Patak online

Danas konstitutivna sednica Skupštine grada Valjeva

Patak online 18.08.2020
VALJEVO- Skoro dva meseca nakon izbora danas će biti održana konstitutivna sednica Skupštine grada Valjeva. Zbog epidemiloške situacije sednica će biti održana u velikoj sali Centra za kulturu, uz primenu svih higejensko-tehničkih mera. Na… »

Preminula još jedna osoba od korona virusa

Patak online 17.08.2020
VALJEVO- U Kolubarskom okrugu preminula je još jedna osoba od posledica korona virusa, pokazuju podaci koje je objavio Zavod za javno zdravlje, a radi se osobi iz Lajkovca. Poslednjih dana broj obolelih od korona virusa je u padu, pa tako za 24 sata nije… »

Ponovo rade bazeni u Petnici

Patak online 17.08.2020
VALJEVO – Bazeni u Sportsko-rekreativnom centru „Petnica“ ponovo će od danas biti otvoreni za posetioce. Kako je saopšteno iz Ustanove za fizičku kulturu „Valis“, koje gazduje petničkim bazenima, saglasnost za ponovno otvaranje bazena, koji… »

Preminula još jedna osoba od korona virusa

Patak online 14.08.2020
VALJEVO- U Kolubarskom okrugu preminula je još jedna osoba od posledica korona virusa. Prema podacima Zavoda za javno zdravlje radi se o muškarcu iz Mionice. Poslednjih dana broj obolelih od korona virusa je u padu, pa je tako za 24 sata virus potvrđen… »

Mionica spremno dočekuje biciklističku trku „Kroz Srbiju“

Patak online 14.08.2020
MIONICA- Mionica će i ove godine, treći put za redom, biti grad domaćin jedne od etapa Međunarodne biciklističke trke „Kroz Srbiju“, koja će se od 31 avgusta do 3. septembra održati jubilarni 60. put. Tim povodom je predsednik opštine Mionica… »

Izabran izvođač za zimsko održavanje puteva i ulica

Patak online 14.08.2020
VALJEVO- Građevinsko preduzeće „Ingrap-Omni“ i ove godine zime održavaće valjevske ulice i lokalne puteve. U gradskom budžetu za ove namene je planirano 60 miliona dinara sa PDV-om, a na javnu nabavku se javilo samo preduzeće „Ingrap-Omni“… »

U Valjevu nema novoobolelih od korone

Patak online 13.08.2020
VALJEVO- U Valjevu, prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje, nije bilo novoobolelih od korona virusa. U Kolubarskom okrugu u tri opštine i to Ubu, Osečini i Ljigu zabeležen je po jedan novi slučaj korona virusa. U valjevskoj bolnici na… »

Na bazenima u selu Mionica poštuju se sve mere zaštite od korone

Patak online 13.08.2020
MIONICA- Otvoreni bazeni u selu Mionica rade uz poštovanje svih mera zaštite od korona virusa, saopštio je Sportski centar „Mionica“, koji upravlja bazenima prepoznatljivim po lekovitoj hipotermalnoj vodi, čija se temperatura kreće od 27 do 28,7… »

Od sutra zaprašivanje komaraca

Patak online 13.08.2020
VALJEVO- Kako je najavljeno iz Gradske upreve, zaprašivanje komaraca u Valjevu će biti obavljeno od 14. do 17. avgusta, ukoliko se steknu neophodni meteo uslovi. Taj posao je poveren preduzeću SINITRA DDD d.o.o. iz Valjeva. Tretman suzbijanja larvi… »

U Valjevu samo jedna osoba pozitivna na korona virus

Patak online 12.08.2020
VALJEVO- Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlja u Valjevu je samo jedna osoba obolela od korona virusa, dok u opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novopozitivnih. U valjevskoj bolnici na lečenju se nalazi 46 osoba iz Valjeva, 10 iz… »

Patak online, najnovije vesti »