Hronika

Dojava o bombi ipak bila lažna: Policija traga za osobom koja je javila da je postavljen eksploziv u Novom Sadu

Srbija danas pre 49 minuta
Posle kontradiverzionog pregleda zgrade novosadskog suda, ispostavilo se da je dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi, srećom, bila lažna. Nadležni tužilac je delo kvalifikovao kao izazivanje panike i nereda, i radi se na utvrđivanju identitea… »

Pao u Crnoj Gori: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Aleksandra Šarca

Srbija danas pre 31 minuta
Muškarac iz Kraljeva završio iza rešetaka. Kako saznaju mediji, u Crnoj Gori danas je uhapšen Lazar Ilić iz Kraljeva osumnjičen da je u septembru ubio Aleksandra Šarca u garaži tržnog centra Ušće.… »

Zatvor za bivšeg generalnog direktora Galenike: Ognjenoviću šest godina zbog zloupotrebe položaja

Srbija danas pre 31 minuta
Presudom Specijalnog suda u Beogradu nekadašnji direktor "Velefarma" Dragoljub Vučićević osuđen je na tri godine zatvora. Specijalni sud u Beogradu osudio je na šest godina zatvora nekadašnjeg generalnog direktora "Galenike" Nenada Ognjenovića… »

Draganu Ševi produžen pritvor: Osumnjičeni za ubistvo monaha Stefana ostaje iza rešetaka

Blic pre 1 sat
Okružni sud u Banjaluci produžio je pritvor Draganu Ševi (40) iz Banjaluke osumnjičenom za teško ubistvo monaha Stefana Ačića u decembru prošle godine u manastiru Glogovac kod Šipova. Rešenjem banjalučkog suda pritvor Ševi produžen je za još… »

Nema nagodbe sa tužilaštvom zbog udesa u kojem je poginulo pet osoba

Politika pre 1 sat
NIŠ – Meštanin Kraljeva G. B. (46) odgovaraće uskoro pred sudom za jednu od najtežih saobraćajnih nesreća koje su se poslednjih godina dogodile na auto-putu Beograd–Niš, između Aleksinca i Niša u kojoj je poginulo pet osoba. U niškom… »

Presuda bivšem direktoru "Galenike"

Alo pre 1 sat
Specijalni sud u Beogradu osudio je danas na šest godina zatvora nekadašnjeg generalnog direktora “Galenike” Nenada Ognjenovića povodom optužbi za zloupotrebu položaja u produženom trajanju, kojom je ta farmaceutska kuća oštećena za više od… »

Evo šta se desilo Draganu Ševi, osumnjičenom da je brutalno nožem iskasapio monaha Stefana u manastiru Glogovac

Alo pre 1 sat
Okružni sud u Banjaluci produžio je pritvor Draganu Ševi (40) iz Banjaluke osumnjičenom za teško ubistvo monaha Stefana Ačića u decembru prošle godine u manastiru Glogovac kod Šipova. Rešenjem banjalučkog suda pritvor Ševi produžen je za još… »

Preko dece do roditelja? Mika Aleksić radio je za Državnu bezbednost: Od mališana iz škole dolazio do informacija

Srbija danas pre 2 sata
Aleksić je tipičan produkt Službe državne bezbednosti, koja je preko takvih mefistofelovskih ličnosti vladala kulturnom scenom Srbije i Jugoslavije, smatra Bojan Drašković. Otkad je Miroslav Mika Aleksić optužen za silovanje i zlostavljanje… »

Petog februara novo pripremno ročište po trećoj optužnici za ubistvo Olivera Ivanovića

RTS pre 2 sata
Novo pripremno ročište po trećoj optužnici protiv osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića, zakazano je za 5. februar, prenela je RTS-u advokat Jovana Filipović, branilac optužene Silvane Arsović. Biće to treći pokušaj održavanja pripremnog… »

Saobraćajka na magistrali od Užica do bašte: U mestu Volujac prevrnuo se minibus (foto)

Kurir pre 2 sata
UŽICE - Na magistralnom putu od Užica ka Bajinoj Bašti u mestu Volujac pod još neutvrđenim okolnostima prevrnuo se mini bus užičkih registarskih oznaka. Kako RINA nezvanično saznaje, u momentu saobraćajne nezgode u kombiju se nalazio samo vozač… »

Hronika, najnovije vesti »