Patak online

Predstava za decu „Dečji kabare“

Patak online pre 5 dana
VALJEVO- U Centru za kulturu u subotu, 16. novembra, u podne, biće izvedena predstava za decu „Dečji kabare“ pozorišne trupe „Veselo majmunče“ iz Šapca. Tekst, režiju i songove potpisuje Ljubiša Barović, a igraju Kristina Pajkić, Nikola… »

Raspored službi u prvoj fazi rekonstrukcije Doma zdravlja

Patak online pre 7 dana
VALJEVO- Po odluci Kancelarije za javna ulaganja i osnivača Doma zdravlja Valjevo – Grada Valjeva, počinje rekonstrukcija zgrade Doma zdravlja. S obzirom da se rekonstrukcija odvija u dve faze, u jednom pa u drugom krilu objekta, zdravstvena delatnost… »

Otvorene prijave za “Valjevske filmske susrete”

Patak online pre 7 dana
VALJEVO- „Valjevski filmski susreti“ otvorili su poziv za prijavu filmova za predstojeće šesto izdanje festivala, koje će se održati od 12-15. decembra u valjevskom Centru za kulturu. Poziv za program kratkih igranih filmova iz regiona važi za… »

Premijera filma „Realna priča“

Patak online pre 7 dana
VALJEVO- Večeras od 18 i 20 časova u velikoj sali Centra za kulturu je premijera filma „Realna priča“ Gordana Kičića. Igraju: Gordan Kičić, Nina Janković Dičić, Nebojša Ilić, Vojin Četković, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Svetozar… »

Veliki uspeh Vlajka i Alekse na svetskom trofeju harmonike

Patak online pre 7 dana
VALJEVO- Na svetskom trofeju harmonike, održanom u gradiću Loule u Portugalu, dvojica bivših i sadašnji učenika Muzičke škole „Živorad Grbić“ ostvarili su izuzetne rezultate. Vlajko Jovanović, učenik šestog razreda u klasi prof. Dušice… »

Jesenji Sajam zapošljavanja

Patak online pre 8 dana
VALJEVO- Danas će, od 10 do 13 časova, u maloj sali Gradske uprave, biti organizovan jesenji Sajam zapošljavanja. Oko 20 preduzeća ponudiće 150 slobodnih radnih mesta za nezaposlene ili one koji žele da promene posao. Kako je saopšteno iz valjevske… »

IS Petnica raspisala godišnji konkurs za srednjoškolce

Patak online pre 8 dana
VALJEVO- Istraživačka stanica Petnicа, evropska prestižna institucija za rad sa mladim talentima, raspisala je konkurs za prijavljivanje za njene programe u 2020. godini. Srednjoškolci iz svih krajeva naše zemlje, bez obzira na tip škole, a koji… »

Četiri medalje za valjevske karatiste

Patak online pre 9 dana
VALJEVO- Karatisti valjevskog kluba „014“ osvojili su četiri medalje na Karate kupu Srbije za poletarce, pionire i mlade nade, koji je održan u Smederevu. U kategoriji pionira u klasi C Tamara Dražić je osvojila zlatnu medalju i prvo mesto. U… »

Poljoprivrednici u poseti Mađarskoj i Poljskoj

Patak online pre 9 dana
VALJEVO- Valjevski poljoprivrednici, njih 40, nalaze se u poseti Mađarskoj i Poljskoj kako bi se upoznali sa iskustvima tamošnjih proizvođača. Oni su put ove dve evropske zemlje otputovali o trošku grada, a među destinacijama bio je Muzej… »

Žoze Murinjo dobija stadion u Ubu

Patak online pre 9 dana
UB- Posle Ulice Nemanje Matića, stadiona Dragana Džajića i parka Raće Petrovića portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo dobiće u Ubu stadion, koji će nositi njegovo ime! Fudbalski teren koji se nalazi preko puta ulice i parka koji nose ime… »

Patak online, najnovije vesti »

Zapažen nastup Teodora Tošića

Patak online pre 23 sata