Патак онлине

Почела вакцинација против грипа вакцинама „Торлака“

Патак онлине 20.10.2020
ВАЉЕВО- У ваљевском Дому здравља је настављена вакцинација против сезонског грипа. Дом здравља је добио 560 доза Института за вирусологију, вакцине и серуме „Торлак“, које ће се по потреби распоредити и у секторске… »

Још седам новопозитивних на корона вирус

Патак онлине 20.10.2020
ВАЉЕВО- Код још седам особа из Ваљева потврђен је корона вирус, показују подаци које је објавио Завод за јавно здравље. Повећава се и број пацијената на болничком лечењу где се сада налази 11 особа из Ваљева и једна из… »

Због прослава нагли скок новооболелих од корона вируса

Патак онлине 19.10.2020
ВАЉЕВО- Код још 11 особа из Ваљева потврђен је корона вирус, показују подаци које је објавио Завод за јавно здравље. По један случај је регистрован у Мионици и Лајковцу. Повећава се и број пацијената на болничком лечењу… »

Када ће Ваљево добити државни Дом за старе?

Патак онлине 19.10.2020
ВАЉЕВО- Када ће бити завршен и усељен државни Дом за старе у Ваљеву то је питање на које нико поуздано не може да да одговор! Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић каже за портал Патак онлине да је од министра Зорана… »

У Дому здравља потрошене вакцине против сезонског грипа

Патак онлине 16.10.2020
ВАЉЕВО- У ваљевском Дому здравља више нема вакцина против сезонског грипа, док је у сеоским здравственим станицама и амбулантама остало око 70, које ће највероватније бити потрошене током дана, саопштено је из ове… »

Дугови Апотекарске установе биће намирени из градског буџета

Патак онлине 16.10.2020
ВАЉЕВО- Дугове Апотекарске установе „Ваљево“, која се већ дуже време налази у тешкој финансијској ситуацији, платиће Град Ваљево, као оснивач ове установе. Ту одлуку су усвојили чланови Градског већа на последњем… »

Апотекарска установа на дневном реду седнице Градског већа

Патак онлине 15.10.2020
ВАЉЕВО- О даљој судбини Апотекарске установе „Ваљево“, чији је рачун у блокади, а апотеке скоро и да не раде, јер су рафови празни, одлучиваће чланови Градског већа на данашњој седници. Како је најављено, пред… »

Ваљевке освојиле бронзу на Првенству Србије

Патак онлине 15.10.2020
ВАЉЕВО- Јуниорке Стрељачког клуба “Ваљево 1880” освојиле су бронзану медаљу на Првенству Србије одржаном у Београду. Овим такмичењем завршена је сезона 2019/2020, чији је крај померен због пандемије корона вируса… »

Забележен један случај корона вируса

Патак онлине 14.10.2020
ВАЉЕВО- Према последњим подацима које је објавио Завод за јавно здравље у Ваљеву је до јуче у 15 часова једна особа оболела од корона вируса, док у општинама Колубарског округа није било новопозитивних. Закључно са… »

Нагли скок оболелих од короне у Ваљеву

Патак онлине 14.10.2020
ВАЉЕВО- У Ваљево је дошло до повећања броја оболелих од корона вируса. Према последњим подацима које је данас објавио Завод за јавно здравље, у Ваљеву су од корона вируса оболеле 24 особе. За сада није познато због чега… »

Патак онлине, најновије вести »