Hronika

Rođak je krvavu Violetu nosio kod lekara, a sad je otkrio kako se Dušan ponašao u minutima nakon zločina

Alo pre 9 sati
"Izneo sam je na rukama, još mi je krvava majica. Užasnuo sam se jer sam video da neće moći ono da preživi... Ne znam što ga nismo ubili, gledali smo da nju spasimo..." Ovim rečima Josip Radovanović, rođak ubijene Violete Jošić (19)… »

Jugom ubio šestogodišnjeg dečaka: Užasna nesreća na putu Kruševac-Aleksandrovac!

Kurir pre 11 sati
U saobraćajnoj nesreći na putu Kruševac-Aleksandrovac poginuo je 6-godisnji dečak. Njega je na kolovozu oborio automobil marke Jugo 55 koji je vozio 43-godisnji Zoran P. Prvi rezultati istrage ukazuju da se saobraćajna nezgoda dogodila u selu… »

Zoran (43) automobilom udario dečaka (6)! Dete preminulo u bolnici, jedan detalj je posebno uznemirujuć!

Alo pre 11 sati
U saobraćajnoj nesreći na putu Kruševac-Aleksandrovac poginuo je šestogodišnji dečak. Njega je na kolovozu oborio automobil marke Jugo 55 koji je vozio 43-godisnji Zoran P. Prvi rezultati istrage ukazuju da se saobraćajna nesreća dogodila u selu… »

Kakvo je ovo ljudsko dno: Pijan pregazio Damjana pa pobegao, a onda se vratio na mesto zločina i raspitivao se šta se desilo

Kurir pre 11 sati
Željko M. (28), koji je osumnjičen da je potpuno pijan automobilom pregazio trojicu mladića, od kojih je jedan poginuo, prvo je pobegao sa mesta nesreće, a onda se vratio i pitao "šta se dogodilo", saznaje se od izvora bliskih istrazi. Udes se… »

Tragedija na Novom Beogradu: Muškarac (42) izvršio samoubistvo skokom sa petog sprata

Kurir pre 11 sati
Muškarac (42) večeras je, kako se sumnja, izvršio samoubistvo u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu. - Primili smo poziv u 18.51 sati. Naša ekipa je mogla samo da konstatuje smrt. Pretpostavlja se da je muškarac star 42 godine skočio sa… »

Muškarac ležao u lokvi krvi ispred zgrade na Novom Beogradu!

Alo pre 11 sati
Tragedija! Muškarac (42) večeras je, kako se sumnja, izvršio samoubistvo u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu. - Primili smo poziv u 18.51 sati. Naša ekipa je mogla samo da konstatuje smrt. Pretpostavlja se da je muškarac star 42 godine… »

Željko (28) pijan kolima naleteo na mladića, pobegao, pa se vratio na mesto nesreće i uradio nešto gnusno!

Alo pre 11 sati
Željko M. (28), koji je osumnjičen da je potpuno pijan automobilom pregazio trojicu mladića, od kojih je jedan poginuo, prvo je pobegao sa mesta nesreće, a onda se vratio i pitao "šta se dogodilo", saznaje se od izvora bliskih istrazi. Udes se… »

Dečak (13) poginuo na jeziv način. Otac radio bušilicom, a onda je usledio horor!

Alo pre 12 sati
Dete je sa teškim povredama transportovano u Klinički centar Vojvodina gde je preminulo. * Velika tragedija u Novom Sadu * Dečak (13) je preminuo nakon strujnog udara * On je gurao metalni šraf kroz rupu gde je bila električna žica Prema… »

BBC potvrdio: Uhapšeni radnik "Krušika" nije uzbunjivač, u pitanju je nešto drugo!

Alo pre 14 sati
Deo opozicije u Srbiji već dva dana pokušava da ispolitizuje slučaj hapšenja A.O., radnika fabrike namenske industrije "Krušik" osumnjičenog za odavanje službene tajne, i da ga predstavi kao uzbunjivača. Međutim, danas je čak i BBC na srpskom… »

Odlučeno šta će biti sa radnikom "Krušika" koji je odao službene tajne!

Alo pre 15 sati
Viši sud u Beogradu danas je ponovo odredio kućni pritvor uz nanogicu radniku "Krušika" iz Valjeva A.O. koji se, prema pisanju medija, sumnjiči za odavanje poslovne tajne tog preduzeća. "Postupajući po nalozima Apelacionog suda u Beogradu, krivično… »

Hronika, najnovije vesti »