Patak online

COVID kapaciteta sve manje, ali i lekara i sestara bolnice

Patak online pre 14 sati
VALJEVO – Broj hospitalizovanih pacijenata u valjevskoj bolnici prešao je cifru od 100, smeštajnih kapaciteta za obolele od COVID-19 je sve manje, a posebno zabrinjava što je zbog zaraze 10 odsto bolničkog kadra van stroja. U Opštoj bolnici u… »

Apel oca Nenada iz Eparhije valjevske koji je preležao koronu

Patak online pre 14 sati
VALJEVO – “Fanatizam je kršiti medicinske mere bilo kada, a posebno u danima zaraznih bolesti kao što je ova pandemija Kovid-19, pozivajući se na veru”, reči su oca Nenada Andrića, sveštenika Eparhije valjevske SPC. U opširnom postu na svom… »

Dr Branko Glišić gost serije “Valjevski gimnazijalci”

Patak online pre 14 sati
VALJEVO – Večeras je deveta tribina iz serije “Valjevski gimnazijalci”, kojom ova škola obeležava veliki jubilej 150 godina postojanja, a gost od 19 časova je dr Branko Glišić, predsednik Saveta roditelja Valjevske gimnazije. Dr Branko… »

Više od 200 novopozitivnih u okrugu

Patak online pre 1 dan
VALJEVO – Po poslednjem izveštaju lokalnog Zavoda za javno zdravlje, u Kolubarskom okrugu korona virus je potvrđen kod još 229 osoba, a najveći broj novozaraženih je iz našeg grada. U Valjevu je 161 osoba novopozitivna, u Ubu 32, Ljigu 22, Mionici… »

“Vatrogas” počinje merenje zagađenosti vazduha u Valjevu

Patak online pre 1 dan
VALJEVO – Gradska uprava Valjeva potpisala je ugovor sa Institutom „Vatrogas“ Novi Sad za „Uslugu merenja zagađenosti vazduha“ na lokalnoj mreži mernih mesta u gradu, a Institut „Vatrogas“ je namontirao svoju opremu na pet mernih mesta na… »

Sela bila puna gostiju

Patak online pre 1 dan
VALJEVO – Seoska domaćinstva koja se bave turizmom najmanje su ove godine pretrpela štete zbog epidemije korona virusa. Broj rezervacija je tokom cele sezone u odnosu na ranije godine premašivao interesovanja gostiju za odmorom na selu. “Na izmaku… »

Broj novozaraženih manji od 100

Patak online pre 2 dana
VALJEVO – Kako pokazuju poslednjiu podaci Zavoda za javno zdravlje, broj novopozitivnih na korona virus u Kolubarskom okrugu i Valjevu skoro dvostruko je manji nego pre 24 sata. U Valjevu je infekcija korona virosom potvrđena kod 51 osobe, u Ubu kod… »

Oštetili nalazište Anine

Patak online pre 2 dana
LAJKOVAC – Nepoznate osobe, najverovatnije u potrazi za navodnim “blagom”, oštetile su deo arheološkog lokaliteta Anine u Ćelijama kod Lajkovca. Arheolozi koji rade na ovom nalazištu, najvećoj antičkoj vili iz perioda Rimskog carstva u ovom… »

Koncentracija PM10 čestica bila pet puta veća od dozvoljene

Patak online pre 2 dana
VALJEVO – Treći izveštaj o zagađenosti vazduha u Valjevu „U pet do dvanaest”, koji priprema organizacija “Lokalni odgovor”, pokazuje da je najveći broj dana protekle nedelje vazduh u Valjevu je bio zagađen ili jako zagađen. Najviša… »

Ponovo više od 100 novopozitivnih

Patak online pre 3 dana
VALJEVO – Po poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje, broj novopozitivnih na korona virus u Valjevu ponovo je prešao broj od 100. Naime, infekcija je potvrđena kod 107 osoba u našem gradu. Pored toga, pokazuje poslednji izveštaj zavoda, virus… »

Patak online, najnovije vesti »