Хроника, најновије вести

Министарство правде Србије: Нема услова за изручење Вукотића

Вечерње новости пре 4 сата
Осуђен је у Србији на 15 месеци затвора због фалсификовања докумената. Министарство правде Србије још није добило правоснажну одлуку суда о изручењу Которанина Јовице Вукотића Црној Гори, потврђено је телевизији Нова М из… »

Мис бикини Оливера Угочи приведена у Румунији: Кренула сам у манастир, а ухапсили ме због дроге

Курир пре 4 сата
Невина: Боди-билдерка и мис бикини каже да су је држали у притвору и терали да призна шверц 750 килограма канабиса иако нема никакве везе са наркотицима. Боди-билдерка и мис бикини Оливера Угочи (39), коју је 6. октобра… »

Са милиона, пао на породичну кућу: Вођа кавачког клана који је говорио да "не зна шта све има" остао без свега

Блиц пре 5 сати
Породична заоставштина вође кавачког клана Слободана Кашћелана засад ће бити једина имовина којом ће контроверзни Которанин моћи да располаже, одлучио је Апелациони суд, који је тако потврдио првостепено решење о… »

Филмски преокрет на суђењу за убиство погребника: Оптужени се"сетио" смс порука које је размењивао са убицом и себи…

Блиц пре 6 сати
На суђењу за убиство ужичког погребника Сава Гачанина пред Вишим судом у Ужицу данас је, пошто је закључен доказни поступак и када се очекивало да тужилаштво и одбрана изнесу завршне речи, дошло до потпуног… »

Виолету касапио ножем, убо је 30 пута: Помахнитали бивши дечко убио бившу, па је грлио на путу до болнице

Блиц пре 7 сати
Виолету Јошић (19) бивши момак Душан Петронијевић (34) усмртио је у недељу у селу код Коцељеве тако што јој је ножем нанео више од 30 убода по телу! Девојка је у борби са помахниталим дечком задобила и бројне посекотине… »

Притвор насилницима из Врања: Помахнитали отац који је "узео правду у своје руке" завршио иза решетака, а кривичне и за…

Блиц пре 8 сати
Драгану С. (51), који је са сином Немањом С. (24) у ноћи између недеље и понедељка дрвеним палицама претукао Бобана М. у Врању, одређен је притвор до 30 дана, сазнаје "Блиц". Притвор је одређен и Милошу Ђ. (34) који је… »

Министарство правде Србије: Нема услова за изручење Вукотића

Блиц пре 8 сати
Министарство правде Србије још није добило правоснажну одлуку суда о изручењу Которанина Јовице Вукотића Црној Гори, потврђено је телевизији Нова М из тог ресора. Вукотић, наиме, не може бити изручен, како су писали… »

Министарство правде Србије: Нема услова за изручење Вукотића

Политика пре 1 дан
ПОДГОРИЦА - Министарство правде Србије још није добило правоснажну одлуку суда о изручењу Которанина Јовице Вукотића Црној Гори, потврђено је телевизији Нова М из тог ресора. Вукотић, наиме, не може бити изручен, како су… »

Удес код Брзог Брода - повређено двоје

Јужне вести пре 1 дан
Око 13:45 догодила се саобраћајна незгода на Булевару цара Константина у близини Брзог Брода. Из полиције кажу да је у овом удесу повређено двоје људи, који су пребачени у Клинички центар. У Клиничком центру кажу да су… »

Сви плачемо због Алена, отац га је носио на рукама: Исповест стрине дечака после трагедије у Крушевцу

Вечерње новости пре 1 дан
Трагедија се догодила у пар секунди. КРУШЕВАЦ - ПОРОДИЦА шестогодишњег дечака Алена Ј. чека да преузме тело малишана, који је страдао синоћ око 19,30 на путу Крушевац-Александровац у селу Пепељевац. Стрина Маријана… »

Вести дана »