Hronika

Isplivali snimci u kojima Aleksić zlostavlja decu: Učenici ostajali u strahu i grču (video)

Srbija danas pre 8 sati
Ovi isečci su emitovani na televiziji. Dva snimka na kome Mika Aleksić ponižava decu zbog neurađenog zadatka naišla su na neverovatne kritike. Javnost je šokirana snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, gde se jasno vidi kako je Mika… »

BOLNI OPROŠTAJ OD ŽRTAVA MASAKRA NA PEŠTERU

RTV Novi Pazar pre 9 sati
Enedin T. (44) ubio je u subotu, u porodičnoj kući u selu Rasno kod Sjenice, svoju bivšu suprugu Biseru Šemović (30) i njene roditelje Šefku (60) i Fehima (64). Žrtve krvavog masakra u kojem je teško povređen i Biserin brat Bekim (35), kao i… »

"Ne znam zašto bi ubio mog: Sina..." Potresne reči oca mladića koji je ubijen posle novogodišnje žurke: Bili su…

Blic pre 9 sati
Brate moj jedini, najviše te volim na svetu, najviše... Što si otišao?! - ovim rečima na putem kratkom video snimka na društvenoj mreži Instagram, oprostio se drug ubijenog Ivana Trifunovića (22). Mladić Ivan, ubijen je u noći između 13. i 14… »

Poljoprivrednik iz Mošorina okrivljen za vrbovanje radnika

Dnevnik pre 9 sati
NOVI SAD: Početak suđenja u novosadskom Višem sudu, vlasniku poljoprivrednog gazdinstva u Mošorinu Gavri Bagiću (51), okrivljenom za trgovinu ljudima, zakazanom za dva poslednja dana prošle sedmice, odložen je zbog sprečenosti zastupnika optužnog… »

Za vikend čak osam saobraćajnih nezgoda, najviše zbog brze vožnje

Zrenjaninski pre 9 sati
Čak osam saobraćajnih nezgoda dogodilo se minulog vikenda na području koje pokriva Područna policijska uprava u Zrenjaninu. Tri saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom, a dve zbog neustupanja prvenstva prolaza… »

Odveo me je u tu prostoriju, svi smo znali šta se tamo dešava, a onda je počeo: Da li se kre*eš? A je l’ voliš... Gde…

Alo pre 9 sati
Devojke su svedočile o iskustvu za koje tvrde da im se dogodilo u školi Mike Aleksića. Gledali smo kako odvodi devojke u tu prostoriju pored, gde se zadržavaju neko vreme. Pitala sam se kada će mene da odabere kao talentovanu i da me povede u sobu. A… »

Mika Aleksić popodne na saslušanju u tužilaštvu: Preti mu do 15 godina zatvora

Srbija danas pre 10 sati
MUP je juče nakon njegovog hapšenja saopštio da se Aleksiću na teret stavlja više krivičnih dela silovanje. Vlasnik škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) popodne će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu… »

Žustra rasprava u Jutarnjem programu: Igora Jurića napali zato što je ćutao o silovanju, on burno odgovorio

Večernje novosti pre 10 sati
OPTUŽBE za seksualno zlostavljanje koje su rezultirale i hapšenjem profesora glume Mike Aleksića odjeknule su u javnosti. Ovaj slučaj zagrejao je i atmosferu u Jutarnjem programu, pa je oko pitanja "zašto se čekalo" došlo i do verbalnog okršaja… »

Danas je saslušanje, tužilaštvo odlučuje o kazni za prestupnika

Alo pre 9 sati
Vlasnik škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) popodne će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu povodom navoda krivične prijave koja ga tereti da je od 2012-2020. godine u prostorijama te škole seksualno… »

Kovid-19 je igra njegovih kreatora na sve ili ništa: Mi smo već u paklu, stavili su nas u planetarni Goli otok! (video)

Pravda pre 10 sati
Pisac Momčilo Selić kaže da je pandemija korone od sveta stvorila "korona gulag" ili "planetarni goli otok" i da je cilj njenih kreatora ljudska duša. - Nije im cilj da nas pobiju, to su mogli nuklearnim oružjem već da se rugaju svemu lepom i dobrom… »

Hronika, najnovije vesti »