Hronika

Hitna pomoć pokosila ženu na pešačkom: "Telo je odletelo i palo na asfalt, bilo je jezivo"

Blic pre 12 sati
Jelica G. (74) iz Vrbasa poginula je u petak oko osam sati ujutru, kada je na nju na pešačkom prlazu u Ulici Narodnog fronta kod gimnazije "Žarko Zrenjanin" u Vrbasu naletelo vozilo Hitne pomoći kojim je upravljao tridesetsedmogodišnji vozač. Nesrećna žena je u teškom stanju prevezena u... »

Policija u Crnoj Gori privela „Noćne vukove” iz pratnje patrijarha

Politika pre 16 minuta
PODGORICA - Policija na Cetinju privela je četvoricu pripadnika motociklističkog kluba „Noćni vukovi Crne Gore”, prenosi portal „In4s.net”. Privedeni su vođa kluba Vukoman Bulatović, njegov zamenik Željko Vukčević, sekretar kluba Željko Obradović i član Goran Tijanić, koji je... »

Oktobar je crni mesec za saobraćaj

Politika pre 6 sati
U tekućem mesecu prosečno se registruje 109 saobraćajnih nesreća dnevno, dok se u januaru i februaru, u proseku dogode 82 u toku dana. Vozači moraju da vode računa o šest stvari kada se nađu u jakoj magli, poput one od utorka kada je na auto-putu nastradalo devet osoba, a 35 njih je lakše... »

Ubio čoveka jer mu nije dao cigaretu

Politika pre 10 sati
Ivan Novakov osuđen za ubistvo Jona Mezinke, pokušaj silovanja Dragice J., krađu i nanošenje lakših povreda Ivan Novakov (36) iz Banatskog Brestovca provešće naredne dve decenije u zatvoru jer je pravosnažno oglašen krivim za izvršenje četiri krivična dela: ubistvo, pokušaj silovanja,... »

Ubistvo u Gospođincima; Muškarac ubijen, žena osumnjičena

Dnevnik pre 1 sat
GOSPOĐINCI: Zbog osnovane sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka u porodičnoj kući u Gospođincima usmrtila svog nevenčanog supruga Branislava Đ. (1970), novosadska policija, u saradnji s kolegama iz Žablja, uhapsila je Jelenu I. (1980). Jutros oko 6 sati, kako nezvanično... »

Optuženi za ubistvo Velibora Dunjića sve negiraju

Večernje novosti pre 9 sati
U Višem sudu u Beogradu održano suđenje za ubistvo vođe navijača u maju 2014. ispred beogradskog splava "Džimis" U Višem sudu u Beogradu danas je održano suđenje optuženima koji se terete za učešće u ubistvu vođe navijača Velibora Dunjića u maju 2014. ispred beogradskog splava... »

Hakeri laganjem o provali lozinke e-pošte pokušavaju da zarade

Dnevnik pre 11 sati
Ukoliko gledate porno-filmove na internetu, postoji velika šansa da budete žrtva nove internet prevare koja je potresla svet ovog leta, a nedavno je počela da kruži i među građanima Srbije. Naime, Novosađanin V. M. je pre nekoliko dana dobio imejl u kojem je naveden njegov pasvord, da imaju... »

DNK "presudio" ubici iz Srbije

Večernje novosti pre 13 sati
Prvostepeni postupak suda za smrt starice u Beču. NEVIN sam. Nikada s njom nisam bio u kontaktu - rekao je pred sudom u Beču mladić (20) iz Srbije, optužen da je čekićem ubio penzionerku (91) u njenom stanu krajem januara ove godine. Njegove reči, međutim, nisu uverile sudsko veće koje ga... »

Traje raskol u Advokatskoj komori Beograda

Dnevnik pre 14 sati
Novi izbori u Advokatskoj komori Beograda, koje je za 4. novembar raspisalo rukovodstvo predvođeno Jugoslavom Tintorom, ipak su, izgleda, prerano viđeni kao izlazak iz aktuelnog dvovlašća u toj komori, uspostavljenog prošle godine nakon što su održane dve izborne skupštine i izabrana dva... »

Preminula posle intervencije: Novo veštačenje na suđenju za nesavesno lečenje Jelice Panić (25)

Večernje novosti pre 11 sati
Sudski medicinski odbor medicinskog fakulteta u Nišu bi trebalo da se izjasni o ovom slučaju u roku od mesec dana od dana prijema naredbe. ODLUKOM Drugog osnovnog suda u Beogradu radiće se novo, treće po redu sudsko medicinsko veštačenje, kako bi se utvrdilo da li je bilo propusta u lečenju... »

©2018 Netmark d.o.o.