Dijana Vukomanović

I Ristić ušao u Sandin klub

Večernje novosti 20.04.2017
Narodni poslanik i bivši član DSS Slaviša Ristić pristupio je klubu "Nova Srbija - Za spas Srbije" NARODNI poslanik i bivši član DSS Slaviša Ristić pristupio je klubu "Nova Srbija - Za spas Srbije". Reč je o grupi čiji su članovi poslanici… »

Vukomanović: Naslovne strane govore o svemoći i nemoći Vučića

Novi magazin 30.03.2017
Dijana Vukomanović iz poslaničkog kluba "Nova Srbije - Za spas Srbije" izjavila je danas da naslovne strane sedam dnevnih listova na kojima je logo kampanje predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića svedoče o "svemoći i nemoći" tog kandidata i… »

Proteste ispred lista „Informer“

Kragujevačke 27.03.2017
Organizacija „Drugi krug“ nastavila je proteste ispred lista „Informer“ zbog načina na koji taj list piše o svima koji su politički neistomišljenici Aleksandra Vučića. Protest će, poručio je Stefan Novaković iz „Drugog kruga“, trajati… »

Udruženje "Drugi krug" protestovalo ispred Informera

Radio 021 27.03.2017
Aktivisti udruženja "Drugi krug", koji podržavaju predsedničku kandidaturu Vuka Jeremića, danas su organizovali protest u centru Beograda ispred redakcije lista "Informer", tražeći od glavnog i odgovornog urednika Dragana Vučićevića da se izvini… »

Protest udruženja Drugi krug ispred Informera

Novi magazin 27.03.2017
Aktivisti udruženja "Drugi krug", koji podržavaju predsedničku kandidaturu Vuka Jeremića, danas su organizovali protest u centru Beograda ispred redakcije dnevnog lista "Informer" tražeći od glavnog i odgovornog urednika Dragana Vučićevića da se… »

Protest udruženja Drugi krug ispred Informera (VIDEO)

Beta 27.03.2017
Aktivisti udruženja "Drugi krug", koji podržavaju predsedničku kandidaturu Vuka Jeremića, danas su organizovali protest u centru Beograda ispred redakcije dnevnog lista "Informer" tražeći od glavnog i odgovornog urednika Dragana Vučićevića da se… »

Vukomanović: Vučićević i Infomrer izlažu medijskom linču neistomišljenike

Beta video 27.03.2017
BEOGRAD - Poslanica u Skupštini Srbije iz poslaničkog kluba ``Nova Srbija - Za spas Srbije`` Dijana Vukomanović rekla je novinarima da je došla da podrži protest da bi se sačuvalo ustavno ljudsko pravo na dostojanstvo. Ona je kazala da ``Informer``… »

Dijana crvenu zamenila ljubičastom!

Alo 27.03.2017
Batalila crveno! Čini se da je Dijana Vukomanović, bivša članica SPS-a i aktuelna poslanica poslaničke grupe „Nova Srbija - Pokret za spas Srbije”, batalila crvenu boju, koja je zaštitni znak socijalista. Naime, ona je na beogradskoj konvenciji… »

Vukomanović: Ne sme se dozvoliti kršenje radničkih prava

Beta video 23.03.2017
BEOGRAD - Dijana Vukomanović iz poslaničke grupe ``Nova Srbija-Za spas Srbije`` govorila je na konfereniji o smrti radnika ``Goše`` zatraživši da se o samoubistvu zbog neisplaćenih zarada izjasni makar ministar privrede Srbije.Ona je rekla da se ne… »

Intervju nedelje dragan Šutanovac: Ne smeta mi što je DS u senci Saše Jankovića!

Kurir 19.03.2017
U spotu nema nikoga iz stranaka. Ali ako tako govorite, onda bi uz Vuka Jeremića trebalo da se pojave i Ilić i Tadić, Sanda Rašković Ivić, Dijana Vukomanović... , lider DS, u intervjuu za Kurir kaže da nije u sukobu sa i da mu upravo demokrate… »

Vesti dana »