Хроника, најновије вести

"То је јавна тајна": Комшије пара који је подводио девојке у Шапцу тврде да је њихова кафана чувена по "прљавим пословима"

Блиц пре 49 минута
Мештанима Мајура, приградског насеља у Шапцу, где су ухапшени власници кафане С. Г. и В. Г. под сумњом да су подводили девојке, тај локал и раније је био сумњив. Кажу да су ту виђали често паркиране скупе аутомобиле. -… »

Четири жене изгубиле се у шуми: Успешна акција граничне полиције и ГСС у Националном парку Ђердап

Блиц пре 1 сата
Патрола српске граничне полиције из Кладова, у сарадњи са Горском службом спашавања вечерас је после вишесатне потраге, у Националном парку Ђердап, пронашла четири жене које су се изгубиле. Како сазнаје "Пинк", потрага… »

"Сви се надају да ћу им дати информацију, али ни ја не: Знам..." Супруга Новосађанина који је пре 7 дана нестао у Линцу каже…

Блиц пре 4 сати
Сви се интересују за његов нестанак, јер је величина од човека ког сви воле. Сви се распитују где би могао да буде, надају се једноставно да ћу ја можда моћи да им дам неке информације, али ето ни ја ништа не знам... Овим… »

Крвава драма у Бору: Пила са мужем, па га избола, а онда позвала Хитну, његов отац тврди: "у вестима смо чули шта се…

Блиц пре 3 сата
С. О. (28) из Бора , ухапшена је због сумње да је убола ножем свог невенчаног супруга Дениса Д. (30) у пределу груди, у кући у Карађорђевој улици у Бору. Како незванично сазнајемо, инцидент међу супружницима избио је у… »

Запалио се ауто на златиборском путу

Зоом УЕ пре 24 сата
УЖИЦЕ – На магистралном путу од Ужица ка Златибору, у месту Бела Земља, око 12 часова дошло је до саобраћајне незгоде када се запалило возило у покрету. Како агенција РИНА незванично сазнаје, у питању је возило марке… »

Жена избола мужа (30), лекари му се боре за живот!

Ало пре 24 сата
У суботу око 22 сата жена С. О. (27) избола је свог супруга Д. Д. (30) у њиховом стану у Бору. Како се сазнаје, С. О. је свог супруга избола ножем у пределу груди. Да ли треба повећати казне за насиље у породици? Укупан број… »

Шабачки ресторан легло проституције: Власница тукла девојке, узимала им документа и морила их глађу? (фото)

Србија данас пре 24 сата
Мадам Стела, њен муж В. Г. и конобар Н. О. ухапшени су због сумње да су починили кривично дело сексуална експлоатација жена. Супружници В. Г. (57) и Е. Г. (49), власници кафане и мотела у Мајуру код Шапца, као и њихов… »

Не зна се која је прича мистериознија: Породице Сњежане, Јова и Милорада апелују на све у Србији да их пронађу

Србија данас пре 24 сата
Полиција и породица интензивно трагају за несталима, још увек ни трага. Сњежана, Милорад, Јово - већ данима од ово троје грађана Србије нема ни трага ни гласа, а њихове породице апелују да свако ко има било какву информацију… »

Хорор у Београду: Пацијент скочио кроз прозор болнице "Др Драгиша Мишовић"

Србија данас пре 24 сата
Мушкарац (75) извршио самоубиство у КБЦ "Др Драгиша Мишовић" Пацијент у КБЦ "Др Драгиша Мишовић" у Београду убио се синоћ. Милан Т. (75) је, како се незванично сазнаје, скочио кроз прозор са првог спрата ове установе.… »

Полиција их затекла на гомили! Откривен ланац проституције у Шапцу?

Србија данас пре 24 сата
Иза решетака је под оптужбом за проституцију и трговину људима троје људи. У великој полицијској рацији, у ноћи између петка и суботе, у једној шабачкој кафани у Мајуру, ухапшено је троје осумњичених за трговину људима… »

Вести дана »