Patak online

Toplana spremna za novu grejnu sezonu

Patak online pre 22 dana
VALJEVO- Gradska toplana u Valjevu spremna je za početak nove grejne sezone. U JKP „Toplana“ navode da su spremni za novu grejnu sezonu, da su obezbeđenje dovoljne količine energenata i da korisnici na daljinskom sistemu grejanja nemaju razloga za… »

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Patak online pre 23 dana
VALJEVO- U valjevskom Domu zdravlja i u gradskim i seoskim ambulantama danas počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa. Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, potrebno je da se pacijenti jave svom izabranom lekaru opšte medicine, medicine rada ili… »

Ove godine bez javnih radova u Valjevu

Patak online pre 23 dana
VALJEVO- Ove godine u Valjevu neće biti zapošljavanja kroz javne radove, a smanjena su i sredstva namenjena za obavljanje stručne prakse. Do toga je došlo nakon izmene Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za 2020. godinu, kojom su novčana sredstva… »

Još jedna premijera bez publike

Patak online pre 23 dana
VALJEVO- Zbog epidemiološke situacije i mera koje su na snazi u Valjevu i druga premijera ovogodišnjeg „Abro festa“ biće upriličena na potpuno drugačiji način. Naime, predstavu „Otvaranje dosijea“ po motivima iz dela Matije Bećkovića… »

U Okrug stiglo 7.760 vakcina protiv gripa

Patak online pre 24 dana
VALJEVO- Kolubarski okrug ove godine dobio je 7.760 doza vakcina protiv gripa. U saopštenju Zavoda za javno zdravlja se navodi da će valjevski Dom zdravlja dobiti 4.000 doza vakcina. Za ubski Dom zdravlje je opredeljeno 1.000 doza vakcina protiv gripa… »

Dobitnici godišnje nagrade Grada Valjeva

Patak online pre 24 dana
VALJEVO- Odbornici lokalnog parlamenta doneli su odluku o dobitnicima godišnje nagrade Grada Valjeva. O dobitnicima nagrade, koja se tradicionalno dodeljuje 20. marta, na Dan Valjeva, se odlučivalo tek sada zbog pandemije korona virusa. Godišnju… »

Godišnjica pogibije heroja Stojadina Mirkovića

Patak online pre 24 dana
VALJEVO- Obeleženo je 29 godina od pogibije vojnika Stojadina Mirkovića iz Gornjih Leskovica, koji je 29. septembra 1991. godine poginuo u Hrvatskoj, u kasarni u Bedeniku pored Bjelovara. Hrabri devetnaestogodišnji mladić je stradao sa majorom Milanom… »

Svečana akademija posvećena Milanu Rakiću

Patak online pre 24 dana
MIONICA- Opština Mionica večeras u 19 časova u velikoj sali Kulturnog centra organizuje Svečanu akadamiju posvećenu pesniku Milanu Rakiću. Na svečanosti posvećenoj jednom od najvećih srpskih pesnika će i ovog puta biti uručena plaketa sa likom… »

U Valjevu niže plate nego u Lajkovcu, Ubu i Ljigu

Patak online pre 25 dana
VALJEVO- Prema poslednji podacima Zavoda za statistiku prosečna plata u Valjevu je 53.683 dinara, iako mnogi građani Valjeva rade za minimalac ili nekoliko hiljada više. Od zaposlenih u Valjevu veću platu primili su Lajkovčani, Ubljani i Ljižani. U… »

Pregledi penzionera povodom Svetskog dana srca

Patak online pre 25 dana
VALJEVO-Povodom Svetskog dana srca od 8 do 10 časova biće realizovani preventivni pregledi u Udruženju penzionera Valjevo, uz zaštitne epidemiološke mere. Nosilac aktivnosti je Patronažna služba Doma zdravlja Valjevo, a partneri Crveni krst Valjevo… »

Patak online, najnovije vesti »