Patak online

U valjevskom kraju smanjena površina pod malinom

Patak online 03.10.2019
VALJEVO- Od nekada vodećih proizvođača maline u Srbiji, sa trenutnih 789 hektara na koliko se ovo voće gaji u valjevskim selima, ovdašnji malinari našli su se na dvanestom mestu. Godinama je valjevski kraj bio jedan od vodećih i po površinama i po… »

Dom Vojske ide ponovo na prodaju

Patak online 03.10.2019
VALJEVO- Dom Vojske, po svemu sudeći, ponovo će ići na prodaju! Gradsko veće donelo je na jučerašnjoj sednici odluku o stavljanju van snage odluke o nameni objekta Doma vojske, po kojoj je taj objekat bio opredeljen za potrebe gradske biblioteke… »

Izabran izvođač radova za izgradnju nove ulice Mirka Obradovića

Patak online 02.10.2019
VALJEVO- Posao izgradnje nove ulice Mirka Obradovića, koja će se graditi od „Austroterma“ do ukrštanja sa obilaznicom, dobilo je građevinsko preduzeće „Ingrap Omni“. Za ovu javnu nabavku su stigle dve ponude, od kojih je najpovoljnija bila… »

„Kamen za pod glavu“ zatvara ovogodišnji „Abro fest“

Patak online 02.10.2019
VALJEVO- Ovogodišnji „Abro fest“ biće završen večeras još jednom premijerom. Radi se o predstavi „Kamen za pod glavu“ po dramskom predlošku dobitnice Sterijine nagrade Milice Novković. Predstava je radjena u produkciji Gradskog pozorišta… »

Završena rekonstrukcija Užičke ulice

Patak online 01.10.2019
VALJEVO- Radovi na rekonstrukciji Užičke ulice, u dužini od 750 metara, su završeni. Proteklih dana putari PZP „Valjevo“ su skinuli stari i postavili novi asfalt, a urađena je deonica od kružnog toka u blizini mosta na reci Gradac do neposredne… »

Pešadijsko gađanje u Sedlarima

Patak online 01.10.2019
VALJEVO- Iz jedinice Vojne pošte Valjevo obaveštavaju građane da danas počinje pešadijsko gađanje na poligonu strelišta Sedlari. Gađanje se izvodi svakog radnog dana od 07.00 do 22.00 časova. U toku izvođenja gađanja zabranjeno je kretanje… »

Pregledano oko 100 ljudi u Pričeviću

Patak online 30.09.2019
VALJEVO- Na inicijativu Mesne zajednice Pričević valjevski Dom zdravlja je i ove godine za vreme Ovčarske izložbe i Festivala jagnjećeg pečenja organizovao besplatne preglede meštana ovog i okolnih sela. Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, ukupno… »

Prošlo je 28 godina od pogibije vojnika Stojadina Mirkovića

Patak online 30.09.2019
VALJEVO- Danas se u Donjim Leskovicama obeležava 28 godina od pogibije vojnika JNA Stojadina Mirkovića u bjelovarskoj kasarni. Posle parastosa na seoskom groblju u Gornjim Leskovicama, u 11 časova u dvorištu matične škole „Miloš Marković“ u… »

Pamtimo li Stojadina Mirkovića?!

Patak online 30.09.2019
VALJEVO- Zvao se Stojadin Mirković. Godina- tek 19. Pitomo, pošteno i hrabro dete iz domaćinske i kućevne familije. Opravili su ga otac i mater za vojsku te ’90. godine- valjalo je odslužiti domovini pa imanju, takav je vazda red bio u Srba, a… »

Besplatan rani skrining za trudnice

Patak online 30.09.2019
VALJEVO- Služba ginekologije valjevske bolnice je dobila odobrenje od Ministarstva zdravlja da uvede novu metodu ranog skrininga za trudnice „double test“, koja do sada nije rađena u toj zdravstvenoj ustanovi. Kako je saopšteno iz valjevske… »

Patak online, najnovije vesti »