Hronika

U toku pregovori s tužilaštvom: Svedok-saradnik optužuje za ubistva Sekulovića i Baltića!

Kurir pre 16 sati
Svedok-saradnik protiv Jovice Vukotića, prema navodima crnogorskih medija, u srpskom Specijalnom tužilaštvu, ispričao je da ima saznanja da je grupa, za koju se sumnja da je predvodi Ranko Radulović iz Nikšića, odgovorna za ubistva Đorđa Sekulovića i Davorina Baltića. Podsetimo, Jovica... »

Evo gde će završiti Tanja Mahud koja je metadonom ubila bebu, umotala je kesu i ostavila na terasi

Alo pre 32 minuta
Alo: Evo gde će završiti Tanja Mahud koja je metadonom ubila bebu, umotala je kesu i ostavila na terasi
Ubistvo se dogodilo 2015. godine na Vračaru. Tanja Mahud (40), osuđena na 15 godina zatvora zbog ubistva osmomesečne ćerke Anje u stanu na Vračaru 2015. godine, prebačena je na izdržavanje zatvorske kazne u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. Ona je robiju čekala u stanu, nakon što je... »

Komšinica iz Lajkovca silovala dečaka? "Izazivala ga je i hvatala za polni organ"

Alo pre 33 minuta
Alo: Komšinica iz Lajkovca silovala dečaka? "Izazivala ga je i hvatala za polni organ"
Slučaj koji je potresao Srbiju! Protiv N. D iz Lajkovca podneta je krivična prijava zbog sumnje da silovala maloletnog S. D. Prema rečima izvora iz istrage, osumnjičena je četiri , pre nego što je slučaj otkriven. N. D. su raskrinkali roditelji maloletnog S. D. koji su zlostavljanje prijavili... »

Jeziva kletva Ubila majku, jer joj nije našla muža?! Jezivi detalji stravičnog ubistva u Kočetinu

Alo pre 33 minuta
Alo: Jeziva kletva Ubila majku, jer joj nije našla muža?! Jezivi detalji stravičnog ubistva u Kočetinu
Tragedija se dogodila u nedelju ujutru! - G.P. sam viđala poslednjih meseci, bila je u teškom psihičkom stanju i plakala je često! U suzama je ponavljala: "Nekome će pasti glava!", ali niko je nije ozbiljno shvatao. Žalila se da ju je ćerka maltretirala. Kod majke je došla nekoliko meseci i... »

Užasavajuća ispovest žrtve Malčanskog berberina Imala je samo 12 godina kada ju je silovao, na nju je monstrum prvu krenuo!

Alo pre 1 sat
Alo: Užasavajuća ispovest žrtve Malčanskog berberina Imala je samo 12 godina kada ju je silovao, na nju je monstrum prvu krenuo!
Prva žrtva "Malčanskog berberina", silovatelja Ninoslava Jovanovića, tada trinaestogodišnja N. S. (26) danas je srećno udata i ima dva preslatka deteta. U njenom domu u Nišu priča nam da nije zadovoljna sudskom odlukom da se on pusti posle devet godina robije, ako mu je izrečena kazna 12,5... »

Požar zahvatio divlje naselje (foto)

Alo pre 1 sat
Alo: Požar zahvatio divlje naselje (foto)
Vatrogasci rade na suzbijanju vatre. Veliki izbio je danas oko 15.20 sati u nehigijenskom naselju u Ulici Vuka Vrčevića na Paliluli, saznaje "Blic". Vatrogasne ekipe, policija i Hitna pomoć su na terenu i, za sada nema informacija o broju povređenih. Gust dim zabrinuo je ljude koji žive u... »

Gori više od 800 hektara šuma, njiva i Carska Bara (video)

Alo pre 1 sat
Alo: Gori više od 800 hektara šuma, njiva i Carska Bara (video)
Vatrogasci od ranog jutra pokušavaju da ugase požar. Zbog paljenja strnjišta, u ataru Stajićeva, Perleza i Belog Blata gori više od 800 hektara šuma, njiva i prostora zaštićenog rezervata prirode "Carska bara". To je saopštio je kabinet gradonačelnka Zrenjanina. Jak vetar ometa gašenje... »

Ako vam se dogodi ovakav slučaj, sačuvajte dokaz! Za to se ide u zatvor!

Alo pre 1 sat
Alo: Ako vam se dogodi ovakav slučaj, sačuvajte dokaz! Za to se ide u zatvor!
Apel iz specijalnog odeljenja MUP-a. Specijalno odeljenje MUP-a za borbu protiv visokotehnološkog kiriminala ove godine je podnelo je 77 krivičnih prijava protiv 82 lica, a od prošle godine proganjanje je uvedeno u krivični zakonik kao posebno krivično delo, rekao je danas inspektor u Odeljenju... »

Miloš se slikao na litici, a onda je pao u provaliju od 200 metara i poginuo, komšije o mladiću imaju samo reči hvale

Alo pre 7 sati
Alo: Miloš se slikao na litici, a onda je pao u provaliju od 200 metara i poginuo, komšije o mladiću imaju samo reči hvale
Miloš R. (27) iz beogradskog naselja Mirijevo poginuo je kada je na putu Perućac-Mitrovac na Tari, u mestu Krtica, pao sa litice u ambis dubok 200 metara. On je, kako Kurir nezvanično saznaje, sa dvojicom prijatelja sedeo na bankini na ivici puta koji vodi od jezera Perućac prema Mitrovcu na... »

Užasna scena u Vrbasu, vozilo Hitne pomoći pokosilo ženu na pešačkom prelazu, nije joj bilo spasa

Alo pre 11 sati
Alo: Užasna scena u Vrbasu, vozilo Hitne pomoći pokosilo ženu na pešačkom prelazu, nije joj bilo spasa
Jelica G. (74) iz Vrbasa poginula je u petak oko osam sati ujutru, kada je na nju na pešačkom prlazu u Ulici Narodnog fronta kod gimnazije "Žarko Zrenjanin" u Vrbasu naletelo vozilo Hitne pomoći kojim je upravljao tridesetsedmogodišnji vozač. Nesrećna žena je u teškom stanju prevezena u... »

©2018 Netmark d.o.o.