Patak online

U Domu zdravlja potrošene vakcine protiv sezonskog gripa

Patak online pre 6 dana
VALJEVO- U valjevskom Domu zdravlja više nema vakcina protiv sezonskog gripa, dok je u seoskim zdravstvenim stanicama i ambulantama ostalo oko 70, koje će najverovatnije biti potrošene tokom dana, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove. „Ukoliko… »

Dugovi Apotekarske ustanove biće namireni iz gradskog budžeta

Patak online pre 6 dana
VALJEVO- Dugove Apotekarske ustanove „Valjevo“, koja se već duže vreme nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, platiće Grad Valjevo, kao osnivač ove ustanove. Tu odluku su usvojili članovi Gradskog veća na poslednjem zasedanju. Kako je… »

Apotekarska ustanova na dnevnom redu sednice Gradskog veća

Patak online pre 7 dana
VALJEVO- O daljoj sudbini Apotekarske ustanove „Valjevo“, čiji je račun u blokadi, a apoteke skoro i da ne rade, jer su rafovi prazni, odlučivaće članovi Gradskog veća na današnjoj sednici. Kako je najavljeno, pred članovima Gradskog veća… »

Valjevke osvojile bronzu na Prvenstvu Srbije

Patak online pre 7 dana
VALJEVO- Juniorke Streljačkog kluba “Valjevo 1880” osvojile su bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije održanom u Beogradu. Ovim takmičenjem završena je sezona 2019/2020, čiji je kraj pomeren zbog pandemije korona virusa. Pored uspeha ekipe… »

Zabeležen jedan slučaj korona virusa

Patak online pre 8 dana
VALJEVO- Prema poslednjim podacima koje je objavio Zavod za javno zdravlje u Valjevu je do juče u 15 časova jedna osoba obolela od korona virusa, dok u opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novopozitivnih. Zaključno sa jučerašnjim danom, u Valjevu… »

Nagli skok obolelih od korone u Valjevu

Patak online pre 8 dana
VALJEVO- U Valjevo je došlo do povećanja broja obolelih od korona virusa. Prema poslednjim podacima koje je danas objavio Zavod za javno zdravlje, u Valjevu su od korona virusa obolele 24 osobe. Za sada nije poznato zbog čega je došlo do naglog skoka… »

Valjevo nema dežurnu apoteku

Patak online pre 8 dana
VALJEVO- Valjevo, grad na čijoj teritoriji, prema popisu iz 2011. godine, živi oko 90.000 ljudi, nema dežurnu apoteku! Direktor Apotekarske ustanove „Valjevo“ Vojkan Stepanović kaže za portal Patak online da od ukidanja vanrednog stanja Valjevo… »

Ograničeno radno vreme ugostiteljskih objekata

Patak online pre 9 dana
VALJEVO- Radno vreme svih ugostiteljskih objekata ponovo je skraćeno do 23 sata. Tu odluku je doneo Štab za vanredne sitaucije na telefonskoj sednici, čime je, praktično, potvrđena ranija odluka Kriznog štaba Srbije o skraćenju radnog vremena… »

U Hali sportova počela sa radom škola gimnastike

Patak online pre 9 dana
MIONICA- U mioničkoj Hali sportova počela sa radom Škola gimnastike. Školu gimnastike je na inicijativu opštine Mionica organizovao Centar za obrazovanje i razvoj „Mionica“, a časove vodi profesor fizičkog vaspitanja Predrag Starčević. Rad je… »

Drugi dan bez novoobolelih

Patak online pre 9 dana
VALJEVO- U Valjevu i opštinama Kolubarskog okruga drugi dan za redom nije bilo novoobolelih od korona virusa, pokazuju podaci koje je objavio Zavod za javno zdravlje. U valjevskoj bolnici na lečenju se nalaze dve osobe iz Valjeva koje su zbrinute zbog… »

Patak online, najnovije vesti »