najnovije vesti »