Hronika

Kolima se zakucala u autobus: Srpska državljanka poginula u Francuskoj dok je išla na fakultet

Blic pre 16 sati
Sajma Bećković (21), državljanka Srbije, poginula je u sredu 9. oktobra u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Francuskoj, u blizini granice sa Luksemburgom. Loklani mediji su preneli da je Sajma tog kobnog dana krenula na faklutet kada se kolima, pod… »

Otkriveno zašto su otac i sin pregazili muškarca u Vranju: Posle tuče u kafiću sin otišao kući i sve ispričao ocu…

Kurir pre 20 sati
Dvoje uhapšenih, još troje sa krivičnim prijavama, jedan teško i više lakše povređenih - epilog je preksinoćne drame koja se dešavala na ulicama Vranja. Vrhunac je bilo jezivo gaženje i prebijanje čoveka nasred ulice, pred prolaznicima… »

Detalji tragedije kod loznice Poginuo spasavajući druga: Boško je zapomagao nad stradalim prijateljem, Stefan u bolnici pati…

Večernje novosti pre 1 dan
“Novosti“ u porodici mladića povređenog u nesreći na putu Šabac - Loznica. MATI, nema nam više Dače! To su bile prve reči Stefana Grujičića, učenika trećeg razreda Gimnazije "Vuk Karadžić" u Loznici, kada su njegova majka Jelena i otac… »

Porotnici sude za 300 dinara po satu rada u sudnici

Politika pre 1 dan
Visoki savet sudstva raspisao je konkurs za imenovanje 2.383 sudije-porotnika za 112 sudova na mandat od pet godina. Sudije-porotnici u Srbiji zarađuju 300 dinara po satu provedenom u sudnici. Pre više godina su štrajkovali, jer su plaćani 500 dinara… »

Majka

Politika pre 1 dan
Pošto nije imala da vrati dug, Nišlijka je preduzetniku od koga je uzela zajam predala „na korišćenje” kćerku od 17 i sinčića od 12 godina. Niš – Postoje potresne životne i novinarske priče koje dovedu do velikog uznemirenja i iskrenog… »

Ne znam zašto ga nismo ubili: Rođak koji je Violetu na samrti vozio kod lekara svedoči o trenucima posle brutalnog zločina

Kurir pre 1 dan
"Izneo sam je na rukama, još mi je krvava majica. Užasnuo sam se jer sam video da neće moći ono da preživi... Ne znam što ga nismo ubili, gledali smo da nju spasimo..." Ovim rečima Josip Radovanović, rođak ubijene Violete Jošić (19)… »

Pejković: Bezbednost Namenske industrije pitanje nacionalne bezbednosti

Studio B pre 1 dan
Udruženje Nacionalna avangarda pozdravlja reakciju državnih organa koji su priveli osumnjičenog za odavanje poslovnih tajni Namenske industrije Krušik. Predstavnik Udruženja Filip Pejković je na konferenciji za medije kazao da je stav Udruženja da… »

Nesreća kod Kruševca, poginuo dečak

RTS pre 9 sati
Šestogodišnji dečak poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mestu Pepeljevac kod Kruševca. Nesreća se dogodila oko 20 časova na putu Kruševac – Aleksandrovac kada je na dete koje je istrčalo iz prodavnice direktno na kolovoz naleteo "jugo" kojim… »

Rođak je krvavu Violetu nosio kod lekara, a sad je otkrio kako se Dušan ponašao u minutima nakon zločina

Alo pre 9 sati
"Izneo sam je na rukama, još mi je krvava majica. Užasnuo sam se jer sam video da neće moći ono da preživi... Ne znam što ga nismo ubili, gledali smo da nju spasimo..." Ovim rečima Josip Radovanović, rođak ubijene Violete Jošić (19)… »

Jugom ubio šestogodišnjeg dečaka: Užasna nesreća na putu Kruševac-Aleksandrovac!

Kurir pre 10 sati
U saobraćajnoj nesreći na putu Kruševac-Aleksandrovac poginuo je 6-godisnji dečak. Njega je na kolovozu oborio automobil marke Jugo 55 koji je vozio 43-godisnji Zoran P. Prvi rezultati istrage ukazuju da se saobraćajna nezgoda dogodila u selu… »

Hronika, najnovije vesti »