Hronika

Ubistva, otmice, filmska bekstva Ovo su najtraženiji begunci za koje policija nudi i milionske novčane nagrade, a među njima…

Press pre 15 sati
Među velikim brojem begunaca koji se nalaze na listi Evropske policijske službe (Europol) postoji određen broj njih za čiji se pronalazak nude novčane nagrade. Iznosi se kreću od nekoliko hiljada evra pa sve do vrtoglavih milion, koliko košta… »

Ženi stavio nož pod grlo, tasta udario pesnicom u glavu, pa ga išutirao!

Alo pre 15 sati
Na osnovu sporazuma o priznanju krivice, optuženi osuđen na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, i na novčanu kaznu od 50.0000 dinara. Nebojša Stokić (33) iz Velikog Gradišta osuđen je pred Osnovnim sudom na godinu dana zatvora, uslovno na… »

Za ratne zločine 825 godina

RTV pre 17 sati
BEOGRAD - U postupcima za ratne zločine na području bivše Jugoslavije, najviše godina zatvora je izrekla Hrvatska - 7.200, sledi Bosna i Hercegovina sa 2.748, a pravosuđe Srbije je od 2003, kada je počelo sa radom Veće za ratne zločine, izreklo… »

Blokirana ibarska: Saobraćaj obustavljen zbog saobraćajne nezgode

Blic pre 16 sati
Saobraćajna nezgoda koja se dogodila na Ibarskoj magistrali na potezu Dići- Ugrinovci potpuno je obustavila saobraćaj na ovom delu puta. U saobraćajnoj nezgodi najverovatnije nema povređenih budući da hitna pomoć nije imala intervencija. Kako je… »

CARINICI U AKCIJI Sve više se švercuju lekovi

Dnevnik pre 16 sati
NOVI SAD: Carinici su nedavno, u saradnji s policijom, prilikom ulazne kontrole na graničnom prelazu Horgoš, sprečili krijumčarenje gotovo 600 tableta sedativa lorazepam. Prekršaj je otkriven prilikom kontrole automobila „golf” austrijskih… »

Mučki pretučen i mučen Petra pozvali "na druženje", pa ga skinuli, opljačkali i brutalno se iživljavali nad njim, majka…

Press pre 16 sati
Petar Petrović (38) iz Ostružnice jedva je preživeo batine i mučenje koje su mu priredila četvorica mladića iz tog prestoničkog prigradskog naselja. Sve je počelo telefonskim pozivom koji je dobio u četvrtak uveče oko 18 časova, kada su… »

Bebu mašu pustili da umre od gladi i hladnoće: Mrtvu je doneli kod doktora, tvrdili da nije htela da jede, a sada roditeljima…

Kurir pre 16 sati
Smrt tromesečne devojčice Maše, koja je umrla od gladi, bila je vest koja je krajem februara 2018. potresla Srbiju, a sada se dogodio novi skandal, pošto je tužilac za roditelje monstrume predložio minimalnu kaznu! Posle okončanog dokaznog… »

Luka nije upao u otvor od lifta, mog sina su ubili na ekskurziji! Lukina majka 6 godina traži istinu! Čudne stvari mi se…

Kurir pre 16 sati
Nije tačno da je moj Luka slučajno pao kroz otvor za lift, već je ubijen i bačen tamo! Ovo već punih šest godina ponavlja Živoslavka Stanić, majka stradalog Luke Maleševića (15), koji je, prema zvaničnoj verziji, 28. aprila 2013. godine… »

Tužilaštvo odbija da osumnjičeni za pogibiju radnika “MB Namenska“ bude svedok optužnice

Morava info pre 17 sati
LUČANI – Osnovno tužilaštvo u Čačku, započelo je u petak postupak nagodbe sa Tomom Stojićem, rukovodiocem sektora Bezbednost i zaštita u fabrici „Milan Blagojević – Namenska“ iz Lučana, o priznanju njegove krivice za tragediju toj… »

Milki su uzeli bebu u Inđiji! Javili su joj da je dečak preminuo, a kada je trebalo da joj daju telo da sahrani, desila se…

Alo pre 18 sati
Milka Kreća je pre 26 godina rodila dečaka u bolnici u Sremskoj Mitrovici za koga je ubeđena da je još uvek živ negde ovde blizu ili negde tamo daleko, jer ga je na porođaju čula kako je zaplakao, jer joj je na porođaju ostao urezan u sećanje… »

Hronika, najnovije vesti »