Патак онлине

Усвојен извештај о извршењу градског буџета

Патак онлине 31.10.2019
ВАЉЕВО- Градско веће је усвојило Извештај о извршењу буџета града Ваљева за период од јануара до септембара ове године. Одлуком о буџету града Ваљева за 2019. годину планирани су укупни приходи и примања са пренетим… »

За мотоцикле четири милиона динара

Патак онлине 31.10.2019
ВАЉЕВО- Из градске касе је скоро 34.000 евра издвојено за куповину два мотоцикла за потребе Полицијске управе Ваљево. Градска управа је расписала јавну набавку за куповину два мотоцикла, а отварање понуда је 4. новембра… »

Мождани удар додаје године животу

Патак онлине 30.10.2019
ВАЉЕВО- „Један мождани удар додаје године нашој младости“ крилатица је у неурологији, а код чак трећине пацијената који су се лечили се понови након неколико година уз сву примену савремених метода лечења и правилну… »

Девет медаља за ваљевске каратисте

Патак онлине 30.10.2019
ВАЉЕВО- На турниру у Бањи Ковиљачи каратисти ваљевског клуба 014 освојили су девет медаља, пет златних, три сребрне и једну бронзану медаљу На турниру је наступило око 35 карате клубова са око 150 такмичара. Карате клуб… »

Митинг подршке ухапшеном раднику “Крушика”

Патак онлине 29.10.2019
ВАЉЕВО – На митингу подршке на Градском тргу представници опозиције и невладиног сектора затражили су да из кућног притвора буде пуштен радник “Крушика” Александар Обрадовић и поручили да је на митингу “Слобода за… »

Топли радијатори

Патак онлине 29.10.2019
ВАЉЕВО- Радијатори у становима и пословним просторима на даљинском систему грејања од јуче поподне су топли. Званична грејна сезона није стартовала 15. октобра због високих спољних температура, а од јуче грејање је… »

Лајковчани и Убљани најплаћенији у Колубарском округу

Патак онлине 28.10.2019
ВАЉЕВО- Према последњим званичним подацима Завода за статистику, у Колубарском округу највише плате имају запослени у Лајковцу и Убу, док су најниже зараде у Осечини. Статистика показује да је просечна нето плата исплаћена… »

Представа „Време забаве“

Патак онлине 28.10.2019
ВАЉЕВО- Градско позориште “Абрашевић” одиграће вечерас од 20 часова прву репризу представе “Време забаве ” по тексту нобеловца Харолда Пинтера. Ова представа имала је врло успешну премијеру пре месец дана… »

Митинг подршке Александру Обрадовићу

Патак онлине 28.10.2019
ВАЉЕВО- У 17 часова на Градском тргу данас ће бити одржан митинг подршке раднику „Крушика“ Александру Обрадовићу, који се налази у кућном притвору због сумње да је новинарима био извор за објављивање информације о… »

Један тракториста погинуо, други тешко повређен

Патак онлине 26.10.2019
ВАЉЕВО- У две саобраћајне незгоде које су се догодиле у ваљевском крају један тракториста је погинуо док је други задобио тешке повреде. Како сазнајемо, Томислав Ковачевић (72) из ваљевског села Близоње изгубио је живот… »

Патак онлине, најновије вести »