Hronika

Zbog njih su ubijali i "padali": Ovo su najveće ljubavi šefova podzemlja Srbije i Crne Gore (foto)

Blic pre 27 minuta
Supruge poznatih članova domaćih kriminalnih krugova na ulici privlače i veću pažnju od svojih jačih polovina. Mlade i atraktivne, glavne dame podzemlja mame uzdahe brojnih muškaraca, ali budući da se zna "ko stoji iza njih" malo ko se usudi da im priđe. Da ove lepotice znaju da uživaju... »

Brutalna i masovna tuča kod Zrenjanina! Jednom mladiću život u opasnosti!

BK TV pre 3 sata
Jedna osoba zadobila je teške povrede opasne po život, dok su dva mladića lakše povređena i tri osobe uhapšene u opštoj tuči u Elemiru kod Zrenjanina jutros oko tri sata, prenosi Pink.rs Do sukoba dve grupe mladih ljudi došlo je ispred kafea "Stadion". Zoran K. (20) zadobio je teške... »

Spektakularna akcija srpske policije: Prilikom primopredaje novca uhapšeni otmičari! (video)

BK TV pre 6 sati
Bravo! Zajedničkim operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije i policijskih uprava u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu rasvetljena je otmica pedesetogodišnjeg muškarca. Naime, zbog sumnje da su počinile otmicu, uhapšene su dve osobe. Sumnja se... »

Od "pantera" do dilera: Ovo su najopasniji srpski kriminalci u svetu, ali oni koji stoje iza jedne vrste zločina još nisu otkriveni

Blic pre 7 sati
Koliko je srpskih kriminalca rasuto po svetu, može samo da se nagađa, ali je nesumnjivo da pojedini među njima i dalje drže konce u veoma važnim ali klasičnim kriminalnim aktivnostima kao što su šverc droge, pljačke, prevare. Pri spominjanju krijumčarenja droge, prva asocijacija na Srbe je... »

"Doktor za zolju" izašao iz zatvora: Željko Tojaga, atentator na Đinđića, pušten na slobodu

Blic pre 7 sati
Željko Tojaga (47) zvani Žmigi, bivši pripadnik "Crvenih beretki", izašao je juče iz zatvora, jer je odslužio zatvorsku kaznu od 15 godina, zbog pokušaja ubistva premijera Zorana Đinđića kod "Beogradske arene" 21. februara 2003. godine. Tojaga je oko 14 sati napustio požarevački zatvor... »

Osuđivani diler drogom dobio novu zatvorsku kaznu

Blic pre 10 sati
Osuđivanom dileru drogom Radovu Šestoviću (39) Viši sud izrekao je novu zatvorsku kaznu od šest i po godina, zbog preprodaje droge i sprečavanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti. Šestović je pre tačno deset godina, pred tadašnjim Okružnim sudom, bio osuđen na sedam i po... »

Estradne "bratske" veze: Ubistvo Radulovića otkrilo bliske veze Ace Lukasa sa žestokim momcima Novog Pazara (video)

Blic pre 12 sati
Osuđeni diler Luka Radulović sahranjen je u subotu na groblju Orlovača u Beogradu. Kada je likvidiran u kafani pred brojnim svedocima ubrzo je otkriveno da je Radulović bio izuzetno blizak sa brojnim poznatim pevačima, starletama i sportistima iz Srbije. Među onima sa kojima je bio najbliži... »

Odale ga fotografije na fejsbuku: Prljavi poslovi dilera iz "bentlija" vode do opasnih momaka iz Novog Pazara

Blic pre 23 sata
Ubijeni Luka Radulović (37) priznao je da je preprodavao kokain u Beogradu, a konstatovani su njegovi česti odlasci u Novi Pazar. On u sporazumnom priznanju zbog koga je osuđen na tri godine nije otkrio od koga je nabavljao kokain koji je preprodao dvojici saučesnika sa kojima je uhapšen. Na... »

Uhapšeni zbog otmice

Studio B pre 6 sati
Zajedničkim operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije i policijskih uprava u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu rasvetljena je otmica 50-godišnjeg muškarca i uhapšene dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile ovo krivično delo.... »

Sudar na autoputu: Vozač "golfa" izgubio kontrolu nad vozilom

Srbija danas pre 15 minuta
U udesu nije bilo žrtava. Na autoputu Beograd – Zagreb, u blizini aerodroma “Nikola Tesla”, došlo je do sudara, kada je automobil marke “golf” udario u desnu odbojnu ogradu. Vozač “golfa” je u prestrojavanju iz leve u desnu traku, isekao vozilo iza sebe koje mu je bilo u mrtvom... »

©2018 Netmark d.o.o.