Hronika

Kragujevački saobraćajci u specijalnoj akciji: Zaplenili šest kilograma marihuane!

Kurir pre 24 sata
U mestu Dragobraća koje se nalazi na izlazu iz Kragujevca na magistralnom putu ka Kraljevu, večeras je pronađeno šest kilograma marihuane!. U saradnji sa inspektorima OKP, saobraćajni policjaci Vadan Prokić i Branko Tomašević, pružajući podršku u ovoj akciji zaustavili su automobili... »

Igor Jurić šokirao ispovešću: Nad Tijaninim ubicom sam se u jednom trenu čak i sažalio! A tužilac mi je rekao da ona nije dovoljno svirepo ubijena!

Kurir pre 1 dan
Igor Jurić se prisetio kobne noći, ali i onoga što je sledilo potom! Tijana Jurić, tinejdžerka iz Subotice, imala je tada samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i život je bio pred njom. Ali sve njene planove i želje u životu u julu 2014. prekinuo je monstrum Dragan Đurić, koji... »

Karambol u veterniku: Karavanom se zakucao u kombi i pikap, pa se odbio i udario u ogradu skršena troja kola (foto)

Kurir pre 1 dan
VETERNIK - Vozač karavana zabio se rano jutros, punom brzinom u parkirana vozila, a potom se odbio i udario u ogradu auto-placa. Incident se dogodio oko 3 časa iza ponoći, na novosadskom putu, ispred broja 140. Automobili su potpuno uništeni i materijalna šteta je velika. Vozač je izgubio... »

Đak prvak umro na času od infarkta: "Sve se dogodilo za dva minuta, dečakov otac gledao je kako mu sin umire"

Blic pre 2 dana
Samo je pao sa stolice. Đaci nisu ni shvatili da im drug pred očima umire. Ovako pričaju u Osnovnoj školi "Zajnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa u kojoj je juče, tokom časa, preminuo šestogodišnji F. J, đak prvak. Prema prvim informacijama, dečak je preminuo od srčanog udara tokom... »

Devojčica crtala na betonu, pregazio je kombi: Majka šokirana što je povređena u vrtiću: Strašno je kako mi dete izgleda

Blic pre 2 dana
Dve petogodišnje devojčice pregazio je juče kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića “Kockica” u Rumi: jedna od njih je zadobila prelom kostiju lica, a druga je srećom samo povredila usnu, saznaje “Blic”. I dok je lakše povređena devojčica puštena na kućno lečenje, teže... »

"On ne želi da se javi ocu": Igor Jurić kaže da je Nebojša pronađen nakon više od godinu dana, dečakov tata ne veruje dok ga ne vidi

Blic pre 2 dana
Nebojša Mladenović (20) iz Donje Trnave pre više od godinu dana otišao je od kuće da u Nišu "podigne ličnu kartu" i nikada se više nije vratio kući. "Fondacija Tijana Jurić/registar nestalih lica Srbije" objavio je da je mladić pre nekoliko dana pronađen, međutim dečakov otac tvrdi da... »

Forenzičari predstavili novo šokantno otkriće o misterioznom ubistvu pevačice!

Alo pre 1 dan
Alo: Forenzičari predstavili novo šokantno otkriće o misterioznom ubistvu pevačice!
Izjave supruga ubijene pevačice o njenom poslednjem džogiranju i nestanku na nasipu ne poklapaju se sa podacima baznih stanica koje su zabeležile kretanje njenog mobilnog telefona! Novosadski Centar za forenzička istraživanja (CFI), koji je vodio privatnu , ispitivao je i izjave njenog... »

Zabio se karavanom u parkirana vozila, pa se odbio i odleteo skroz na drugu stranu (foto)

Alo pre 1 dan
Alo: Zabio se karavanom u parkirana vozila, pa se odbio i odleteo skroz na drugu stranu (foto)
Automobil skršen do neprepoznatljivosti. Vozač karavana zabio se rano jutros, punom brzinom u parkirana vozila, a potom se odbio i udario u ogradu auto-placa. Incident se dogodio oko 3 časa iza ponoći, na novosadskom putu, ispred broja 140. Automobili su potpuno uništeni i materijalna šteta je... »

Eksplozija u niškoj fabrici! Ima teško povređenih!

Alo pre 1 dan
Alo: Eksplozija u niškoj fabrici! Ima teško povređenih!
Nesreća se dogodila jutros oko 5 sati. Dve osobe su teško povređene, a jedna je zadobila lake povrede u incidentu u fabrici "Nisal" u. Ovo preduzeće se inače bavi preradom aluminijuma, a radnici su povređeni kada ih je prilikom prelivanja tečnog aluminijuma poprskala ta smesa. Oni su... »

Ćerka monstrum priznala da je ubila majku, žali što joj nije "još nešto" uradila! Pozliće vam kada vidite šta

Alo pre 23 sata
Alo: Ćerka monstrum priznala da je ubila majku, žali što joj nije "još nešto" uradila! Pozliće vam kada vidite šta
Majka i ćerka su, navodno, oduvek imale probleme. Gordana Petrović iz sela Kočetin u blizini Žabara uhapšena je zbog sumnje da je ubila majku Nadeždu (80). Telo nesrećne starice sa krvavom glavom, koje je bilo potpuno nago, nađeno je na putu u blizini sela. Stravično ubistvo otkriveno je u... »

©2018 Netmark d.o.o.