Hronika

Ispovest majke uhapšenog Danijela Žakija iz markovca: Moj sin nije silovao sestre! Sve je izmišljeno u školi!

Kurir pre 1 dan
Katarina Žaki (43), majka Danijela Žakija (21), osumnjičenog da je seksualno zlostavljao mlađe maloletne sestre u kući u Markovcu, smatra da je njen sin optužen za zverski čin koji verovatno nije počinio. Ne verujem da je moj Danijel silovao mlađe sestre! Boli me što je iza rešetaka jer... »

Smanjen broj krivičnih dela u pu Sremska Mitrovica

Blic pre 1 dan
Načelnik Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici Đura Mandić saopštio je danas da je za prvih 11 meseci 2018. godine na teritoriji kojom rukovodi registrovano ukupno 2.649 krivičnih dela, što je za 7,76 odsto manje u odnosu na isti period lane kada ih je bilo 2.872. - Stanje javne bezbednosti... »

"Prljavog inspektora" odalo iznenadno bogatstvo: Za par godina postao suvlasnik pekare i menjačnice, a ima vezu i sa Lukom Bojovićem

Blic pre 1 dan
Tužilaštvo je pokrenulo finansijsku istragu protiv Dejana Jovića (46), zamenika načelnika Odeljenja za krvne i seksualne delikte beogradske policije, osumnjičenog za trgovinu uticajem, jer je poslednjih godina postao suvlasnik pekare na Zelenom vencu, kao i menjačnice u Knez Mihailovoj ulici.... »

U kući pronađena bomba: Majka troje dece koje je na svirep način ubio otac primljena na odeljenje psihijatrije

Blic pre 1 dan
Leila Sović, majka troje dece koju je u četvrtak u mestu Mali Lug ubio njen suprug Admir, posle čega je izvršio samoubistvo, nakon stravične tragedije hospitalizovana je u Kantonalnoj bolnici dr Irfan Ljubijankić u Bihaću. Prema saznanjima bosanskohercegovačkih medija, ona je dovezena uveče... »

Ko je Aleksandar Oliver Šotra, čovek koji je danas divljao po centru Beograda i umalo ubio nekoliko ljudi

Alo pre 11 sati
Alo: Ko je Aleksandar Oliver Šotra, čovek koji je danas divljao po centru Beograda i umalo ubio nekoliko ljudi
Aleksandar Oliver Šotra, poznati stend-ap komičar i sin biznismena Rajka Šotre od ranije je poznat organima reda, ali i komšijama koje svedoče o njegovom bahatom ponašanju. Komšije koje stanuju Palmotićevoj i Svetogorskoj ulici tvrde da je reč o Oliveru Šotri, koga dobro poznaju. - Šotra... »

Božidar je žrtva bahatog vozača: "Namerno me udario, upalio sam sva četiri svetla, udario me je opet..."

Alo pre 12 sati
Alo: Božidar je žrtva bahatog vozača: "Namerno me udario, upalio sam sva četiri svetla, udario me je opet..."
Vozač crnog hamera britanskih tablica počeo je da divlja još u Ulici Carice Milice, kada je na semaforu udario u nekoliko vozila. Borisav Ignjatović, vlasnik vozila u koji je hamer udario baš u ovoj ulici ispričao je za Kurir da je stajao na sefamoru, a onda u retrovizoru video hamer kako je... »

Monstrum koji je zaklao svoje troje dece ostavio oproštajnu poruku ženi na krvavom papiru

Alo pre 12 sati
Alo: Monstrum koji je zaklao svoje troje dece ostavio oproštajnu poruku ženi na krvavom papiru
Admir Sović iz Bihaća prekuče je ubio svoje troje dece, a onda i sebe. Zločin je, kako piše Dnevni Avaz, prijavio Admirov prijatelj Asim Dulić. Na mestu zločina pronađena je i bomba. "Ostavio je bombu kašikaru, na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. Indikativno je da je bombu stavio na... »

Sahranjeni roditelji koji su se udavili u bunaru! Evo šta će biti sa malim Srećkom (4) koji je ostao siroče

Alo pre 15 sati
Alo: Sahranjeni roditelji koji su se udavili u bunaru! Evo šta će biti sa malim Srećkom (4) koji je ostao siroče
Na lokalnom groblju u Poljni kod Trstenika posle utapanja u seoskom bunaru sahranjen bračni par Anđelković. Njihov četvorogodišnji sin je čudom preživeo sam nekoliko dana. Slađana (50) i Časlav Anđelković (57), supružnici čija su tela 12. decembra nađena na dnu bunara u selu Stragari... »

Porodica iz Novog Pazara poginula u Siriji: Majka i četvoro dece stradalo na ratištu!

Alo pre 15 sati
Alo: Porodica iz Novog Pazara poginula u Siriji: Majka i četvoro dece stradalo na ratištu!
Tragedija! Tri osobe iz Novog Pazara poginule su u Siriji savezničkog bombardovanja. Kako Alo! saznaje, poginula je Emina Plojović i njeno dvoje dece, a nastradalo je još dvoje, koje je usvojila tokom boravka u ovoj zemlji. - Emina je supruga novopazarca Rejhana Plojovića, istaknutog borca i... »

Pre nego što se zakucao u trafiku, udario 20 vozila u Terazijskom tunelu, pa pobegao sa mesta nesreće!

Alo pre 16 sati
Alo: Pre nego što se zakucao u trafiku, udario 20 vozila u Terazijskom tunelu, pa pobegao sa mesta nesreće!
Vozač "hamera" koji je divljao danas centrom Beograda, udario u nekoliko automobila, trafiku i na kraju se zakucao u dvorišni zid jedne kuće i pobegao je Oliver Šotra, stend-ap komičar britansko-srpskog porekla, koji živi u blizini mesta gde se incident dogodio. Komšije u Palmotićevoj i... »

©2018 Netmark d.o.o.