Hronika

"Ličilo je sve na narodnu brzalicu" Advokati odbrane Zorana Marjanovića pokazali dopis koji je izazvao haos na suđenju…

Srbija danas pre 1 dan
Svaka aktivnost telefona beleži se na mreži. U Višem sudu u Beogradu pre dva dana nastavljeno je suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene. Suđenje je nastavljeno saslušanjem sudskog veštaka Dragomira Vasiljevića, a… »

Stravičan udes u Beogradu: Povređene trudnice u dva odvojena sudara, u jednom vozilu bilo i dece

Srbija danas pre 1 dan
Trudnice su prevezene u GAK "Višegradska" Na uglu ulica Dušana Vukasovića i Japanske na Novom Beogradu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena i jedna trudnica. Kako se saznaje, povređene su dve ženske osobe, jedna od 70 godina i… »

Stravične scene u Loznici, meštani ostali u šoku: Maloletnik oborio staricu sa bicikla pa joj oteo torbu

Srbija danas pre 1 dan
Ljudi koji su se našli u blizini su brzo reagovali, stigli ga, zadržali i predali policiji. Šesnaestogodišnji dečak iz Loznice je u subotu, usred bela dana, kod Osnovne škole "Dositej Obradović" u naselju Klupci, nedaleko od kasarne Vojske Srbije… »

"Hvala ti što si ušla u naše živote" Danas sahrana tragično nastradale organizatorke serijala "Kuća od srca" (foto)

Srbija danas pre 1 dan
Organizatorka emisije "Kuća od srca" Jasmina Mihajlović (47) poginula je pre dva dana u saobraćajnoj nesreći u selu Lađevci kod Kraljeva. Tada se kombi u kom se nalazila sudario sa kamionom marke ''skanija''. Nesreća se dogodila oko 11 časova, a… »

Španski psiholozi i psihijatri veštačili masovnog ubicu Igora Srbina: On je najopasniji profil, voli svoje osobine i smatra…

Blic pre 1 dan
Psihijatri i psiholozi koji su veštačili Igora Vaclavića, kome se trenutno sudi za trostruko ubistvo u Španiji, pred sudom u Teruelu su objasnili da smatraju da nije psihički bolestan, niti da ima bilo kakve traume koje su uticale na njegovo… »

Umalo ubio baku zbog: 1.000 dinara Tinejdžer (16) je gurnuo sa bicikla i oteo joj torbu

Blic pre 1 dan
Protiv maloletnika (16) iz Loznice, ovdašnja policija podneće krivičnu prijavu, jer je, u subotu, u po bela dana, kod Osnovne škole "Dositej Obradović" u naselju Klupci, nedaleko od kasarne Vojske Srbije, zaustavio staricu Milanku O. (78), koja je… »

"Nisu mogli da prođu, nastao je pravi haos": Životi stanara novobeogradskog solitera visili su o koncu zbog jednog vozača

Blic pre 1 dan
Život jedne trudnice i ostalih stanara novobeogradskog solitera danas je visio o koncu zbog nesavesnog vozača. Naime, u višespratnici u Bulevaru Mihajla Pupina stanari su najpre čuli pucketanje da bi nešto posle 17 sati izbio požar. Prema rečima… »

Velja Nevolja i Marko zver u strahu: Na stadionu u Humskoj pronađen DNK jedne od žrtava, počeli su da paniče i šalju…

Blic pre 1 dan
U kriminalnoj grupi Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića zvanog Mesar zavladala je panika. Oni su bili sigurni da neće biti obezbeđeni materijalni dokazi protiv njih jer su sve temeljno “čistili” za sobom, međutim, kako… »

Hronika, najnovije vesti »