Ана Николић

"Моја тетка треба да умре?": Ана бесна на људе који не поштују правила прописана због корона вируса

Телеграф пре 7 сати
Певачицине две тетке су медицински радници. Певачица Ана Николић побеснела је због људи који не поштују прописе Владе Србије и током епидемије корона вируса слобоно шетају и окупљају се. Николићева је објавила фотографију… »

Ана Николић и њена породица забринути: Певачицина блиска особа се ових дана излаже великом ризику! Изнела све што јој је…

Блиц пре 8 сати
Певачица Ана Николић огласила се данас на свом Фејсбук профилу поводом епидемије корона вируса, а дотакла се своје тетке, која је здравствени радник, па је навела све што јој је на души. - Моја друга тетка... Виша медицинска… »

Раста уместо кафе и цигарете за разбуђивање, користи ово! (фото)

Ало пре 15 сати
Репер годинама ужива у спорту. Пуно људи има проблем са разбуђивањем у јутарњим сатима, али репер је један од њих. Подсећамо, да је Раста ухваћен са новом девојком након раскида са Аном Николић, а о томе више прочитајте… »

Ово су браћа и сестре наших познатих дама: Цеце, Наташе, Јелене, Раде и Ане! (фото)

Ало пре 19 сати
Многи од њих су успели да се пробију, али нису у зицеру... Најближи сродници наших познатих личности су, хтели - не хтели постали популарни управо захваљујући њима. Неки су и сами кренули да граде своје каријере, док су… »

Њена тајна је процурела у јавност и избила је невиђена свађа! О скандалу који је изазвала Ана Николић Србија је данима…

Блиц пре 1 дан
Певачица Ана Николић важи за једну од најдуховитијих јавних личности у Србији. Успела је да врати, како воли да каже "девојачку килажу", али и објави албум који је на самом врху трендинг листе. Међутим, њене изјаве често… »

Велика тајна Ане Николић процурила је у јавност и избила је жешћа свађа: О овоме бруји цела Србија, али ту није крај…

Ало пре 1 дан
Шта ви мислите? Певачица важи за једну од најдуховитијих јавних личности у Србији. Успела је да врати, како воли да каже "девојачку килажу", али и објави албум који је на самом врху трендинг листе. Међутим, њене изјаве… »

Хит видео: Ево како Ана Николић проводи дане карантина у свом раскошном дому! (видео)

Србија данас пре 1 дан
Ћерка јој је највећа подршка... Популарна певачица Ана Николић поделила је са својим пратиоцима на Инстаграму тренутке из свог дома у изолацији. Ана је скинула много килограма и своју линију довела у ред, а сада је показала… »

Инди се због операције желуца бори за живот, а истим захватом Ана и Дарко скинули су укупно 100 килограма!

Ало пре 1 дан
Певачица је по сваку цену желела линију с почетка каријере! Након што су се певачица Ана Николић и певач Дарко Лазић одлучили за операцију смањења желуца, после које се за кратак временски период скида добар вишак… »

У “Народном фронту” две пацијенткиње заражене коронавирусом

Недељник пре 1 дан
Фото: Принтсцреен Гоогле мапс Тренутно се у ГАК “Народни фронт” налазе две пацијенткиње са коронавирусом, са оптерећеним анамнезама, рекла је проф. др Ана Митровић Јовановић, преноси РТС. Клиника ради, а у последња 72… »

Ана Николић вежба са ћерком у раскошном дому: Мала Тара ју је пратила до једног тренутка, а певачицина реакција је хит…

Блиц пре 2 дана
Позната певачица Ана Николић поделила је са својим пратиоцима тренутке из свог дома у изолацији, током ванредног стања због епидемије корона вируса, а овог пута имамо прилике да видимо како вежба, у жељи да изгледа што… »

Вести дана »