Dijana Vukomanović

Dačić žestoko po nekadašnjoj najbližoj saradnici: Dijana je moja izmišljotina i moj eksperiment!

Kurir 17.02.2017
Ministar spoljnih poslova Srbije i lider SPS Ivica Dačić danas je žestoko opleo po nekadašnjoj najbližoj saradnici i predsednici poslaničkog kluba socijalista u Narodnoj skupštini Dijani Vukomanović, rekavši da ukoliko ona treba da spasava… »

Vukomanović: Vučićeva kandidatura ishitrena, a ne Nikolićeva

Blic 16.02.2017
Članica poslaničkog kluba "Nova Srbije - Za spas Srbije" Dijana Vukomanović ocenila je danas da je ishitren potez u vezi s kandidaturom za predsedničke izbore u Srbiji učinio Aleksandar Vučić, a ne Tomislav Nikolić. Ona je za N1 kazala da, ukoliko… »

Vukomanović: Nikolić nije ishitren, Vučić može da izgubi sve

N1 Info 16.02.2017
Ishitren potez u vezi sa kandidaturom na predsedničkim izborima učinio je Aleksandar Vučić, a ne Tomislav Nikolić, smatra narodna poslanica poslaničkog kluba “Za spas Srbije – Nova Srbija” Dijana Vukomanović. Ona je u Novom danu televizije N1… »

Vukomanović: Vučićeva kandidatura je ishitrena, Nikolićeva nije

Nova ekonomija 16.02.2017
Ishitren potez u vezi sa kandidaturom na predsedničkim izborima učinio je Aleksandar Vučić, a ne Tomislav Nikolić, smatra narodna poslanica poslaničkog kluba Za spas Srbije – Nova Srbija Dijana Vukomanović. Ona je u Novom danu televizije N1… »

Milan Ćulibrk i Dijana Vukomanović gosti Novog dana

N1 Info 15.02.2017
U temi jutra Novog dana o predsedničkoj trci, dosadašnjim kandidatima i predstojećoj izbornoj kampanji govoriće producent agencije Rojters, Jakša Šćekić i Milan Ćulibrk, glavni urednik NIN-a. Aktuelne teme o kojima piše dnevna štampa… »

Prozivka: Bivša koleginica Dijana socijalistima (ne) nedostaje

Kurir 13.02.2017
Poslanik SPS Dejan Radenković okačio je juče na Tviteru staru fotografiju potpredsednika SPS Branka Ružića i Dijane Vukomanović uz poruku „Primopredaja izvršena uspešno. Možda, ipak, pre roka“. Dijana Vukomanović, nekad poslanica SPS, danas… »

Partije napustilo 14 parlamentaraca: Nikad više samostalnih poslanika!

Kurir 07.02.2017
Iako je aktuelni saziv parlamenta formiran pre oko pola godine, čak 14 poslanika "uspelo" je da skine dres stranke sa čije liste su ušli u skupštinske klupe rešeni da nastupaju (ne)zavisno. Njih petoro - Sanda Rašković Ivić i Đorđe Vukadinović… »

Ja sam je izmislio, a ona me izdala: Dačić oštro o novoj Jeremićevoj partnerki

Pravda 05.02.2017
Ivica Dačić joj poručuje da je izdajnik i podseća je da je glasala za Aleksandra Vučića kojeg takođe napada! Bivša predsednica Izvršenog odbora SPS-a koja je sada otvoreno drži stranu predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Dijana Vukonanović… »

Ružić: Dijana je starleta, fali joj metla

Kurir 05.02.2017
Vukomanovićeva ponovo napala potpredsednika socijalista, za koga je rekla da je narcis, na šta joj on nije ostao dužan. Tek pošto se ušuškala u nov poslanički klub opozicije, bivša potpredsednica SPS Dijana Vukomanović „izrešetala“ je bivše… »

Dačić: Dijana, sve sam ti dao, a izdala si me!

Alo 05.02.2017
Leti perje na sve strane! Bivša predsednica Izvršenog odbora SPS-a koja je sada otvoreno drži stranu predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Dijana Vukonanović osula je žestoku paljbu po svojim dojučerašnjim prijateljima socijalistima i samom… »

Vesti dana »