Hronika

Otkriveno zašto su ubijeni Dedović i Stamatović?! Jedna greška ih koštala života, klan im to nije oprostio

Srbija danas pre 1 sat
Jedan od čelnika škaljarskog klana Igor Dedović i njegov prijatelj Stevan Stamatović ubijeni su 10. januara u punom restoranu u Variju, pregrađu Atine. Četvorica muškaraca, maskirana kapuljačama i šalovima, prišli su stolu za kojim su sedeli… »

Ne dolazi u sud na "crveno slovo", dokaz i crkveni kalendar: Nesvakidašnje opravdanje niškog sveštenika sudiji što nije…

Večernje novosti pre 3 sata
Tomislavu Ž. novac je proneverio bankar Aleksandar A. (35) protiv koga se vodi postupak u Višem sudu u Nišu. SVEŠTENIK Tomislav Ž. čiji je novac proneverio bankar Aleksandar A. (35) protiv koga se vodi postupak u Višem sudu u Nišu, nije se ni u… »

Osumnjičenom za ubistvo devojke na Grbavici produžen pritvor

Dnevnik pre 2 sata
NOVI SAD: Državljaninu Crne Gore Dejanu Daboviću (29) iz Herceg Novog, osumnjičenom da je 26. decembra u Novom Sadu usmrtio bivšu devojku Dušanku Jocović (25), produžen je pritvor zbog opasnosti od bekstva, da boravkom na slobodi ne bi ponovio… »

Svakog dana nasilje u porodici, optužene 84 osobe, 34 bile u pritvoru, a 24 osuđene na zatvorsku kaznu: Poražavajući podaci…

Večernje novosti pre 2 sata
Prema podacima, protiv punoletnih osoba tokom prošle godine podneto je 5.670 krivičnih prijava, a broj određenih pritvora je 159. TREĆE osnovno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je u prethodnoj godini obradilo čak 5.235 predmeta, a značajan… »

Počinje suđenje baka coki za ubistvo investitora: Starici preti 40 godina zatvora!

Kurir pre 2 sata
Optužena: Stojanka Stojanović (72) uskoro bi pred sudom trebalo da se izjasni da li je kriva ili ne za brutalno ubistvo Zorana Trifunovića (58), kog je upucala nasred ulice na Zvezdari. Stojanka Stojanović (72), poznatija kao baka Coka, koja je… »

Psihijatri otkrili mračnu stranu Gorana Abdulova, optuženog za svirepo ubistvo!

Alo pre 3 sata
Transvestit se zbog hormonske terapije za promenu pola, kao i psihoaktivnih tableta i žestokog pića, koje je uzimao na svoju ruku, teže kontrolisao i bio još agresivniji lekari. Ubio ljubavnika napaljen i pod lekovima? Terapija za promenu pola nije… »

Igor Rus pred sud dolazi u kavezu, i policija strahuje od ovog opasnog zločinca

Alo pre 2 sata
Igor Rus je optužen za trostruko ubistvo, a prvobitna ideja bila je da mu se sudi pomoću video-prenosa direktno iz ćelije. Za državljanina Srbije Igora Vaclavića poznatijeg kao Igor Rus u Španiji se pravi posebna kabina iz koje se prati suđenje za… »

Transvestit ubio studenta iz BiH u stanju bitno smanjene uračunljivosti: Veštaci o Goranu Abdulovu

Večernje novosti pre 3 sata
Jovanica optužen za ubistvo Marka Radovića u julu 2018. GORAN Abdulov, poznatiji kao Jovanica, optužen da je ubio studenta iz BiH Marka Radovića (24) u trenutku zločina bio je u stanju bitno smanjene uračunljivosti. Ovo su u nastavku suđenja, pred… »

Incident kod Paraćina: Muškarac uhvaćen u krivolovu, kada je otkriven zapretio karabinom

Blic pre 4 sata
Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen M. S (66) iz okoline Paraćina, pošto je otkriven u nezakonitom lovu i uperio karabin u službena lica J. P "Srbijašume", preteći da će pucati. Policija Paraćina uhapsila je M. S "zbog… »

Nesvakidašnja nesreća kod Prijepolja: Bukva pala na golf i ubila vozača! Suvozač čudom preživeo!

Kurir pre 3 sata
Zla sudbina: Žarko Drobnjak (50) poginuo kad se na auto u kom je bio s Radomanom Bakovićem (56) obrušilo drvo koje je isekao Žarkov rođak. Žarko Drobnjak (50) iz sela Brajkovci iznad Prijepolja poginuo je u nedelju po podne, kad je na „golf“ u… »

Hronika, najnovije vesti »