Patak online

Miting podrške Aleksandru Obradoviću

Patak online pre 24 dana
VALJEVO- U 17 časova na Gradskom trgu danas će biti održan miting podrške radniku „Krušika“ Aleksandru Obradoviću, koji se nalazi u kućnom pritvoru zbog sumnje da je novinarima bio izvor za objavljivanje informacije o poslovima sa izvozom… »

Jedan traktorista poginuo, drugi teško povređen

Patak online pre 26 dana
VALJEVO- U dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile u valjevskom kraju jedan traktorista je poginuo dok je drugi zadobio teške povrede. Kako saznajemo, Tomislav Kovačević (72) iz valjevskog sela Blizonje izgubio je život prilikom nameštanja… »

Valjevo u vrhu po broju poginulih traktorista

Patak online pre 27 dana
VALJEVO- Od početka ove godine u Kolubarskom okrugu život su izgubila četvorica vozača traktora! Pored toga Valjevo se u periodu od 2015. do 2017. godine našlo u grupi gradova u kojima se dogodio najveći broj saobraćajnih nezgoda sa poginulim… »

Zaplenjeno više od dva kilograma marihuane

Patak online pre 27 dana
VALJEVO- Valjevska policije je uhapsila A. P. (30) iz Ljiga, Z. G. (33) iz Lazarevca i S. T. (41) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u vozilu… »

Koncentracija čađi na granici dozvoljenih vrednosti

Patak online pre 27 dana
VALJEVO- Iako je grejna sezona, praktično, još uvek nije počela u punom obimu zbog toplog vremena, koncentracija čađi u vazduhu bila je blizu dozvoljenih vrednosti tokom nekoliko dana u oktobru. „ Od početka oktobra nije bilo prekoračenja… »

Do kraja decembra biće završeno igralište u „Kolubari 2“

Patak online pre 28 dana
VALJEVO- U najvećem valjevskom naselju „Kolubara 2“ do 23. decembra biće završeno novo dečje igralište, koje se gradi na početku tog naselja. Radovi koštaju oko 5,5 miliona dinara, a finansiraju se iz donacije koju je Valjevo dobilo iz državne… »

Vakcinu protiv gripa već primilo 1.300 ljudi

Patak online pre 29 dana
VALJEVO- Za samo osam dana u Domu zdravlja, uključujući i gradske i seoske ambulante, vakcinu protiv sezonskog gripa primilo je skoro 1.300 građana. To još jednom potvrđuje povećano interesovanje građana za imunizaciju, saopšteno je iz valjevskog… »

Novo naselje i tri sela bez vode

Patak online pre 29 dana
VALJEVO- Zbog kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica vladike Nikolaja i Milorada Ristića do 17 časova bez vode će biti svi potrošači u Novom naselju, Popučkama, Lukavcu i Divcima, saopšteno je iz JKP „Vodovod“.… »

Nabavka ogreva prazni džepove

Patak online pre 29 dana
VALJEVO- Iako su ovih dana temperature skoro letnje, mnogi građani se uveliko spremaju za novu zimsku grejnu sezonu. U Valjevu više od 70 odsto domaćinstava ima individualno grejanje, dok su ostali priključeni na daljinski sistem grejanja. Na… »

Hit komedija “Ukrađena ličnos'” u Valjevu

Patak online pre 30 dana
VALJEVO- Hit komedija “Ukrađena ličnos'” biće izvedene večeras od 20 časova na sceni valjevskog Centra za kulturu. Cena ulaznice je 800 dinara. Milan Lane Gutović neponovljivi je komičar i proslavljeni glumac, poznatiji široj publici kao… »

Patak online, najnovije vesti »