Hronika

Bombaški napad na policijsku stanicu u Srbobranu

Dnevnik pre 17 minuta
Nepoznata osoba je večeras oko 21.10 bacila eksplozivnu napravu ispred ulaza u policijsku stanicu u Srbobranu preneli su pojedini mediji. Prema prvim informacijama nema povređenih. Još nije poznato kog tipa je bačena eksplozivna naprava. Policija… »

Bombaški napad na policijsku stanicu u Novom Sadu

Politika pre 5 minuta
Nepoznata osoba je oko 21.10 bacila eksplozivnu napravu ispred ulaza u policijsku stanicu Srbobran u Novom Sadu, javljaju mediji. Prema prvim informacijama nema povređenih. Nije poznato kog tipa je eksplozivna naprava, prenosi Tanjug.… »

Saslušan stariji brat osumnjičenog za ubistvo biznismena

Nova pre 41 minuta
Više javno tužilaštvo u Nišu saslušalo je večeras M. M. (39), starijeg brata osumnjičenog za ubistvo niškog biznismena Draška R. (46) 8. oktobra u krugu fabrike u Nišu. Mlađem bratu N. M. (34) je određeno zadržavanje i on će biti saslušan u… »

Bombaški napad u Novom Sadu: Bačena ekspozivna naprava na policijsku stanicu

Kurir pre 41 minuta
Nepoznata osoba je večeras oko 21.10 bacila eksplozivnu napravu ispred ulaza u policijsku stanicu Srbobran u Novom Sadu. Nije poznato kog tipa je eksplozivna naprava. Na sreću, nema povređenih. Policija ispituje slučaj. (Kurir.rs/Novosti) Kurir Autor… »

Bombaški napad na policijsku stanicu u Novom Sadu

B92 pre 34 minuta
Nepoznata osoba je večeras oko 21.10 bacila eksplozivnu napravu ispred ulaza u policijsku stanicu Srbobran u Novom Sadu, javljaju mediji. Nije poznato kog tipa je eksplozivna naprava. Prema prvim informacijama nema povređenih. Uviđaj je u toku.… »

Mladić koji je upucao šarca ima zanimljiv policijski dosije! Čoveka izbo zbog svađe oko toaleta, krao obuću iz…

Kurir pre 17 minuta
Muškarac Lazar I. (23) koga su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom danas identifikovali kao osumnjičenog za teško ubistvo u pokušaju nad Aleksandrom Šarcem (35), od ranije je poznat… »

Uhapšen napadač na policijsku stanicu u Srbobranu

Nova pre 10 minuta
Novosadska policija uhapsila je večeras muškarca osumnjičenog da je bacio eksplozivnu napravu, javlja N1. Eksplozivna naprava bačena je večeras nešto posle 21čas, ispred policijske stanice u Srbobranu. Tokom eksplozije nije bilo povređenih, a kako… »

Bombaški napad usred Srbobrana!

Alo pre 41 minuta
Policija ispituje slučaj. Nepoznata osoba je večeras oko 21.10 bacila eksplozivnu napravu ispred ulaza u policijsku stanicu u Srbobranu. Nije poznato kog tipa je eksplozivna naprava. Na sreću, nema povređenih. Policija ispituje slučaj.… »

Užas u Novom Sadu: Bombaški napad na policijsku stanicu Srbobran!

Srbija danas pre 41 minuta
Policija ispituje slučaj. Nepoznata osoba je večeras oko 21.10 bacila eksplozivnu napravu ispred ulaza u policijsku stanicu Srbobran u Novom Sadu. Nije poznato kog tipa je eksplozivna naprava. Na sreću, nema povređenih. Policija ispituje slučaj… »

Napadač na Šarca ima više od 100 krivičnih dela! Izbo čoveka zbog toaleta, obijao trafike I krao automobile

Srbija danas pre 34 minuta
Napadač na Šarca od ranije poznat policiji. Muškarac Lazar I. (23) koga su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom danas identifikovali kao osumnjičenog za teško ubistvo u pokušaju nad… »

Hronika, najnovije vesti »