Patak online

Gorenje: Poštujemo Zakon o radu i Kolektivni ugovor

Patak online 09.10.2019
VALJEVO- Kompanija „Gorenje“ poštuje Zakon o radu i Kolektivni ugovor i ostaje otvorena za nastavak socijalnog dijaloga i rešavanje svih pitanja od značaja za zaposlene i kompaniju. To je saopšteno iz „Gorenja“ povodom jednodnevnog štrajka… »

Jednodnevni štrajk u „Gorenju“

Patak online 08.10.2019
VALJEVO- U fabrici „Gorenje“ u Valjevu jutros je počeo jednodnevni štrajk radnika. Kako su pre dve nedelje i najavili predstavnici sindikata Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata “Gorenje” Valjevo i Samostalnog sindikata metalaca Srbije… »

Topli radijatori i pre pre početka grejne sezone

Patak online 08.10.2019
VALJEVO- Od juče radijatori u stanovima i poslovnim objektima koji su priključeni na daljinski sistem grejanja su topli. Gradska toplana je odlučila da zbog niskih temperatura, pre zvaničnog početka grejne sezone, pusti grejanje svojim korisnicima… »

Uhapšeni zbog trgovine narkoticima i napada na policajca

Patak online 07.10.2019
VALJEVO- Valjevska policija je uhapsila su S. T. (20) i F. J. (18) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a F. J. se tereti da je izvršio i krivično delo… »

Besplatni preventivni pregledi za kolektive

Patak online 07.10.2019
VALJEVO- Posle letnje pauze, u valjevskom Domu zdravlja je započet novi ciklus besplatnih preventivnih pregleda za kolektive. Zdravlje je prekontrolisao deo zaposlenih Centra za socijalni rad „Kolubara“, a prethodnog privatna firma „King Komerc“… »

Izabran novi član Gradskog veća

Patak online 07.10.2019
VALJEVO- Novi član Gradskog veća je Milomir Simić. Odluku o tome su doneli odbornici lokalnog parlamenta na poslednjoj sednici Skupštine grada. Za tu odluku je glasao 41 odbornik, dok su tri odbornika bila protiv. Kako stoji u biografiji dostavljenoj… »

Nagrada valjevskom „Krušiku“

Patak online 04.10.2019
VALJEVO- Na ovogodišnjem Novosadskom sajmu lova i ribolova “Lorist” valjevska holding korporacija “Krušik” je, izlažući lovačku municiju, osvojila najveće sajamsko priznanje „Pobednički pehar“, saopšteno je iz te kompanije. „… »

Zasedaju odbornici lokalnog parlamenta

Patak online 04.10.2019
VALJEVO- Danas zasedaju odbornici Skupštine grada, a na dnevnom redu je više od 60 tačaka, među kojima je drugi rebalans gradskog budžeta, povlačenje odluke da zgrada Doma Vojske bude ustupljena za potrebe gradske biblioteke, kao i odluke koje se… »

Rekonstrukcija železničkih stanica između Valjeva i Beograda

Patak online 04.10.2019
VALJEVO- Na inicijativu potpredsednice srpske Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorane Mihajlović, da pored projekata modernizacije železničke infrastrukture i železnički objekti moraju biti lepši i uređeni… »

Izmena režima saobraćaja na mostu u Gradcu

Patak online 03.10.2019
VALJEVO- Saobraćaj na metalnom mostu preko reke Gradac biće obustavljen u petak i subotu (4. i 5. oktobar) zbog radova na izradi elastične dilatacije, u sklopu rekonstrukcije Užičke ulice i dela Knez Mihailove oko mosta. „Saobraćaj će se ova dva… »

Patak online, najnovije vesti »