Patak online

Za motocikle četiri miliona dinara

Patak online pre 14 dana
VALJEVO- Iz gradske kase je skoro 34.000 evra izdvojeno za kupovinu dva motocikla za potrebe Policijske uprave Valjevo. Gradska uprava je raspisala javnu nabavku za kupovinu dva motocikla, a otvaranje ponuda je 4. novembra. Motocikli će biti kupljeni od… »

Moždani udar dodaje godine životu

Patak online pre 15 dana
VALJEVO- „Jedan moždani udar dodaje godine našoj mladosti“ krilatica je u neurologiji, a kod čak trećine pacijenata koji su se lečili se ponovi nakon nekoliko godina uz svu primenu savremenih metoda lečenja i pravilnu sekundarnu prevenciju… »

Devet medalja za valjevske karatiste

Patak online pre 15 dana
VALJEVO- Na turniru u Banji Koviljači karatisti valjevskog kluba 014 osvojili su devet medalja, pet zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu medalju Na turniru je nastupilo oko 35 karate klubova sa oko 150 takmičara. Karate klub 014 je nastupio sa osam… »

Miting podrške uhapšenom radniku “Krušika”

Patak online pre 16 dana
VALJEVO – Na mitingu podrške na Gradskom trgu predstavnici opozicije i nevladinog sektora zatražili su da iz kućnog pritvora bude pušten radnik “Krušika” Aleksandar Obradović i poručili da je na mitingu “Sloboda za Aleksandra” “upaljena… »

Topli radijatori

Patak online pre 16 dana
VALJEVO- Radijatori u stanovima i poslovnim prostorima na daljinskom sistemu grejanja od juče popodne su topli. Zvanična grejna sezona nije startovala 15. oktobra zbog visokih spoljnih temperatura, a od juče grejanje je uključeno svim potrošačima… »

Lajkovčani i Ubljani najplaćeniji u Kolubarskom okrugu

Patak online pre 17 dana
VALJEVO- Prema poslednjim zvaničnim podacima Zavoda za statistiku, u Kolubarskom okrugu najviše plate imaju zaposleni u Lajkovcu i Ubu, dok su najniže zarade u Osečini. Statistika pokazuje da je prosečna neto plata isplaćena u avgustu u Lajkovcu… »

Predstava „Vreme zabave“

Patak online pre 17 dana
VALJEVO- Gradsko pozorište “Abrašević” odigraće večeras od 20 časova prvu reprizu predstave “Vreme zabave ” po tekstu nobelovca Harolda Pintera. Ova predstava imala je vrlo uspešnu premijeru pre mesec dana. Predstavu je režirao Miroslav… »

Miting podrške Aleksandru Obradoviću

Patak online pre 17 dana
VALJEVO- U 17 časova na Gradskom trgu danas će biti održan miting podrške radniku „Krušika“ Aleksandru Obradoviću, koji se nalazi u kućnom pritvoru zbog sumnje da je novinarima bio izvor za objavljivanje informacije o poslovima sa izvozom… »

Jedan traktorista poginuo, drugi teško povređen

Patak online pre 19 dana
VALJEVO- U dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile u valjevskom kraju jedan traktorista je poginuo dok je drugi zadobio teške povrede. Kako saznajemo, Tomislav Kovačević (72) iz valjevskog sela Blizonje izgubio je život prilikom nameštanja… »

Valjevo u vrhu po broju poginulih traktorista

Patak online pre 21 dan
VALJEVO- Od početka ove godine u Kolubarskom okrugu život su izgubila četvorica vozača traktora! Pored toga Valjevo se u periodu od 2015. do 2017. godine našlo u grupi gradova u kojima se dogodio najveći broj saobraćajnih nezgoda sa poginulim… »

Patak online, najnovije vesti »