Hronika

Horor kod Smedereva: Mladić (28) pronađen u šumi sa prerezanim vratom!

Srbija danas pre 1 dan
Uviđaj je obavljen. U šumi u ataru sela Vrbovac kod Smedereva jutros je pronađeno telo 28-godišnjeg Marka Antića. Na vratu je uočena velika posekotina, a pored tela je pronađen skalpel, ali se za sada ne zna da li je Marko sebi naneo smrtonosnu povredu. Markov nestanak je zvanično prijavljen... »

Sahranjen Luka Radulović, vozač bentlija i narko-diler: 1.000 ljudi ga ispratilo na večni počinak

Srbija danas pre 1 dan
On je u sredu ubijen u klubu "Ispod mosta" Luka Radulović (37), koji je ubijen u noći između utorka i srede ubijen u klubu "Ispod mosta", danas je sahranjen na beogradskom groblju Orlovača. Njega je na poslednji počinak ispratilo više od hiljadu prijatelja, članova porodice, kao i kolega... »

Detalji smrti srpske studentkinje u SAD: Poslednji sati pred smrt su ključ istrage

Srbija danas pre 1 dan
10 dana je prošlo od tragedije u Kaliforniji. Policija gradića Fortuna u Kaliforniji, u kojem je preminula studentkinja iz Srbije Dragana Šojala (24), pokušava da utvrdi gde se ona kretala kobne noći i jutra 11. aprila, kada je nađena bez svesti na ulici, što bi moglo da bude ključno u... »

Mladić (25) na mestu ostao mrtav, četvoro povređenih kod Mihajlovca

Srbija danas pre 1 dan
Povređeni su prevezeni u bolnicu, Marku nije bilo spasa. Marko M.(25) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko četiri sata na putu Smederevo - Smederevska Palanka u blizini Mihajlovca. Povređene su četiri osobe u direktnom sudaru dva automobila, oba marke i model "Opel vektra".... »

Stravična ispovest bračnog para iz Kosovske Mitrovice: Albanci nas tukli dok su deca vrištala

Srbija danas pre 1 dan
Ženi rasekli usnu i udarili je u glavu. Na izlazu iz Suvog Dola ka Kosovskoj Mitrovici zaustavio sam automobil i na trenutak izašao napolje, jer mi je bilo loše. U tom trenutku pojavio se jedan Albanac i pitao me "šta ćeš tu" opsovavši mi pritom srpsku majku. Krenuo je prema meni udarivši me... »

©2018 Netmark d.o.o.