Patak online

Opremanje mioničke osnovne i srednje škole

Patak online 12.08.2020
MIONICA- Rekonstrukcija osnovne i srednje škole u Mionici je u završnoj fazi, a sada predstoji opremanje tih školskih objekata. Posao nabavke opreme i nameštaja za opremanje Osnovne škole „Milan Rakić“ i Srednje škole „Mionica“ dobio je… »

Zatvorenici mogu da koriste skajp i viber

Patak online 11.08.2020
VALJEVO- Osuđenicima u 10 kazneno-popravnih ustanova širom Srbije, među kojima je i Kazneno-popravni zavod za maloletnike u Valjevu, omogućeno je da posredstvom skajpa i vibera komuniciraju sa članovima porodica u cilju dodatne psihosocijalne… »

U Valjevu pet osoba obolelo od korona virusa

Patak online 11.08.2020
VALJEVO- U Valjevu je korona virus potvrđen kod pet osoba, dok u opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novoobolelih, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje. U valjevskoj bolnici na lečenju se nalazi 51 osoba iz Valjeva, 10 iz Mionice, osam iz Ljiga… »

Apel fabrika Odbrambene industrije Srbije

Patak online 10.08.2020
VALJEVO- Zajedničkim saopštenjem za javnost oglasila se grupacija Odbrambene industrije Srbije, koja zapošljava oko 17.000 radnika, a koje prenosimo u celosti. “ Grupaciju OIS Srbije čine fabrike koje se bave proizvodnjom naoružanja i vojne opreme… »

Eksplodirao automobil u centru Valjeva

Patak online 10.08.2020
VALJEVO- U jakoj eksploziji automobila u centru Valjeva, koja je uznemirila mnoge građane, nije bilo povređenih, a policija radi na otkivanju toga ko je podmetnuo ekplozivnu napravu u automobil Gorana Nikolaševića, koji je svedok odbrane u slučaju… »

Sutra zaprašivanje komaraca

Patak online 10.08.2020
VALJEVO- Tretman suzbijanja komaraca sa zemlje biće obavljen sutra, u periodu od 19 do 22 sata, ukoliko to dozvole meteorološki uslovi dozvole. Kako je najavljeno, zaprašivanje komaraca biće obavljeno u parkovima: Pećina, Jadar, Vidrak, Peti puk i u… »

U Valjevu 26 novoobolelih od korona virusa

Patak online 07.08.2020
VALJEVO- U Kolubarskom okrugu u protekla 24 sata od korona virusa je obolela 37 osoba. U Valjevu je korona virus potvrđen kod 26 osoba, dok je u Ljigu četvoro novoobolelih. U Mionici i Lajkovcu je po troje novoobolelih, u Osečini jedna osoba, dok u Ubu… »

U Valjevu niže plate nego u Lajkovcu, Ljigu i Ubu

Patak online 07.08.2020
VALJEVO- Prema poslednji podacima Zavoda za statistiku prosečna plata u Valjevu je 52.430 dinara, iako mnogi građani Valjeva rade za minimalac ili nekoliko hiljada više. Od zaposlenih u Valjevu veću platu primili su Lajkovčani, Ljižani i zaposleni… »

U Okrugu 21 osoba obolela od korona virusa

Patak online 06.08.2020
VALJEVO- U Kolubarskom okrugu u protekla 24 sata od korona virusa je obolela 21 osoba. U Valjevu je korona virus potvrđen kod devet osoba, dok je u Lajkovcu četvoro novoobolelih. U Ljigu, Mionici, Ubu i Osečini je registrovano po dvoje novoobolelih. Na… »

Redukovane autobuske linije u gradskom i prigradskom saobraćaju

Patak online 06.08.2020
VALJEVO- Štab za vanredne situacije situacije grada Valjeva naložio je saobraćajnom preduzeću „Lasta“ da od danas redukuje polaske u gradskom i prigradskom saobraćaju i to po sledećem režimu vožnje: da se u prigradskom i gradskom saobraćaju… »