Patak online

Umesto maline, uzgoj šarana u Donjoj Bukovici

Patak online pre 12 sati
VALJEVO – Do pre par godina meštani Donje Bukovice nisu ni slutili da će se u njihovom selu mrestiti šaran. Međutim, pored krava, ali i šljive i maline, na gazdinstvu porodice Živković odomaćila se ova vrsta ribe, koje trenutno ima blizu četiri… »

Ministar Ljajić danas na Divčibarama

Patak online pre 12 sati
VALJEVO – Turistička organizacija Srbije je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija je započela letnju promotivnu kampanju pod sloganom „Izaberi svoju avanturu! #vidisrbiju“ kako bi se turisti privukli da odmor provedu u… »

Trener Kovačević i odbojkašice Vujović i Savić pojačanja Železničara

Patak online pre 12 sati
LAJKOVAC – Ženski odbojkaški klub Železničar iz Lajkovca već formira tim za novu sezonu. Predsednik kluba Živorad Lazarević obelodanio je da će Mirjanu Musulin na mestu šefa Stručnog štaba zameniti iskusni i trofejni trener Branko… »

Policijskoj upravi u Valjevu potrebna 22 policajca

Patak online pre 1 dan
VALJEVO – Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, od kojih će se 510 stručno osposobljavati za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na… »

Dvoje poginulih u saobraćajki u Popučkama

Patak online pre 1 dan
VALJEVO – Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Valjevo – Beograd u valjevskom selu Popučke. Saboraćajna nesreća se dogodila nedaleko od trgovine ”Europrom” i pružnog… »

U zgradu u Novom naselju useljeno 20 izbegličkih porodica

Patak online pre 1 dan
VALJEVO – U Novom naselju svečano je useljena zgrada za trajni smeštaj izbegličkih porodica na teritoriji Valjeva, a ključeve stanova za 20 porodica u toj zgradi uručio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, poručivši da nakon 25… »

Nova trafostanica za dalji razvoj ubske opštine

Patak online pre 1 dan
UB – U Čučugama kod Uba u rad je puštena u rad nova trafostanicu 35/10 kV koja će, kako je saopšteno, dodatno poboljšati sigurnost napajanja električnom energijom građana i privrede ovog kraja. Trafostanicu su u rad pustili v.d. direktora EPS-a… »

Uhapšen zbog pokušaja ubistva oca

Patak online pre 3 dana
UB – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su M. M. (1997) iz Uba, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je sinoć, nakon svađe u porodičnoj kući, nožem povredio oca… »

Konkurs za policajce

Patak online pre 4 dana
VALJEVO – Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 1.060 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji, na koji se zainteresovani mogu prijaviti do 5. juna. Kako je… »

Izbori 2020 – SNS u Valjevu posetio ministar Nedimović

Patak online pre 4 dana
VALJEVO – Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu posetio je Branislav Nedimović, nosilac liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ na parlamentarnim izborima koji će biti održani 21.juna. Nedimovića je dočekao Lazar Gojković… »

Patak online, najnovije vesti »