Patak online

Gradski budžet „tanji“ za 384,5 miliona dinara

Patak online pre 29 dana
VALJEVO- Gradsko veće usvojilo je odluku o drugom rebalnsu budžeta grada Valjeva za ovu godinu. Kako je obrazloženo, planirana sredstva u gradskom budžetu su smanjena za 384,5 miliona dinara, što je 10,4 odsto manje u odnosu na prvobitno usvojeni… »

Nagrađeni najbolji đaci

Patak online pre 29 dana
VALJEVO- Najbolji osnovci i srednjoškolci u prethodnoj školskoj godini dobili su zaslužene nagrade, na koje su čekali od 20. marta, kada je na Dan grada, zbog korona virusa, odloženo uručenje tradicionalnih nagrada najboljim đacima. Nagrađena su… »

Obeležena Evropska nedelja mobilnosti

Patak online pre 29 dana
MIONICA- Opština Mionica je po treći put obeležila Evropsku nedelju mobilnosti i na taj način dala doprinos povećanju svesti o značaju urbane mobilnosti i saobraćaja bez izduvnih gasova. Ovogodišnji program obilovao je zanimljivim i edukativnim… »

ASNS: Neće biti masovnog otpuštanja radnika u „Krušiku“

Patak online pre 30 dana
VALJEVO- U vojnoj fabrici „Krušik“ neće biti masovnog otpuštanja radnika, a do kraja godine posao za stalno dobiće 150 radnika. Tu informaciju je od rukovodstva valjevske fabrike dobila predsednica ASNS Ranka Savić. U „Krušiku“ ugovor na… »

Izložba slika Marije Đokić

Patak online pre 30 dana
MIONICA- U parku u centru Mionice je otvorena izložba slika „Boemi“ autorke Marije Đokić, Mioničanke, nastavnice likovne kulture i umetnice. U nesvakidašnjem ambijentu na otvorenom prostoru posetioci su imali priliku da vide 15 portreta Marijinih… »

Još dva slučaja korona virusa

Patak online pre 31 dan
VALJEVO- U Valjevu su registrovana još dva slučaja korona virusa, pokazuju poslednji podaci Zavoda za javno zdravlje. U opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novoobolelih. Na bolničkom lečenju se nalaze jedna osoba iz Valjeva, dok je u kućnoj… »

U Valjevu i Ubu najveći promet nekretnina

Patak online pre 31 dan
VALJEVO- U prvoj polovini ove godine u Kolubarskom okrugu najveći promet nekretnina zabeležen je u Valjevu i Ubu. Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku u tom periodu u gradu na Kolubari prodato je 79 starih i 38 novih stanova. Prosečna cena… »

Sutra dodela nagrada za đake generacije

Patak online pre 31 dan
VALJEVO- Dodela nagrada za đake generacije osnovnih i srednjih škola u školskoj 2018/2019. godini biće održana sutra od 18 časova u velikoj sali Skupštine grada Valjeva. Tom prilikom će biti nagrađen 21 učenik, od čega 15 osnovaca, koji će… »

Još jedan dan bez novoobolelih

Patak online 18.09.2020
VALJEVO- U Valjevu, ali ni opštinama Kolubarskog okruga, u poslednja 24 sata nije bilo novoobolelih od korona virusa, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje. Smanjenje broja novopozitivnih se nastavlja, pa je tako od početka septembra do sada u… »

Kvar na crpnoj stanici

Patak online 18.09.2020
VALJEVO- Zbog kvara koji je se dogodio tokom noći bez vode su ostali potrošači koji se snabdevaju sa crpne stanice Janka Jankovića, i to Užička ulica sa poprečnim ulicama i Degurić. Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje do 12 časova… »

Patak online, najnovije vesti »