Дијана Вукомановић

СПС тражи да Дијана Вукомановић врати мандат

Студио Б 03.02.2017
Социјалистичка партија Србије оценила је данас да новоформирани посланички клуб у парламенту представља скуп појединаца различитих политичких и идеолошких ставова који су напустили своје политичке идеје и програме. „Медју… »

СПС тражи да Дијана Вукомановић врати мандат

Бета 03.02.2017
Социјалистичка партија Србије оценила је данас да новоформирани посланички клуб у парламенту представља скуп појединаца различитих политичких и идеолошких ставова који су напустили своје политичке идеје и програме.  "Медју… »

Формиран нови клуб у Скупштини: Нисмо посланици Вука Јеремића

Телеграф 03.02.2017
Рашковић Ивић је рекла да ће то бити опозициони посланички клуб. У Скупштини Србије данас је формиран нови посланички клуб “За спас Србије – Нова Србија”, чија ће председница бити Санда Рашковић Ивић, која каже… »

Формиран нови посланички клуб "За спас Србије"

Радио 021 03.02.2017
У Скупштини Србије данас је формиран нови посланички клуб "За спас Србије" чији ће председник бити бивша председница Демократске странке Србије Санда Рашковић Ивић. У посланичком клубу су и Дјордје Вукадиновић и бивша… »

Скупштина Србије: Формиран нови посланички клуб

Где инвестирати 03.02.2017
У Скупштини Србије данас је формиран нови посланички клуб “За спас Србије” чији ће председник бити бивша председница и посланица Демократске странке Србије Санда Рашковић Ивић. У посланичком клубу су и Ђордје… »

Ивић: Нови посланички клуб није клуб Вука Јеремића

Глас Западне Србије 03.02.2017
Скупштини Србије данас је формиран нови посланички клуб „За спас Србије - Нова Србија”, чија ће председница бити Санда Рашковић Ивић, која каже да то неће бити посланички клуб председничког кандидата Вука Јеремића… »

Нови посланички клуб у Скупштини: Нисмо Јеремићеви

Б92 03.02.2017
Београд -- Пет посланика међу којима су и бивша председница ДСС Санда Рашковић Ивић и функционерка СПС Дијана Вукомановић основали су нови посланички клуб у Скупштини. Осим њих две, чланови новог клуба су самостални… »

Рашковић Ивић: Нисмо клуб Вука Јеремића

Данас 03.02.2017
У Скупштини Србије формиран је нови посланички клуб “За спас Србије – Нова Србија” на чијем је челу Санда Рашковић Ивић, а чине га још и Славиша Ристић, Ђорђе Вукадиновић, Дијана Вукомановић, Мирослав… »

"За спас Србије": Формиран нови посланички клуб у Скупштини Србије

Блиц 03.02.2017
У Скупштини Србије данас је формиран нови опозициони посланички клуб "За спас Србије" чији ће председник бити бивша председница и посланица Демократске странке Србије (ДСС) Санда Рашковић Ивић. У посланичком клубу су и… »

Формиран посланички клуб "За спас Србије"

РТВ 03.02.2017
БЕОГРАД - У Скупштини Србије данас је формиран нови опозициони посланички клуб "За спас Србије" чији ће председник бити бивша председница и посланица Демократске странке Србије (ДСС) Санда Рашковић Ивић. У посланичком… »

Вести дана »