Hronika

Pištoljem pucao sebi u glavu: Tragedija kod Prokuplja, privatnik (48) oduzeo sebi život u porodičnoj kući

Kurir pre 10 sati
S.Đ. (48) iz okoline Prokuplja izvršio je samoubistvo u svojoj porodičnoj kući. On je sebi pucao u glavu pištoljem koji je u njegovom vlasništvu. Preminuo na licu mesta. Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, kada je pronađen, prvo… »

Krvna osveta koja je potresla Srbiju: Stojan 14 godina čekao da osveti sina, a onda ubio Dragana nasred ulice i sačekao…

Kurir pre 10 sati
Pre pet godina u Požarevcu se dogodilo ubistvo iz krvne osvete koje je i dan danas ostalo u sećanju stanovnika tog grada. Danima je Srbija pričala o ovom ubistvu. Stojan Stojanović (69) je u junu 2016. u Požarevcu ubio Dragana Stepića (57) zbog… »

Autobus izazvao novi sudar u Zemunu, na 50 metara od današnje nesreće: Udario audi, došlo do tuče

Kurir pre 10 sati
Još jedan sudar danas u Zemunu u kome je učestvovao autobus. Sudar se dogodio na raskrsnici na samo 50 metara od mesta gde je danas autobus uleteo u dečije igralište. Kako se saznaje, opet je autobus izazvao saobraćajku u Zemunu. Takođe, na mestu… »

82 Migranta prevezena u prihvatni centar Akcija policije na opštinama Savski venac i Stari grad

Alo pre 10 sati
Policija je prilikom kontrole 82 ilegalna migranta. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronašli su danas, tokom redovnih akcija koje se sprovode na teritoriji Beograda, 82 ilegalna migranta i prevezli ih u prihvatni centar. Kako je… »

Da se smrzneš Novi uznemirujući snimak udesa u Zemunu: Čovek izbegao autobus za dve sekunde! (video)

Alo pre 10 sati
Gradski autobus koji saobraća na liniji broj 45 uleteo je danas u park u Zemunu. Nesreća se dogodila u Krajiškoj ulici 71a, oko 13.35. Da samo pukom srećom nije bilo poginulih dokazuje i najnoviji snimak. Video-klip sa sigurnosnih kamera zgrada na… »

Tragedija kod Prokuplja Muškarac pištoljem pucao sebi u glavu

Alo pre 10 sati
Tragedija se dogodila u porodičnoj kući. S.Đ. (48) iz okoline Prokuplja izvršio je samoubistvo u svojoj porodičnoj kući. On je sebi pucao u glavu pištoljem koji je u njegovom vlasništvu. Preminuo je na licu mesta. Prema nezvaničnim informacijama… »

Šta znamo do sada o nesreći koja je uznemirila javnost: Pitanja je mnogo - uzrok, kako su deca, šta je sa vozačem?

Srbija danas pre 10 sati
Nekoliko sati nakon nesreće i dalje se cela javnost pita kako je moguće da se autobus toliko oteo kontroli vozaču. Jeziva saobraćajna nesreća u Zemunu u kojoj je povređeno četvoro dece i nekoliko odraslih osoba kada je danas oko 14 sati gradski… »

Pucao sebi pištoljem u glavu: Muškarac iz okoline Prokuplja izvršio samoubistvo

Srbija danas pre 10 sati
Prema nezvaničnim informacijama, kada je pronađen, prvo se pomislilo da je u pitanju ubistvo. S.Đ. (48) iz okoline Prokuplja izvršio je samoubistvo u svojoj porodičnoj kući. On je sebi pucao u glavu pištoljem koji je u njegovom vlasništvu… »

Dečak kojeg je udarila cisterna ima hematom na glavi: Detalji saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali

Srbija danas pre 10 sati
Nesreća se dogodila juče poslepodne na Ibarskoj magistrali, a dečak je prebačen u bolnicu u Novom Pazaru. Mladi fudbaler S. N. (11) pretrpeo je povrede kada ga je na Ibarskoj magistrali, u selu Baljevac na Ibru kod Raške, udarila cisterna ispred koje… »

Aleksandar Šešelj: Tražiti sednicu SB UN, dijalog u okviru EU je propao

Pravda pre 11 sati
Srbija, povodom situacije na Kosovu i Metohiji, mora da inicira održavanje sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, izjavio je danas zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj i ocenio kako se još jednom pokazalo da Srbima "preti neprekidna… »

Hronika, najnovije vesti »