Patak online

Preminula jedna osoba, 28 novopozitivnih

Patak online pre 24 sata
VALJEVO- U Kolubarskom okrugu je od posledica korona virusa preminula jedna osoba iz Valjeva, dok je virus potvrđen kod 28 osoba, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje. U Valjevu je 14 novopozitivnih, Ubu sedam, Mionici šest, u Osečini jedna osoba… »

Valjevac i Finkinja se uspešno bave ovčarskom proizvodnjom

Patak online pre 23 sata
VALJEVO- Prva grla romanovske ovce, jedne od najplodnijih i najisplativijih za gajenje, Valjevac Ivan Tadić i njegova supruga Finkinja Mia, nabavili su još 2014. godine. Tada su još živeli u Finskoj, ali su nedugo zatim odlučili da se vrate u grad na… »

Prepolovljene dnevnice valjevskim odbornicima

Patak online pre 24 sata
VALJEVO- Valjevski odbornici, ubuduće, po sednici će dobijati po 5.000 dinara, duplo manje nego do sada. Inicijativu da budu smanjene naknade za učešće u radu u organima grada Valjeva i njihovim radnim telima, koju je podnela predsednica lokalnog… »

Banja Vrujci među najtraženijim destinacijama za vaučere

Patak online pre 1 dan
MIONICA- Biser Mionice Banja Vrujci jedan je od najtraženijih turističkih atrakcija pokazuje zainteresovanost građana za vaučere za odmor u Srbiji. Vlada je rebalansom budžeta opredelila još 100 miliona dinara za podršku domaćem turizmu, odnosno… »

Manje novopozitivnih, a više pacijenata na bolničkom lečenju

Patak online pre 1 dan
VALJEVO- U Kolubarskom okrugu korona virus je potvrđen kod 27 osoba, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje. U Valjevu je 17 novopozitivnih, Lajkovcu pet, Ubu tri, Mionici i Ljigu po jedna osoba, dok u Osečini nije bilo novopozitivnih. Na bolničkom… »

Dan sestrinstva i slava u Opštoj bolnici Valjevo

Patak online pre 1 dan
VALJEVO- U valjevskoj bolnici je obeležen Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara., kao slava Sveti Vasilije Ostroški. Poruka sestrinstva Opšte bolnice Valjevo jeste da se svi ljudi vakcinišu kako bismo se što pre vratili normalnom životu… »

Upis polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

Patak online pre 1 dan
VALJEVO- Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće 13 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova za potrebe Policijske uprave u Valjevu. Pravo učešća na konkursu imaju svi koji ispunjavaju sledeće uslove: da… »

Ministar obećao izgradnju novog vrtića u Valjevu

Patak online pre 2 dana
VALJEVO- U Valjevu će biti izgrađeno novo obdanište i time će biti rešen jedan od gorućih problema, jer se na listi čekanja ove godine nalazi oko 460 mališana. To je obećao ministar prosvete Branko Ružić, koji je naveo da će Valjevo sa… »

Jedna osoba preminula, 37 novopozitivnih

Patak online pre 3 dana
VALJEVO- U Kolubarskom okrugu od posledica korona virusa je preminula jedna osoba iz Mionice, dok je 37 novopozitivnih, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje. U Valjevu je 18 novopozitivnih, Lajkovcu šest, Mionici i Ubu po pet, Ljigu dve, a u Osečini… »

Ugroženi ostali bez novčane pomoć zbog „zaključavanja sistema“

Patak online pre 3 dana
VALJEVO- Korisnici jednokratne pomoći, socijalno ugroženi koji imaju pravo na plaćanje zakupnine stana, oni koji pružaju uslugu pomoći u kući, ali i deca sa smetnjama u razvoju, koja imaju pravo na plaćeni put do škole, nisu u prošlom mesecu… »

Patak online, najnovije vesti »