Patak online

Poklonila kuću porodici sa troje dece

Patak online 27.08.2020
VALJEVO- Dragana Ankucić iz Dolova kod Pančeva poklonila je kompletno domaćinstvo u Donjoj Kamenici porodici sa troje male dece iz Starih Banovaca, koji su do sada bili podstanari! „Pre dva meseca, obratila sam se valjevskom Centru za socijalni rad… »

U Valjevu jedna novoobolela osoba

Patak online 26.08.2020
VALJEVO- U Valjevo je registrovana jedna novoobolela osoba od korona virusa, dok u opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novoobolelih, pokazuju podaci koje je objavio Zavod za javno zdravlje. U valjevskoj bolnici na lečenju se nalazi osam osoba iz… »

Besplatne knjige za đake prvake

Patak online 26.08.2020
MIONICA- Opština Mionica je četvrtu godinu za redom obezbedila besplatne komplete knjiga svim đacima prvacima sa teritorije te opštine. Udžbenici su već stigli i planira se da ih najmlađi školarci osnovnih škola „Milan Rakić“ u Mionici i… »

Premijerka: Valjevo je jedan od najvažnijih gradova u Srbiji

Patak online 26.08.2020
VALJEVO- Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će ulaganja u valjevski kraj u narednom periodu biti mnogo veća nego ranijih godina i poručila da je Valjevo jedan od najvažnijih gradova u Srbiji. Ona je rekla da će novo gradsko rukovodstvo… »

Tri osobe preminule od korona virusa

Patak online 25.08.2020
VALJEVO- U Kolubarskom okrugu preminule su još tri osobe od posledica korona virusa, pokazuju podaci koje je objavio Zavod za javno zdravlje. Preminula je jedna osoba iz Mionice, jedna sa Uba i jedna iz Osečine. S druge strane, u poslednjem periodu… »

Premijerka Srbije danas u poseti Valjevu

Patak online 25.08.2020
VALJEVO- Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić posetiće danas Valjevo. Kako je najavljeno, na početku posete Valjevu, premijerka će se sastati u gradskoj kući sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem. Nakon toga, planiran je obilazak… »

Krušik: Plasiranje neistina u cilju urušavanja fabrike

Patak online 25.08.2020
VALJEVO- Rukovodstvo valjevske vojne fabike „Krušik“ oglasilo se saopštenjem za javnost u kojem se navodi da se tekstom, koji je proteklog vikenda objavljen u dnevnom listu „Danas“, obmanjuje javnost, ali i zaposleni, te da se neistine plasiraju… »

Drugi dan bez novoobolelih od korona virusa

Patak online 24.08.2020
VALJEVO- Drugi dan za redom u Valjevu i opštinama Kolubarskog okrugu nije bilo novoobolelih od korona virusa, pokazuju podaci koje je objavio Zavod za javno zdravlje. U valjevskoj bolnici na lečenju se nalazi devet osoba iz Valjeva, zatinm po tri osobe… »

Ukinuta vanredna situacija u Lajkovcu

Patak online 24.08.2020
LAJKOVAC- Prema Zaključku Štaba za vanredne situacije opštine predsednik Andrija Živković je doneo Odluku o ukidanju vanredne situacije za teritoriju opštine Lajkovac. Vanredna situacija bila je proglašena 30. jula zbog potrebe za preduzimanjem… »

Utvrđene manje nepravilnosti u poštovanju mera

Patak online 24.08.2020
VALJEVO- U Valjevu su, inspekcijskim nadzorom, utvrđene manje nepravilnosti u poštovanju mera naloženih zbog sprečavanja širenja korona virusa. U saopštenju za javnost navodi se da su, po nalogu Štaba za vanredne situacije, kontolisani poslovni… »

Patak online, najnovije vesti »