Hronika

"Ivanovića ubila organizovana i pripremljena grupa"

B92 pre 1 dan
B92: "Ivanovića ubila organizovana i pripremljena grupa"
Beograd -- Istraga i dalje ne daje odgovore na suštinska pitanja pozadine ubistva Olivera Ivanovića. Ono što se zna, jeste način na koji je izvršen atentat. “Ovo podseća na političke atentate iz devedesetih godina, to je očito uradila organizovana i pripremljena grupa, neko ko ima iskustva... »

Novi udar na crnogorske kriminalce: Policija upala u kuću i kod maloletnika pronašla ceo arsenal oružja (foto)

Blic pre 1 dan
Crnogorska policija proteklog dana ponovo je sprovela akciju u cilju borbe protiv organizovanih kriminalnih grupa i izvršila pretres na dve lokacije u Beranama. U kućama koje koriste dva mlađa lica, pronađena je velika količina oružja. Naime, službenici SKP-a su postupajući po prethodno... »

Amerikanci satelitskim snimcima otkrivaju ubice Ivanovića?! Forenzičari iz SAD uzeli Oliverov računar i mobilni telefon?!

Press pre 7 sati
U istragu ubistva Olivera Ivanovića uključiće se najverovatnije i američki forenzički stručnjaci. Planirano je da oni direktno pomažu kosovskoj policiji, a prema nezvaničnim informacijama, već su zatraženi i satelitski snimci, koji su u kritično vreme napravljeni na području Kosovske... »

Nerazjašnjena pozadina ubistva na novosadskoj Salajci

Dnevnik pre 20 sati
Još uvek se ne zna šta se krije iza ubistva Predraga Krstića (27) iz Loznice, koji je uoči dočeka Pravoslavne nove godine, 13. januara stradao prilikom sukoba s Aleksandrom R. (39) iz Novog Sada. Krstić je ostavio je na svom „Fejsbuk” profilu nekoliko poruka u kojima kao da naslućuje da... »

Ispraćaj stražara iz „Zabele”: Devojka stajala po strani

Večernje novosti pre 1 dan
Na Starom groblju u Požarevcu ispraćen Nenad Nedeljković (32), stražar u KPZ „Zabela”, koji se obesio u utorak. Prisutna bila i njegova bivša supruga sa kojom ima sina. NA Starom groblju u Požarevcu u četvrtak je sahranjen Nenad Nedeljković (32), stražar u KPZ "Zabela", koji se ubio u... »

Veštaci o ubistvu Vidakovića: Vojnović je uračunljiv

Večernje novosti pre 1 dan
Na suđenju za ubistvo Miloša Vidakovića u Budvi, veštaci govorili o optuženom Milošu Vojnoviću. Utvrđeno da je osoba sa "normalnom organizacijom ličnosti" U MOMENTU kad je u Budvi 2. jula 2013. godine ubio Miloša Vidakovića, Miloš Vojnović je bio uračunljiv. Takođe, uračunljiv je i... »

Automobil s ubicama snimile kamere: Atentat na Ivanovića izvršile profesionalne ubice, srpske bezbednosne službe na tragu poslednjeg vlasnika!

Press pre 13 sati
Sigurnosne kamere sa nekoliko objekata snimile su, u Sutjeskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici, u kritično vreme, automobil "opel astra" kojim su pobegle ubice Olivera Ivanovića - nezvanično saznaju "Novosti" U samom autu, posle prvih analiza i pregleda, nisu pronađeni tragovi bitni za istragu.... »

Hrvatski huligan sa derbija proživeo pakao u srpskom zatvoru!

BK TV pre 1 dan
Užas! Jedan od šestorice Splićana koji su zadržani u istražnom zatvoru u Beogradu ide kod psihijatra jer je bio smešten u ćeliju sa ubicom Markom Nikolićem (43). To piše hrvatski list "Slobodna Dalmacija" na svom sajtu, podsećajući da je Nikolić ubica četvorogodišnjeg sina i žene,... »

Sud doneo novu odluku u slučaju Marjanovića!

BK TV pre 1 dan
Novi dokazi, nove odluke! Nakon odluke kojom je bilo ukinuto rešenje o produženju pritvora Zoranu Marjanoviću za još tri meseca, prvostepeno veće Apelacionog suda u Beogradu danas je donelo novo rešenje kojim mu je pritvor produžen, a u kojem se ističe da su u toku krivičnog postupka protiv... »

Užas u Kruševcu: Dvojica maloletnika tukla bivšeg fudbalera do smrti!

BK TV pre 1 dan
Kruševačka policija rasvetlila je ubistvo bivšeg fudbalera i navijača Dragana Novosela-Čkembe (64), koji je pre nekoliko dana pronađen u teškom stanju u napuštenoj kući nadomak Železničke stanice u Kruševcu. BLOKIRAN PUT: Prevrnula se cisterna s 20 tona plina, IMA POVREĐENIH! Policija... »

©2018 Netmark d.o.o.