Patak online

Uzbunjivač „Krušika“ skoro mesec dana u pritvoru

Patak online 14.10.2019
VALJEVO- Skoro mesec dana nakon hapšenja, javnost je tek krajem prošle nedelje saznala da je uhapšen IT stručnjak u fabrici „Krušik“ A.O., osoba koja je navodno novinarima dostavila podatke o tome da je otac ministra policije Nebojše… »

Donacija plastenika za organsku proizvodnju

Patak online 11.10.2019
MIONICA- Mionički poljoprivrednici dobili plastenike za organsku proizvodnju, vredne tri miliona dinara. Plastenike je dobilo 20 poljoprivrednika iz mioničkog kraja. U opštini Mionica potpisani su ugovori sa poljoprivrednicima koji su se našli na… »

Od ponedeljka radi zatvoreni bazen

Patak online 11.10.2019
VALJEVO- Od idućeg ponedeljka, 14. oktobra, zatvoreni bazen u Sportsko-rekreativnom centru “Petnica” biće otvoren za građane, a cena ulaznice je 150 dinara. Zatvoreni bazen je radnim danima za građane otvoren od 15 do 18 časova, a vikendom od 12… »

Poginuo vozač u Sovljaku

Patak online 11.10.2019
UB- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Sovljak, na putu Ubu-Pambukovica, poginuo je Milan Petrović (55) iz ubskog sela Raduša. Kako saznajemo, nesreća se dogodila sinoć oko 21.30 časova, kada je Petrović, koji je bio za volanom… »

Podignuta optužnica protiv policajca

Patak online 11.10.2019
VALJEVO – Protiv policajca M.S. (36) iz Valjeva podignuta je optužnica zbog zlostavljanja i mučenja partnerke V.D. (41), sa kojom je bio u emotivnoj vezi, koju je davio, šamarao, grizao i bacao na zid. Za to krivično delo je zaprećena kazna zatvora… »

Svetski dan mentalnog zdravlja

Patak online 10.10.2019
VALJEVO- Svetski dan mentalnog zdravlja 10. oktobar, ove godine obeležava se pod sloganom „Zajedno u prevenciji samoubistava“ i posvećen je temi koja zauzima prvo mesto u svetu, jer se broj samoubistava iz godine u godinu povećava. Služba… »

Građevinska dozvola za izgradnju regionalne deponije

Patak online 10.10.2019
UB- Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izdalo je preduzeću ”Eko Tamnava” građevinsku dozvolu za izvođenje pripremnih radova na izgradnji regionalne deponije za odlaganje otpada u Kaleniću kod Uba. Prema rečima Zorana… »

Izložba „Zoran, snaga vizije“

Patak online 10.10.2019
VALJEVO- Večeras u 18 časova u prostorijama valjevskih demokrata biće otvorena izložba pod nazivom „Zoran, snaga vizije“. Na ovaj način, kako je saopšteno, valjevske demokrate počinju kampanju bojkota izbora, podsećanjem na lik i delo dr… »

Koncert dobrodošlice u školi „Živorad Grbić“

Patak online 10.10.2019
VALJEVO- Večeras u 19 časova, Muzička škola „Živorad Grbić“ zvanično otvara novu koncertnu sezonu „Muzika na dlanu“, tradicionalnim koncertom dobrodošlice. Prvu ovogodišnju muziku na koncertnom podijumu oživljavaju profesori škole i… »

Ovca ojagnjila petoro jagnjića

Patak online 09.10.2019
VALJEVO- Za samo nekoliko minuta stado porodice Petrić u valjevskom selu Beomužević postalo je brojnije za petoro jaganjaca! To ne bi bilo ništa neobično je da je pet ovaca na svet donelo po jedno jagnje, već je u ovom slučaju reč o petorkama koje… »

Patak online, najnovije vesti »