Hronika

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Aleksandra Šarca

Alo pre 1 sat
Hapšenje u Crnoj Gori. U Crnoj Gori danas je uhapšen Lazar Ilić iz Kraljeva osumnjičen da je u septembru ubio Aleksandra Šarca u garaži tržnog centra Ušće. Crnogorska policija uhapsila ga je u Budvi sa lažnim dokumentima. On je, navodno, u tom… »

Beživotno telo pronađeno 300 metrara od kuće u dljinu

Alo pre 1 sat
Beživotno telo muškarca Z.M. iz Dljina kome se svaki trag gubi od 09. januara, pronađeno je 300 metara od njegove porodične kuće. Prema prvim nezvaničnim saznanjima, telo je pronašao meštanin, bilo je potpuno prekriveno snegom, u sedećem… »

Odbijen zahtev mikinog advokata: Završeno saslušanje treće devojke koja je optužila Aleksića za silovanje

Srbija danas pre 1 sat
Viši tužilac odbio je zahtev branioca Miroslava Aleksića za izuzeće zamenika tužioca koji postupa u istrazi zbog kako je naveo pristrasnosti. Ocenjeno je da je zahtev neosnovan i saslušanje je nastavljeno nakon sat vremena, a u međuvremenu… »

Isplivala fotografija iz 2013. Godine: Milena Radulović nasmejana pored Mike Aleksića (foto)

Srbija danas pre 41 minuta
U javnosti se pojavila fotografija iz 2013. godine. Isplivala fotografija koje je nastala tokom juna 2013. godine, a na njoj je zabeležen završetak kursa u školi glume Miroslava Mike Antića. Podsetimo, glumica je u ispovesti rekla da se prvi napad… »

Tragičan kraj potrage za muškarcem iz Dljina: Beživotno telo pronađeno u sedećem položaju

Srbija danas pre 22 minuta
Beživotno telo muškarca Z.M. iz Dljina kome se svaki trag gubi od 9. januara, pronađeno je 300 metara od njegove porodične kuće. Kako se saznaje, telo je pronašao meštanin, bilo je potpuno prekriveno snegom, u sedećem položaju, a pretpostavlja se… »

Ko je Lazar Ilić, osumnjičeni za ubistvo Aleksandra Šarca

Nova pre 1 sat
Ime Lazara Ilića, kao osumnjičenog za ubistvo Aleskandra Šarca pojavilo se u medijima 20. oktobra prošle godine kada je objavljeno policijsko saopštenje u kome su navedeni Ilićevi inicijali i objavljeno da se sumnjiči za ubistvo Aleksandra Šarca u… »

Dilerima marihuane sedam i pet godina zatvora

Nova pre 1 sat
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na sedam godina zatvora Duraku Afrima koji je pre dve godine uhvaćen u srpskoj prestonici sa više od 58 kilograma marihuane, namenjene daljoj prodaji. Njemu je odlukom suda izrečena mera bezbednosti… »

Rastin advokat za "Novosti" otkriva: Evo šta se dešava sa predmetom poznatog repera

Večernje novosti pre 1 sat
Reper Stefan Đurić Rasta priznao krivično delo. Advokat poznatog repera je za "Novosti" izjavio da se o nagodbi pregovaralo sa Višim tužilaštvom, ali da je predmet danas poslat u Prvo tužilaštvo jer je u međuvremenu promenjena kvalifikacija… »

Poseduje debeo policijski dosije, a kao dečak počinio je krvavi zločin

Alo pre 1 sat
Od najranijeg detinjstva bio je upleten u svet kriminala. Ime Lazara Ilića, kao osumnjičenog za ubistvo Aleskandra Šarca pojavilo se u medijima krajem oktobra prošle godine kada je objavljeno policijsko saopštenje u kome su navedeni Ilićevi… »

Dileri marihuane dobili pet i sedam godina zatvora

Alo pre 1 sat
Apelacioni sud u Beogradu pravosanžno je osudio na sedam godina zatvora Duraku Afrima koji je pre dve godine uhvaćen u srpskoj prestonici sa više od 58 kilograma marihuane, namenjene daljoj prodaji. Njemu je odlukom suda izrečena mera bezbednosti… »

Hronika, najnovije vesti »