Hronika

Australijance izručuju za mesec i po dana

Politika pre 14 sati
Voters i Arnold čekaju ekstradiciju u Padinskoj Skeli, dok su Kembel i Geagea zadržani u pritvoru zbog pištolja i lažnog pasoša. Dvojica australijskih državljana Tristan Voters (34) i Rohan Arnold (44), koji se sumnjiče za šverc 1,28 tona kokaina iz Brazila preko Kine u Sidnej, privedeni su... »

Sud odlučio da li Zoran Marjanović ostaje u pritvoru!

Alo pre 14 sati
Alo: Sud odlučio da li Zoran Marjanović ostaje u pritvoru!
Pala odluka! Apelacioni sud u Beogradu doneo je danas odluku kojom je Zoranu Marjanoviću produžen pritvor za još tri meseca, najduže do 10. marta 2018. godine. Po nalaženju prvostepenog veća Apelacionog suda i dalje stoje razlozi za produženje pritvora. Podsetimo, Apelacioni sud juče je... »

Blokiran put: Prevrnula se cisterna s 20 tona plina, ima povređenih!

BK TV pre 15 sati
Sve službe na licu mesta! Deonica puta Kosovo Polje - Priština u pravcu ka Peći je blokiran zbog prevrtanja cisterne sa 20 tona plina, objavio je prištinski portal Gazetaexpres. Cisterna koja se kretala ka Peći se prevrnula sa 20 tona gasa iz za sada nepoznatih razloga, a povređeni vozač je... »

Prevrnula se cisterna sa 20 tona plina

Alo pre 16 sati
Alo: Prevrnula se cisterna sa 20 tona plina
Deonica puta Kosovo Polje - Priština u pravcu ka Peći je blokiran zbog prevrtanja cisterne sa 20 tona plina. Cisterna koja se kretala ka Peći se prevrnula sa 20 tona gasa iz za sada nepoznatih ralzloga, a povređeni vozač je prebačen na lečenje, piše prištinski "Gazetaexpress". Navodi se da... »

Novi Beograd: Izgorela dva automobila u Bulevaru Arsenija Čarnojevića

Kurir pre 17 sati
Sinoć su u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu izgorela dva automobila. Za sada nije poznato uzrok požara. Kurir.rs Kurir Autor: Foto: Čitalac Kurira... »

Policija uhapsila otmičare kod "Naisa"!

Alo pre 17 sati
Alo: Policija uhapsila otmičare kod "Naisa"!
Policija je brzom i efikasnom akcijom pronašla otetog muškarca (32) i uhapsili tri osobe iz Pirota zbog sumnje da su izvršile krivično delo otmica. Policiji je u četvrtak uveče prijavljeno da su trojica muškaraca zbog dugovanja pretukli i nasilno odveli dvadesettrogodišnjeg mladića iz stana... »

Teško povređen radnik u valjaonici bakra

Alo pre 18 sati
Alo: Teško povređen radnik u valjaonici bakra
U Valjaonici bakra u Sevojnu sinoć je radnik R.Đ. (34) zadobio teške povrede izazvane prskanjem liva. Kako se navodi, tek užareni liv radniku R.Đ. iz Arilja naneo je opekotine višeg stepena po celom telu usled kojih je najpre prebačen u užičku bolnicu, a zatim hitno transportovan u Beograd.... »

Lopovi odneli 200.000 iz "Brazila"

Alo pre 19 sati
Alo: Lopovi odneli 200.000 iz "Brazila"
U Višegradskoj ulici u Novom Pazaru sinoć je došlo do oružane pljačke, u sportskoj kladionici "Brazil". Pljačkaši su iz tamošnje policije, odneli oko 200.000 dinara uz pretnju pištoljem. Ista kladionica bila je predmet pljačke pre devet meseci.... »

Ubistvo u Nišu: Babi smrvio lobanju, pa otišao u policiju po alibi

Kurir pre 20 sati
- On je zazvonio na vrata starici, ugurao ju je u trpezariju, omotao joj stolnjak oko vrata u nameri da je uguši, a zatim ju je tukao šakama, stopalom i metalnom papučicom za bas gitaru, nanevši joj višestruki prelom lobanje i povredu mozga, zbog čega se žrtva ugušila u sopstvenoj krvi.... »

Kosovska policija: Zna se osoba koja je 2017. kupila automobil iz kog je pucano na Olivera Ivanovića

BK TV pre 22 sata
Kosovska policija tvrdi da je identifikovala osobu koja je 2017. kupila automobil iz kojeg je, kako se veruje, pucano na predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. U sinoćnjem saopštenju kosovska policija tvrdi da je to vozilo bilo u Srbiji od 2009, a da je 2017. promenilo... »

©2018 Netmark d.o.o.