Patak online

Valjevski karatisti osvojili 10 medalja

Patak online pre 6 dana
četvrtak, 7. decembra 2023. VALJEVO- Na karate turniru održanom u Obrenovcu takmičari Karate klub 014 Valjevo su osvojili 10 medalja. Zlatim medaljama su se okitili: Đorđe Mitrović i Vuk Đuričković, srebrnim: Bogdan Pavlović i Neda Damljanović… »

Stop femicidu

Patak online pre 6 dana
četvrtak, 7. decembra 2023. VALJEVO- U Srbiji je poslednjih deset godina u rodno zasnovanom nasilju više od 300 žena izgubilo život, a samo ove godine ubijeno je 27 žena. To su zvanični podaci Ministarstvo za ljudska i manjinska prava. Nasilje nad… »

Rehabilitovana ambulanta Doma zdravlja u Novom naselju

Patak online pre 6 dana
četvrtak, 7. decembra 2023. VALJEVO- Ambulanta u Novom naselju, koja je bila najfrekventnija po pitanju pregleda i zbrinjavanja kovid pacijenata za vreme pandemije koronavirusa, sada je rehabilitovana kako bi spremno dočekala novu sezonu respiratornih… »

Divčibare bez vode

Patak online pre 9 dana
ponedeljak, 4. decembra 2023. VALJEVO- Potrošači na Divčibarama su ostali bez vode zbog oštećenja glavnog cevovoda. Kako je saopšteno iz JKP „Vodovod Valjevo“ bez vode su ostali svi potrošači u tom turističkom mestu. „Ekipe JKP… »

Nezaposlenim porodiljama 30.000 dinara

Patak online pre 9 dana
ponedeljak, 4. decembra 2023. VALJEVO- Skupština grada Valjeva usvojila je Odluku o većem obimu prava porodici sa decom i o finansijskoj podršci za podsticanje rađanja dece. Razlozi za donošenje ove odluke sadržani su u potrebi poboljšanja… »

Rotari klub Valjevo proslavio 27 godina postojanja

Patak online pre 10 dana
nedelja, 3. decembra 2023. VALJEVO- Rotari klub Valjevo obeležio je 27 godina postojanja. Predsednik kluba iz Valjeva Miodrag Maksimović je rekao da je ovaj klub osnovan kao peti Rotari klub u Srbiji, a da danas postoji 71 klubova u našoj zemlji. On je… »

Od početka godine vazduh je bio zagađen 88 dana

Patak online pre 11 dana
subota, 2. decembra 2023. VALJEVO- Od početka godine u Valjevu je zabeleženo 88 dana sa prekoračenjem graničnih vrednosti suspendovanih PM10 čestica. I protekle sedmice vazduh u Valjevu je bio zagađen, saopštila je organizacija „Lokalni… »

„ProGlas“ u Valjevu

Patak online pre 12 dana
petak, 1. decembra 2023. VALJEVO- Tribina „Podrži i potpiši ProGlas“ održana je sinoć u prepunom holu valjevskog Centra za kulturu. Na tribini su govorili glumica Svetlana Bojković, akademik prof. dr Vladimir Kostić, glumac i reditelj Dragan… »

Nastavljeni radovi na obnovi pešačke zone

Patak online pre 12 dana
petak, 1. decembra 2023. MIONICA- U Mionici su nastavljeni radovi na glavnom šetalištu i parku u centru koji će u potpunosti biti rekonstruisani i dobiti novi izgled. Prva faza radova u jednom delu parka je završena u junu ove godine, a sada su… »

Srbija protiv nasilja: Da se vrati normalnost u Srbiju

Patak online pre 13 dana
četvrtak, 30. novembra 2023. VALJEVO- Kandidati za narodne poslanike sa izborne liste br.7 „Srbija protiv nasilja“, u okviru izborne kampanje bili su u Valjevu gde su razgovarali sa građanima i predstavili program koalicije. Po hladnom i kišnom… »