Patak online

„Podrži dojenje – za zdraviju planetu”

Patak online pre 26 dana
VALJEVO- Još jednom radionicom Škole za trudnice i roditeljstvo valjevski Dom zdravlja je obeležio Nacionalnu nedelju promocije dojenja pod sloganom „Podrži dojenje – za zdraviju planetu”. Stručni tim je održao predavanje o procesu dojenja… »

Bolnica dobija novi skener i opremu za angiosalu

Patak online pre 29 dana
VALJEVO- Valjevska bolnica dobiće još jedan skener, kao i novu medicinsku opremu za angiosalu, koja ove godine obeležava deceniju rada. To je najavio ministar zdravlja Zlatiibor Lončar, ali druge pojedinosti, za sada, nisu poznate. Valjevska bolnica… »

OŠ „Milan Rakić“ na obrazovnoj mapi sveta

Patak online pre 29 dana
MIONICA- Nakon nekoliko krugova nominacije, Osnovna škola „Milan Rakić” iz Mionice se našla u privilegovanom društvu 100 obrazovnih ustanova na svetu koje će u svojstvu globalne izložbene škole učestvovati u onlajn globalnom obrazovnom… »

Toplana spremna za novu grejnu sezonu

Patak online pre 29 dana
VALJEVO- Gradska toplana u Valjevu spremna je za početak nove grejne sezone. U JKP „Toplana“ navode da su spremni za novu grejnu sezonu, da su obezbeđenje dovoljne količine energenata i da korisnici na daljinskom sistemu grejanja nemaju razloga za… »

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Patak online pre 30 dana
VALJEVO- U valjevskom Domu zdravlja i u gradskim i seoskim ambulantama danas počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa. Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, potrebno je da se pacijenti jave svom izabranom lekaru opšte medicine, medicine rada ili… »

Ove godine bez javnih radova u Valjevu

Patak online pre 30 dana
VALJEVO- Ove godine u Valjevu neće biti zapošljavanja kroz javne radove, a smanjena su i sredstva namenjena za obavljanje stručne prakse. Do toga je došlo nakon izmene Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za 2020. godinu, kojom su novčana sredstva… »

Još jedna premijera bez publike

Patak online pre 30 dana
VALJEVO- Zbog epidemiološke situacije i mera koje su na snazi u Valjevu i druga premijera ovogodišnjeg „Abro festa“ biće upriličena na potpuno drugačiji način. Naime, predstavu „Otvaranje dosijea“ po motivima iz dela Matije Bećkovića… »

U Okrug stiglo 7.760 vakcina protiv gripa

Patak online pre 31 dan
VALJEVO- Kolubarski okrug ove godine dobio je 7.760 doza vakcina protiv gripa. U saopštenju Zavoda za javno zdravlja se navodi da će valjevski Dom zdravlja dobiti 4.000 doza vakcina. Za ubski Dom zdravlje je opredeljeno 1.000 doza vakcina protiv gripa… »

Dobitnici godišnje nagrade Grada Valjeva

Patak online pre 31 dan
VALJEVO- Odbornici lokalnog parlamenta doneli su odluku o dobitnicima godišnje nagrade Grada Valjeva. O dobitnicima nagrade, koja se tradicionalno dodeljuje 20. marta, na Dan Valjeva, se odlučivalo tek sada zbog pandemije korona virusa. Godišnju… »

Godišnjica pogibije heroja Stojadina Mirkovića

Patak online pre 31 dan
VALJEVO- Obeleženo je 29 godina od pogibije vojnika Stojadina Mirkovića iz Gornjih Leskovica, koji je 29. septembra 1991. godine poginuo u Hrvatskoj, u kasarni u Bedeniku pored Bjelovara. Hrabri devetnaestogodišnji mladić je stradao sa majorom Milanom… »

Patak online, najnovije vesti »

Povećava se broj novopozitivnih

Patak online pre 1 dan

Školski pribor za romske učenike

Patak online pre 1 dan