Hronika

Udar na Srbiju! Evo šta Stejt department kaže o vojsci lažne Države

Srbija danas pre 20 sati
Sjedinjene Američke Države su još jednom potvrdile podršku formiranju kosovske vojske, ali ističu da će "bezbednost Kosova najbolje biti zaštićena normalizacijom odnosa" sa Beogradom i da bi za Prištinu "dijalog trebalo da bude apsolutni prioritet". U saopštenju Stejt departmenta,... »

Crveni alarm za Srbe na Kosovu! Lazanski otkrio plan napada Albanaca na sever!

Srbija danas pre 21 sat
Kosovo nije u NATO, ali je Kosovo sad kao kvazi-država pridruženi član NATO - nova američka država van američkog kontinenta, izjavio je vojni analitičar Miroslav Lazanski. - Oni to ne kriju, oni sami kažu da je njihova spoljna politika američka spoljna politika, da oni vole Amerikance više... »

Evropski komesar Han o situaciji na Kosovu: Prekinuti sa provokacijama i vratiti se dijalogu

Srbija danas pre 22 sata
Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han smatra da je neophodno prekinuti sa provokacijama i vratiti se dijalogu o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine. Han je, u intervjuu bečkom radiju "Oe1", kazao da je letos još bilo dinamike u dijalogu, da se razgovaralo o mogućim... »

Lančani sudar u Požeškoj: Slupala se tri vozila, nema povređenih

Srbija danas pre 23 sata
Tri vozila učestvovala su u lančanom sudaru koji se dogodio oko 8.45 sati u Požeškoj ulici, na Banovom brdu. Tri vozila učestvovala su u lančanom sudaru koji se dogodio oko 8.45 sati u Požeškoj ulici, na Banovom brdu, povređenih nije bilo. - Dogodio se lančani sudar između tri vozila u... »

Kako formiranje "Vojske Kosova" ide na ruku Srbiji? Podele unutar NATO-a naša prilika za mat udarac

Srbija danas pre 23 sata
Različiti stavovi unutar NATO-a o formiranju tzv. Vojske Kosova prilika je da se svetu pokaže da ova organizacija ne govori jednim glasom, smatra austrijski istoričar Hanes Hofbauer. Tzv. kosovske bezbednosne snage (KBS) nastale su pod patronatom Sjedinjenih Država i NATO-a, a sada, kada... »

Održan neformalni sastanak u SB UN na zahtev Srbije! Generalni sekretar Gutereš zabrinut zbog situacije na KiM

Srbija danas pre 23 sata
Generalni sekretar UN Antonio Gutereš izrazio je zabrinutost posle odluke Kosova da formira vojsku pozivajući "sve strane" na uzdržanost. U Savetu bezbednosti održan je neformalni sastanak na zahtev Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je odluku Kosova koju podržavaju SAD i... »

Nije kako se mislilo! Slučaj brata osumnjičenog da je silovao rođene sestre kod Vršca dobio obrt?!

Srbija danas pre 24 sata
Katarina Žaki (43), majka D.Ž. (21), osumnjičenog da je seksualno zlostavljao mlađe maloletne sestre u kući u Markovcu, smatra da je njen sin optužen za zverski čin koji verovatno nije počinio. - Ne verujem da je moj sin silovao mlađe sestre! Boli me što je iza rešetaka jer smatram da je... »

Graso poručuje: Kfor ostaje na KiM, štitićemo sve građane

Srbija danas pre 1 dan
Portparol Kfora Vinčenco Graso kaže za RTS da će sve članice Alijanse imati sastanak i doneti odluku o novom angažovanju NATO-a na Kosovu, a u odnosu prema Kosovskim bezbednosnim snagama. Vinčenco Graso, u intervjuu za RTS, otkriva kako Kfor ocenjuje odluku Prištine o usvajanju zakona kojima... »

©2018 Netmark d.o.o.