Hronika

Neverovatno! RTS ubici majke i bake plaća honorar: Teodora Viktorović dobija novac od serije Bolji život!

Kurir pre 1 dan
Teodora Viktorović kao zakonska naslednica i dalje prima procenat od prikazivanja serije, iako je osuđena na robiju. Teodora Viktorović (42), unuka glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz „Boljeg života“, koja je osuđena na 30 godina zatvora zbog ubistva majke i bake, kao dedin... »

Pušteni iz zatvora, pa likvidirani u mafijaškim obračunima: Da su ovi žestoki momci ostali na robiji, danas bi bili živi!

Kurir pre 1 dan
Luka Radulović, poslednja žrtva mafijaških obračuna, danas bi verovatno bio živ da je nakon izricanja pravosnažne presude zbog organizovane trgovine narkoticima poslat na izdržavanje zatvorske kazne. On, međutim, kako pokazuje istraživanje Kurira, nije jedini za kog se boravak na slobodi... »

Ekskluzivno! Estrada pod istragom zbog ubistva Luke Radulovića: Nađen šifrovani imenik u telefonu vozača bentlija čitajte u kuriru

Kurir pre 1 dan
Policija u mobilnom Radulovića našla brojeve za koje se pretpostavlja da pripadaju pevačima, političarima i biznismenima, ispitaće se njihova veza s pokojnikom. Policija je u istrazi ubistva narko-dilera Luke Radulovića u njegovom telefonu pronašla imenik i šifrovane poruke, saznaje Kurir. U... »

Nemačka poklonila 20 vozila za graničnu policiju

Dnevnik pre 1 dan
Nemačko savezno ministarstvo unutrašnjih poslova doniralo je MUP-u Srbije 20 vozila ukupne vrednosti 300.000 evra koja su namenjena jedinicama granične policije u sprečavanju ilegalnih migracija i koriste se u manje pristupačnim terenima. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša... »

Zaplenjeno 18 slika iz Španije

Večernje novosti pre 1 dan
U akciji Uprave carine i pripadnika MUP oduzeta roba velike vrednosti. Na dva granična prelaza pronađena ronilačka oprema i parfemi. SRPSKI carinici su pred vikend imali pune ruke posla - zaplenili su različitu robu velike vrednosti. Oduzeti su umetničke slike, parfemi i kozmetika, pa čak i... »

Inspektorima ukuptno 15 godina zatvora zbog mita i droge

Večernje novosti pre 1 dan
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na po osam i sedam i po godina zatvora policijske inspektore u Valjevu Dejana Subotića i Milana Ćulafića. Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na po osam i sedam i po godina zatvora policijske inspektore u Valjevu Dejana Subotića i... »

Užas u Batajnici: Mladić izbo majku bebe u kladionici i oteo joj torbu s novcem

Večernje novosti pre 1 dan
Beogradska policija je na tragu razbojniku koji je opljačkao kladionicu "Balkan Bet" u Batajnici i nožem izbo radnicu (24), majku bebe, koja je ostala živa zahvaljujući brzoj intervenciji Hitne pomoći. Beogradska policija je na tragu razbojniku koji je opljačkao kladionicu "Balkan Bet" u... »

Ispovest Srbina iz Kosovske Mitrovice: Albanci me šutirali pred decom

Večernje novosti pre 1 dan
Ispovest Ane i Branka Jakšića iz Kosovske Mitrovice koje je u Suvom Dolu maltretirala razularena grupa. Udarali nas desetak minuta, onda ih je razjurio njihov sunarodnik koji je naišao u belom autu. NA izlazu iz Suvog Dola ka Kosovskoj Mitrovici zaustavio sam automobil i na trenutak izašao... »

Austrijanci neće ustaše u Blajburgu

Večernje novosti pre 1 dan
Sve više udruženja i antifašističkih organizacija u Austriji protiv komemoracije u Koruškoj. Protiv ovog kontroverznog okupljanja oglasio se i guverner Peter Kajzer. SVE više udruženja građana i antifašističkih organizacija u Austriji zahteva zabranu održavanju hrvatske komemoracije u... »

Horor! Švajcarski bračni par ubio i zakopao Srbina (25) u šumi! Jeziv zločin šokirao svet

Kurir pre 1 dan
Bračni par iz Švajcarske optuženi je za seriju ubistava, a među njihovim žrtvama je i mladić (25) iz Srbije! Naime, reč je o monstruoznom paru koji ubija vulkanizere kako bi došlo do auotmobila koji su oni servisirali, a ukradena vozila potom prodavali u Nemačkoj. Policija je došla do... »

©2018 Netmark d.o.o.