Балкан, најновије вести

Данас иде кући: Негативан и други ретест једине особе у болничком карантину

Блиц пре 7 минута
Други ретест јединог пацијента који је био позитиван на корона вирус и који се налазио у болничком карантину негативан је и он ће током дана бити отпуштен кући, саопштено је из бијељинске Болнице “Свети врачеви”. На… »

Исплаћена минимална априлска плата за 22.000 радника

Блиц пре 2 минута
Влада Републике Српске исплатила је минималну априлску плату за 22.000 радника у Српској, а, да би и осталима на рачун било уплаћено 520 КМ, послодавци треба да што пре поднесу захтев Пореској управи, пише данас Глас Српске… »

Медији: Министар сигурности БиХ Радончић подноси оставку

Ал Јазеера пре 8 минута
Фахрудин Радончић каже да се на овај потез одлучио из три разлога: мигрантска криза, однос странака у власти и афера 'респиратори'. Министар сигурности Босне и Херцеговине Фахрудин Радончић најавио је како ће данас… »

Министар сигурности БиХ Радончић подноси оставку

Ал Јазеера пре 7 минута
Фахрудин Радончић каже да се на овај потез одлучио из три разлога: мигрантска криза, однос странака у власти и афера 'респиратори'. Министар сигурности Босне и Херцеговине Фахрудин Радончић најавио је како ће данас… »

Горан Миљић након трансплантације: Осећам се добро, хвала свима који су ми помогли да добијем ново срце (видео)

Курир пре 7 минута
Горан Миљић из Нове Јање, јавности је познат по хитности трансплантације срца, обављеној пре неколико месеци у Београду захваљујући хуманим људима и пријатељима који су скупили новац за овај сложен и скуп захват. "Осећам… »

Хрватска "приземљила" цене летовања, али туристи не хрле

РТВ пре 43 минута
ЗАГРЕБ - Цене изнајмљивања апартмана и кућа за одмор на хрватској обали Јадрана драстично су ниже у односу на прошлу годину, али је потражња и даље скромна, преноси портал Индекс. Колико је прошле године у предсезони… »

Народна скупштина Републике Српске одбацила Резолуцију о жртвама фашистичких режима

РТВ пре 19 минута
БАЊАЛУКА - Народна скупштина Републике Српске одбацила је "Резолуцију о поштовању жртава фашистичких режима и покрета". НСРС је синоћ усвојила 20 закључака у којима се, између осталог, констатује да је Представнички… »

Фахрудин Радончић подноси оставку на место министра безбедности БиХ, ово су три разлога

Блиц пре 26 минута
Фахрудин Радончић данас ће поднети оставку на место министра безбедности Босне и Херцеговине. Ову информацију је потврдио и сам Радончић који је рекао да постоје три разлога због којих се одлучио на такву одлуку те да је… »

Колико има милионера у Црној Гори

РТС пре 1 сат
У Црној Гори има 62 грађанина који на рачунима у банкама имају милион и више евра, речено је Побједи у Централњ банци. "Према мјесечним подацима које су банке доставиле Централној банци на 30. април текуће године, у Црној… »

Министар безбедности у БиХ подноси оставку: Не схватају, стали су на страну пакистанског амбасадора

Б92 пре 14 минута
Фахрудин Радончић данас ће поднети оставку на место министра сигурности Босне и Херцеговине. Ову информацију за портал Кликс је потврдио и сам Радончић који је казао да постоје три разлога због којих се одлучио на такву… »

Вести дана »