Patak online

Poklon koncert grada Valjeva svim predškolcima i đacima prvacima

Patak online pre 13 sati
utorak, 3. oktobra 2023. VALJEVO- Koncert Leontine i hora „Čarolija“, koji Grad Valjevo poklanja svim predškolcima i đacima prvacima će se održati danas u 11 časova, na Gradskom trgu u Valjevu. Kako je najavljeno, prisutne će pozdraviti… »

Veliko srce dece Srbije i Mionice na Trgu vojvode Mišića

Patak online pre 14 sati
utorak, 3. oktobra 2023. MIONICA- Učenici osnovnih škola i predškolci iz Mionice, Dučića, Gornje Toplice, Brežđa, Rajkovića, Osečenice okupili su se na Trgu vojvode Mišića i zajedno otvorili Dečiju nedelju koja se ove godine održava pod… »

Nastradao pešak u Suvoborskoj ulici

Patak online pre 1 dan
utorak, 3. oktobra 2023. VALJEVO- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Suvoborskoj ulici, u blizini restorana „Todorić“, nastradao je pešak D.M. (59) iz sela Vujinovača, saznaje portal Patak online. Kako saznajemo, nesreća se dogodila… »

Obeležena godišnjica pogibije vojnika Stojadina Mirkovića

Patak online pre 1 dan
utorak, 3. oktobra 2023. VALJEVO- U selu Donje Leskovice obeležena je godišnjica od pogibije vojnika Stojadina Mirkovića, koji je kao devetnaestogodišnjak stradao u Hrvatskoj, u kasarni u Bedeniku pored Bjelovara. Porodica Stojadina Mirkovića i majka… »

Mladi medicinari koji su radili za vreme kovida dobili posao u valjevskoj bolnici

Patak online pre 1 dan
utorak, 3. oktobra 2023. VALJEVO- Svi mladi zdravstveni radnici, koji su za vreme kovida bili angažovani u valjevskoj bolnici, dobili su ovih dana posao u toj zdravstvenoj ustanovi. To je izjavila vršilac dužnosti direktora Zdravstvenog centra Valjevo… »

Motociklista 11 puta prošao kroz crveno svetlo

Patak online pre 3 dana
utorak, 3. oktobra 2023. VALJEVO- Valjevska policija je isključila iz saobraćaja 19-godišnjeg vozača motocikla koji je čak 11 puta prošao kroz crveno svetlo! Kako je saopštila policija, on se oglušio o naredbu policije da zaustavi motocikl… »

Tribina “Tešnjar ima budućnost“

Patak online pre 4 dana
ponedeljak, 2. oktobra 2023. VALJEVO- Valjevski pokret otpora večeras u 20 časova u restoranu “Jefimija” organizuje tribinu pod nazivom ''Tešnjar ima budućnost''. Kako navode u saopštenju, Tešnjar je doveden na rub propasti, ali ta slika može… »

Vakcinacija, sterilizacija i čipovanje pasa o trošku Grada

Patak online pre 4 dana
ponedeljak, 2. oktobra 2023. VALJEVO- Grad Valjevo je izdvojio 2,5 miliona dinara za realizaciju besplatne usluge vakcinacije, sterilizacije i čipovanje pasa, a u cilju sprovođenja kontrole populacije pasa na teritoriji grada Valjeva. Kako je… »

Saobraćajne gužve u centru grada

Patak online pre 5 dana
nedelja, 1. oktobra 2023. VALJEVO- Zbog radova na vodovodnoj mreži je obustavljen saobraćaj na raskrsnici ulica Pantićeve i Sinđelićeve, usled čega je došlo do povećanih gužvi u centru grada. Policijska uprava u Valjevu apeluje na građane da… »

Milan Milaković ponovo proglašen za najuspešnijeg stočara

Patak online pre 5 dana
nedelja, 1. oktobra 2023. LAJKOVAC- Apsolutni šampion 41. izložbe goveda simentalske rase u Lajkovcu je krava Lana, vlasnika Milana Milakovića iz Mratišića kod Mionice. U konkurenciji dvadesetak kolubarskih stočara, koji su na lajkovačkoj smotri… »

Patak online, najnovije vesti »