Patak online

Školski pribor za đake romske nacionalnosti

Patak online pre 30 dana
VALJEVA- Grad Valjevo je obezbedio besplatan školski pribor za romske osnovce. Da bi podstakli obrazovanje najmlađih, jer se dešava da deca romske nacionalnosti nemaju potreban školski pribor, odlučeno je da im se podeli 288 kompleta školskog… »

Mural zahvalnosti

Patak online pre 30 dana
VALJEVO- Valjevski slikar Miodrag Antonić oslikao je ulaz na Odseku nefrologije sa hemodijalizom valjevske bolnice, koji sada krasi njegov mural. On je ovim svojim delom želeo da se na neki način zahvali osoblju Odseka nefrologije, na kome se lečio, a… »

Za Ub država obezbedila 10 miliona evra

Patak online pre 30 dana
UB- Iz državne kase za infrastrukturne projekte, koji bi trebalo da poboljšaju kvalitet života žitelja ubskog kraja, je za građevinsku sezonu 2019/2020. godinu izdvojeno čak 10 miliona evra! Tu informaciju je portalu Patak online potvrdio prvi… »

Okupljanje u znak podrške uhapšenom radniku „Krušika“

Patak online 18.10.2019
VALJEVO- Lokalni front Va danas od 13.30 do 16 časova na Gradskom trgu organizuje okupljanje u znak podrške uhapšenom radniku „Krušika“ Aleksandru Obradoviću. Kako je najavljeno, okupljanju će se pridružiti i valjevski odbor Demokratske… »

Saopštenje „Krušika“ povodom „iznošenja netačnih informacija“

Patak online 18.10.2019
VALJEVO- „ Povodom iznošenja netačnih informacija u javnost, koje su izvučene iz konteksta i koje se na pogrešan način interpretiraju od strane nekompetentnih lica, Holding korporacija’Krušik’ a.d. Valjevo želi da upozna javnost o nekoliko… »

Još uvek nije ugašen požar u krugu „Nove Srbijanke“

Patak online 18.10.2019
VALJEVO- Veliki požar, koji je juče popodne izbio u fabrici „Nova Srbijanka“, sinoć je posle višečasovne interevencije valjevskih vatrogasaca lokalizovan, međutim, još uvek nije ugašen. Kako nam je potvrđeno u Vatrogasnoj službi, vatrogasci… »

Lajkovčanke osvojile Superkup Srbije

Patak online 18.10.2019
LAJKOVAC- Nakon „duple krune“, Odbojkaški klub Železničar iz Lajkovca je osvojio Superkup Srbije, jedini domaći trofej koji im je nedostajao! U hali na Banjici Želja je sigurnom igrom pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 3:0, po setovima 25:20, 25:20… »

Požar u u „Novoj Srbijanki“

Patak online 17.10.2019
VALJEVO- Veliki požar izbio je u popodnevnim satima u fabrici „Nova Srbijanka“. Kako saznaje portal Patak online, valjevski vatrogasci su uspeli da zaustave širenje vatre, dok je amonijak, zbog čega su se mnogi građani uplašili, još pre nekoliko… »

Nestala crkvena građa u Oglađenovcu

Patak online 17.10.2019
VALJEVO- Crkvena građa u selu Oglađenovac, koja je bila namenjena za izradu hladnjaka, koji bi natkrio i „Paunovu česmu“, je nestala. Tu informaciju je na svom fejsbuk profilu objavio starešina crkve u Oglađenovcu Grozdan Gajić. „Neko je bez… »

Proširenje toplovodne mreže

Patak online 17.10.2019
VALJEVO- Gradska toplana trenutno greje 388.000 kvadrata stambenog i poslovnog prostora. Na daljinski sistem grejanja u ovoj sezoni biće priključeni novi potrošači, tako da bi gradska toplana trebalo da ove zimje greje dodatnih 10.000 kvadrata. Za… »

Patak online, najnovije vesti »

Zapažen nastup Teodora Tošića

Patak online pre 22 sata