Patak online

Ulica i bokserska sala nosiće ime Slobodana Lazića Cimera

Patak online pre 12 dana
VALJEVO- Grad Valjevo je prihvatio inicijativu predstavnika Bokserskog saveza Srbije da jedna od značajnih ulica u gradu na Kolubari ponese ime Slobodana Lazića Cimera, nedavno preminulog boksera i trenera. Pored toga, bokserska sala u Valjevu nosiće… »

Bazeni u Petnici biće otvoreni do četvrtka

Patak online pre 12 dana
VALJEVO- Letnja sezona na petničkim bazenima neće biti završena danas, već će biti produžena do četvrtka. U Ustanovi za fizičku kulturu „Valis“, koja gazduje Sportsko-rekreativnim centrom „Petnica“, kažu da su odluku da se letnja sezona… »

Pošumljavanje planina u Kolubarskom okrugu

Patak online pre 12 dana
VALJEVO- Od 2016. godine do ove jeseni na Maljenu, Maglešu, Medvedniku i Rajcu biće zasađeno blizu pola miliona sadnica crnog bora, bagrema, bukve, javora i jasena. To je rezultat rada zaposlenih u Šumskoj upravi Valjevo, koji gazduju državnim… »

I dalje bez novoobolelih u Valjevu

Patak online pre 13 dana
VALJEVO- Sedmi dan za redom u Valjevu nema novoobolelih od korona virusa, pokazuju poslednji podaci koje je objavio Zavod za javno zdravlje. Ovog vikenda novih slučajeva korona virusa nije bilo ni u opštinama Kolubarskog okruga. Na bolničkom lečenju… »

U šest ulica na Bairu urađena kanalizacija

Patak online pre 13 dana
VALJEVO- U valjevskom naselju Bair uz podršku Evropske unije preko programa EU PRO i unapređena je komunalna infrastruktura pa time i kvalitet života stanovništva u jednom od najstarijih delova grada. Radove je sa 150.000 evra finansirala Evropska… »

Izvoz jagnjećeg mesa iz valjevskog kraja na tržište Evropske unije

Patak online pre 13 dana
VALJEVO- Nakon više decenija iz Srbije je pre nekoliko sedmica krenuo izvoz kvalitetnih jagnjadi na tržište Evropske unije. Od ugovorenih 20.000 jagnjadi, iz valjevskog kraja u Makedoniju je već izvezeno 9.000 grla, odakle se jagnjeće meso plasira u… »

Peti dan bez novoobolelih u Valjevu

Patak online pre 16 dana
VALJEVO- Peti dan za redom u Valjevu nema novoobolelih od korona virusa, dok je u Mionici potvrđen jedan novi slučaj korona virusa, pokazuju podaci koje je objavio Zavod za javno zdravlje. U ostalim opštinama nema novoobolelih. Na bolničkom lečenju… »

Uhapšen zbog 19 krađa

Patak online pre 16 dana
VALJEVO- Valjevska policija je uhapsila M. Ž. (1982) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio pet krivičnih dela teška krađa i 14 krađa. Kako se navodi u policijskom saopštenju, sumnja se da je on u julu i avgustu ove godine, više… »

Memorijalni turnir u znak sećanja na Miroslava Aksentijevića

Patak online pre 16 dana
VALJEVO- Ovog vikenda u valjevskoj Hali sportova biće održan prvi memorijalni turnir “Miroslav Aksentijević – Kremić”, u znak sećanje na tragično nastradalog odbojkaškog trenera. Kako je najavljeno, utakmice se u subotu igraju od 17 časova… »

Peticija da jedna ulica dobije ime Slobodana Lazića

Patak online pre 17 dana
VALJEVO – Gradonačelniku Valjeva upućena je peticija koju su potpisali brojni sportisti, bokserski šampioni i poznati građani da jedna od značajnijih ulica u Valjevu dobije ime nedavno preminulog boksera i trenera Slobodana Lazića-Cimera. Lazić… »