Hronika

Uređaj za bitkoine i oprema za uzgoj marihuane u gepeku

RTV pre 14 sati
RTV: Uređaj za bitkoine i oprema za uzgoj marihuane u gepeku
BEOGRAD - Carinici su u saradnji sa policijom tokom noći 18. januara 2018. godine na graničnom prelazu Horgoš, sprečili krijumčarenje uređaja za proizvodnju kriptovalute bitkoin i opreme za uzgoj marihuane. Neobičan slučaj je otkriven na ulazu u zemlju, kada je u traku za putnike koji nemaju... »

Jedan od huligana s derbija na psihijatriji

Večernje novosti pre 12 sati
Jedan od šestorice Splićana koji su zadržani u istražnom zatvoru u Beogradu ide kod psihijatra jer je bio smešten u ćeliju sa ubicom Markom Nikolićem. Jedan od šestorice Splićana koji su zadržani u istražnom zatvoru u Beogradu ide kod psihijatra jer je bio smešten u ćeliju sa ubicom... »

Krijumčari migranata dobili tri do pet godina zatvora

Dnevnik pre 16 sati
BEOGRAD: Specijalni sud u Beogradu osudio je 12 okrivljenih na zatvorske kazne od tri do pet godina zatvora i oduzimanje imovinske koristi zbog krijumčarenja migranata preko granice sa Bugarskom početkom 2015. godine. Zbog optužbi da su izvršili po jedno produženo krivično delo nedozvoljen... »

Ubio ranjenog srpskog zatvorenika, SAD traže deportaciju

B92 pre 1 dan
B92: Ubio ranjenog srpskog zatvorenika, SAD traže deportaciju
Vašington -- Ministarstvo pravde SAD zatražilo je da se Esi Raziću koji je pre 20 godina kao izbeglica iz BiH došao u SAD oduzme državljanstvo i da bude deportovan. Razić je, prema saopštenju Ministarstva pravde, osumnjičen da je ubio troje ljudi tokom rata u BiH devedesetih godina prošlog... »

Četvorica migranata u tovaru polimera vinil-hlorida

Dnevnik pre 11 sati
BEOGRAD: Carinski službenici su na ulazu graničnog prelaza Šid, sprečili četvoricu migranata da neopaženo pređu granicu, saopštila je danas Uprava carina. Prekršaj je otkriven u četvrtak, kada je na prelaz stigao kamion koji je transportovao tovar hemijskog jedinjenja za izradu plastičnih... »

(Uznemirujući foto) snimci užasa u Zemunu: Uhapšen dvojac koji je brutalno tukao i šutirao muškarca na božićno jutro

Press pre 16 sati
Beogradska policija pronašla je i uhapsila dvojicu muškaraca koji su na božićno jutro 7. januara ove godine, ispred jednog zemunskog kafića, brutalno pretukli trećeg muškarca. FOTO: PRINTSCREEN Dvojica nasilnika izvukla su trećeg muškarca iz kafića i bacila ga na pločnik ispred, a onda... »

Boluje od paranoje: Psihijatri procenili psihičko stanje ubice iz Medoševca, a on u naletu besa na suđenju napao stražare

Blic pre 10 sati
Goran Živković (53) iz Medoševca, koji optužen je da je 3. oktobra 2016. na brutalan način ubio suprugu Jasminu Živković (48), boluje od paranoidne psihoze sa dominacijom patološke ljubomore, utvrdila je komisija veštaka specijalne psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici. Budući da je... »

Noć bez saobraćajki, pomoć tražili astmatičari

B92 pre 23 sata
B92: Noć bez saobraćajki, pomoć tražili astmatičari
Beograd -- Nijedna saobraćajna nesreća tokom noći nije prijavljena Hitnoj pomoći u Beogradu, izjavila je jutros portparolka te službe Nada Macura. Hitna pomoć obavila je ukupno ;110 intervencija, od kojih je 14 bilo na javnom mestu. Pomoć su najčešće tražili astmatičari.... »

Kosovska policija: Zna se osoba koja je 2017. kupila automobil

Večernje novosti pre 1 dan
Kosovska policija tvrdi da je identifikovala osobu koja je 2017. kupila automobil iz kojeg je, kako se veruje, pucano na predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Kosovska policija tvrdi da je identifikovala osobu koja je 2017. kupila automobil iz kojeg je, kako se veruje, pucano na... »

Pešak poginuo u nesreći kod Šida

Večernje novosti pre 19 sati
Rajko B. (83) iz Adaševaca, kod Šida poginuo je u petak ujutru, potvrđeno je "Novostima" iz Policijske uprave Sremska Mitrovica. Rajko B. (83) iz Adaševaca, kod Šida poginuo je u petak ujutru, potvrđeno je "Novostima" iz Policijske uprave Sremska Mitrovica. Pročitajte još - Starac stradao u... »

©2018 Netmark d.o.o.