Patak online » Vesti dana

https://patak.co.rs

Patak online

Druga protesna šetnja u Valjevu

Patak online pre 20 sati
VALJEVO- U Valjevu je održana druga protesna šetnja “Jedan od pet miliona”, kada su se građani pod parolom “Valjevo bez straha”, okupili na Desankinom trgu, a potom su šetali ulicama u centru grada.Na čelu kolone transparent su nosili valjevski studenti, a večerašnji protest je... »

Kroz smetove stigli do zavejanog bolesnika

Patak online pre 2 dana
VALJEVO- U akciji spasavanja, koja je trajala četiri sata, kroz neprohodne puteve u valjevskom selu Brezovice, lekari Hitne pomoći, uz pomoć valjevskih vatrogasaca, uspeli su da stignu do Momira Milićevića (87) iz tog sela, da mu ukažu lekarsku pomoć i prevezu ga do valjevske bolnice. Put do... »

Odlaže se početak drugog polugodišta za 25. februar

Patak online pre 2 dana
VALJEVO- Gradsko veće grada Valjeva je na današnjoj sednici donelo odluku kojom se početak drugog polugodišta školske 2018/19. godine u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Valjeva odlaže za 25. februar. Kako je saopšteno iz kabineta gradonačelnika, škole će nadoknaditi... »

Iz arhitekture „uplovio“ u vinogradarstvo

Patak online pre 2 dana
VALJEVO- ”Posle dugog niza godina ovo je osveženje. Izuzetno volim svoju matičnu struku, ali ovo je jedan novi izazov”, ovako o poslu vinogradara i vinara u koji je uplovio nakon penzionisanja govori valjevski arhitekta Branimir Ranković. Dok nije odlučio da gaji vinovu lozu na porodičnom... »

Škola u Brđanima spremna za useljenje od drugog polugodišta

Patak online pre 2 dana
VALJEVO- Nova škola u Brđanima je spremna da u drugom polugodišnu počne da radi i primi prve đake. To je objavljeno na zvaničnom sajtu grada Valjeva. „U prilog tome govori upotrebna dozvola koja je izdata od nadležnog organa 7. decembra 2018. godine. Predstavnici grada Valjeva su se u... »

Pano sa „100 životnih lekcija“ krasi hodnik Centra za rehabilitaciju

Patak online pre 3 dana
VALJEVO- Za razliku od oronulih čekaonica u većem delu valjevske bolnice, koja čeka dugonajavljivanu kompletnu rekonstrukciju, umesto reklama farmaceutskih kuća, koje se mogu videti na nekim mestima, jedan hodnik krasi neobičan pano sa „100 životnih lekcija“. Na improvizovanom panou u... »

Na Divčibarama i u Banji Vrujci prošle godine odmaralo oko 54.000 turista

Patak online pre 3 dana
VALJEVO- Na Divčibarama i u Banji Vrujci tokom prošle godine odmaralo se preko 53.500 gostiju. U ovim turističkim mestima u Kolubarskom okrugu broj gostiju se poslednjih godina konstantno povećava, a na to utiču novi sadržaji kao i više smeštajnih kapaciteta. Divčibare ne gube na svojoj... »

Škola veza za decu i odrasle

Patak online pre 4 dana
MIONICA- Kulturno umetničko društvo ”Toplica”, koje funkcioniše pri Hramu Ognjene Marije u Banji Vrujci, je organizovalo trodnevnu Školu veza. Škola veza je organizovana u parohijskom domu Hrama Ognjene Marije, gde su polaznici, uz instrukcije Jelice Colić i svesrdnu pomoć predsednice... »

Novi tender za zimsko održavanje ulica i puteva

Patak online pre 4 dana
VALJEVO- Gradska uprava raspisala je još jedan teneder za zimsko održavanje puteva i ulica, jer je, po svemu sudeći, novac namenjen na čišćenje snega u ovoj zimskoj sezoni, zbog obilnih padavina, već potrošen, iako zima nije završena. Kako je objavljeno, ova javna nabavka se sprovedi kroz... »

Zaplenjeno 465 kilograma duvana

Patak online pre 5 dana
VALJEVO- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu zaplenili su 465 kilograma rezanog duvana i po nalogu nadležnog tužilaštva podneće krivičnu prijavu protiv pedesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Uba, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet... »

©2019 Netmark d.o.o.