Patak online

Veliko interesovanje za vakcinaciju protiv gripa

Patak online pre 9 dana
VALJEVO- Od polovine oktobra do sada u valjevskom Domu zdravlja i zdravstvenim stanicama i ambulantama vakcinu protiv sezonskog gripa primilo je 2.426 osoba. To je oko 700 više nego za isto vreme prošle godine. S obzirom na to da je valjevski Dom… »

Preminuo Duško Sopčić

Patak online pre 9 dana
VALJEVO- Noćas je preminuo Duško Sopčić, poznati i priznati karatista i trener. Ovaj istaknuti sportista i sportski radnik poslednjih godina je bio na čelu valjevskog Karate kluba „Zvezda“, sa kojim je imao uspešne nastupe. Duško Sopčić je… »

Međunarodni festival amaterskih pozorišta

Patak online pre 9 dana
UB – Repasaž fest, međunarodni festival koji okuplja najbolja amterska pozorišta iz bivših republika SFRJ, počinje danas u Ubu i traje do 12. novembra. Ove godine, u takmičarskom delu, učestvuju amaterske pozorišne trupe iz Severne Makedonije… »

Promocija knjige ,,Srpsko srce Johanovo“

Patak online pre 9 dana
MIONICA- U mioničkom Kulturnom centru večeras u 19.30 časova biće održana promocija knjige ,,Srpsko srce Johanovo“ Veselina Dželetovića. Ovo je potresno svedočanstvo o stradanju Srba, a roman je napisan po istinitom događaju, o Nemcu koji nosi… »

Besplatni preventivni pregledi

Patak online pre 11 dana
VALJEVO- Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavlјena sutra u valjevskoj bolnici i svim domovima zdravlja Kolubarskog okruga. Kako je soapšteno iz valjevske bolnice, u nedelju, 3. novembra, od 8 do 16 časova, svi građani, a prvenstveno… »

Obustavljeni radovi na Bairu

Patak online pre 12 dana
VALJEVO- Radovi na izgradnji kanalizacione mreže u valjevskom naselju Bair su privremeno obustavljeni zbog nepredviđenih radova koji su se pojavili i pregovaračkog postupka pred Upravom za javne nabavke koji je u toku, saopšteno je iz kabineta… »

Potpisivanje peticije za oslobađanje Aleksandra Obradovića

Patak online pre 12 dana
VALJEVO- Na Gradskom trgu u 18 časova biće postavljen štand gde će biti organizovano potpisivanje peticije za oslobađanje radnika „Krušika“ Aleksandra Obradovića. „Ovo jeste Aleksandrova, ali je i bitka svih nas. Nemamo čega da se bojimo i… »

Bez vode visinske zone na Petom puku

Patak online pre 12 dana
VALJEVO- Zbog radova na vodovodnoj mreži u Šabačkoj ulici, u okviru projekta izgradnje vodovoda za Brankovinu, danas će bez vode do 15 časova biti potrošači u visokoj zoni na Petom puku, na potezu između Prešernove i Ulice Koste Andrić, sa… »

Kaliopi u Valjevu

Patak online pre 13 dana
VALJEVO- U okviru jesenje turneje po Srbiji makedonska pop pevačica Kaliopi održaće 10. novembra koncert u valjevskom Centru za kulturu. Ulaznice su u prodaji od sutra po ceni od 1.000 dinara. Prepoznatljiva po moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i… »

Usvojen izveštaj o izvršenju gradskog budžeta

Patak online pre 13 dana
VALJEVO- Gradsko veće je usvojilo Izveštaj o izvršenju budžeta grada Valjeva za period od januara do septembara ove godine. Odlukom o budžetu grada Valjeva za 2019. godinu planirani su ukupni prihodi i primanja sa prenetim neutrošenim sredstvima iz… »

Patak online, najnovije vesti »