Hronika

Trojni pakt: Čeka li Srbiju ultimatum u vezi sa Kosovom?

Pravda pre 31 minuta
Kada je pre nedelju dana, prošlog petka, 15. januara, Evropska unija sa zadovoljstvom pozdravila odluku pet država da se pridruže novoj rundi njenih sankcija Belorusiji, uvedenih u sklopu nastojanja Zapada da ukrajinizuje i ovu zemlju na granici… »

Produžen pritvor Svetomiru Bačeviću iz Belog Polja kod Peći

RTS pre 2 sata
Posebno odeljenje Osnovnog suda u Prištini, sudija Aljbina Šabani Rama produžila je na još dva meseca pritvor Svetomiru Bačeviću, raseljenoj osobi iz Belog Polja kod Peći. Bačević se tereti da je tokom 1998. godine učestvovao u otmici i… »

Mikin advokat: Ako budem morao dostaviću materijal, pa da vidimo da li se neko smeje tako srećno, a da je prethodno…

Večernje novosti pre 18 sati
Neprihvatljivo je da se dokazi prvo iznose u medijima i interpretiraju kako kome odgovara, a onda u tužilaštvu i sudu. Ovo je u četvrtak novinarima rekao advokat Zoran Jakovljević, branilac osumnjičenog reditelja Miroslava Mike Aleksića, pošto je… »

Šapčanin unajmio plaćenika da mu za 5.000 evra ubije bivšu ženu?

RTV pre 7 minuta
ŠABAC - Šabačka policija uhapsila je M.M. (63) iz tog grada zbog sumnje da je angažovao lice iz tog grada da za 5.000 evra ubije njegovu bivšu suprugu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden… »

Drama na pruzi priboj: - Užice Otkačilo se vozilo za održavanje, radnici jurili za njim 15 kilometara

Blic pre 24 minuta
Između Priboja i Užica otkačila se dresina (vozilo za održavanje pruge) i jurila kilometrima dok su radnici trčali za njom pokušavajući da je obuzdaju. Dresina je bez ikakve kontrole jurila prugom, da bi je nekako radnici zaustavili posle 15… »

Dresina nekontrolisano jurila prugom između Priboja i Užica

Dnevnik pre 7 minuta
UŽICE: Između Priboja i Užica otkačila se dresina (vozilo za održavanje pruge) i jurila kilometrima dok su radnici trčali za njom pokušavajuci da je obuzdaju, prenose beogradski mediji. Kako se saznaje, dresina je bez ikakve kontrole jurila prugom… »

Drama na pruzi priboj-Užice: Otkačilo se vozilo za održavanje pruge, radnici trčali za njim

Srbija danas pre 35 minuta
Dresina je bez ikakve kontrole jurila prugom. Između Priboja i Užica otkačila se dresina (vozilo za održavanje pruge) i jurila kilometrima dok su radnici trčali za njom pokušavajući da je obuzdaju. Dresina je bez ikakve kontrole jurila prugom, da… »

Vozač audija smrti u Nišu nije počinio ubistvo: Zaprećena kazna od 2 do 12 godina zatvora, ali sud odlučuje (Kurir…

Kurir pre 31 minuta
Početkom januara Srbiju je zatekla užasna vest da je devetanestogodišnjak usmrtio dvojicu pešaka vozeći nepropisnom brzinom. Kolike su kazne za oduzimanje dva ljudska života i da li su dovoljne u emisiji "Puls dana" na Kurir televiziji govorio je… »

Budvanska policija Ilića uhapsila blizu groblja

Nova pre 18 minuta
Crnogorska policija u velikoj akciji koja se sprovedena danas u Budvi jer se pripremala likivdacija jedne bezbednosno interesantne osobe uhapsila srpskog državljanina Lazara Ilića, koga Srbija traži za ubistvo Aleksandra Šarca u garaži Tržnog centra… »

Mašina za održavanje pruge se otkačila i jurila kod Užica

Nova pre 12 minuta
Između Priboja i Užica otkačila se dresina (vozilo za održavanje pruge) i jurila kilometrima dok su radnici trčali za njom pokušavajuci da je obuzdaju, prenose beogradski mediji. Između Priboja i Užica otkačila se dresina (vozilo za održavanje… »

Hronika, najnovije vesti »