Dijana Vukomanović

D. Vukomanović: Otpušteno 28 porodilja iz ćerke firme Er Srbije

Novi magazin 09.01.2018
Predsednica Foruma žena Narodne stranke Dijаnа Vukomаnović izjavila je danas da je 28 porodilja kolektivno otpušteno iz ćerke firme Er Srbije, kompanije ASGS i apelovala na predsednika države, premijerku i ministre da se oglase kako politika… »

Dijana Vukomanović iz Narodne stranke: Panika zbog kandidature Đilasa

Kurir 14.12.2017
BEOGRAD - Članica Predsedništva Narodne stranke Dijana Vukomanović izjavila je da je u Srpskoj narodnoj stranci (SNS) izbila panika zbog najave Dragana Đilasa da će se kandidovati za gradonačelnika Beograda. Dijana Vukomanović je, gostujući na TV… »

"SNS u panici zbog kandidature Đilasa"

B92 14.12.2017
Beograd -- Članica predsedništva Narodne stranke Dijana Vukomanović izjavila da je u SNS izbila panika zbog najave Dragana Đilasa da će se kandidovati za gradonačelnika. Dijana Vukamonović je, gostujući na TV Naša, rekla da se Beograd u vreme… »

Jeremić i Zaev o unapređenju odnosa Srbije i Makedonije

Novi magazin 21.11.2017
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić sastao se danas u Beogradu sa makedonskim premijerom Zoranom Zaevim sa kojim je razgovarao o unapređenju bilateralnih odnosa Makedonije i Srbije, regionalnoj saradnji i o očuvanju stabilnosti u ovom delu Evrope… »

(Kurir TV) protestni skup PSG na Trgu republike: Saša Janković: Uvereni smo u pobedu ako bude sprečena izborna krađa

Kurir 20.10.2017
BEOGRAD - U centru Beograda na Trgu republike oko 19 časova počeo je protestni skup pod nazivom "Beograd se voli, Beograd se brani". Pored predsednika Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića, skupu pirisustvuju predsednik Inicijativnog odbora… »

Vukomanović: Narodna stranka će umiriti borbu desnice i levice

Danas 29.09.2017
* Borivoje Borović: Posle 17 godina ponovo sam u politici * Vladimir Kecmanović: Neću biti aktivan, ali sam za NS * Sanda Rašković Ivić: Uskoro ću odlučiti da li pristupam. Smatram da je Srbiji preko potrebna nova partija koja će se pozicionirati… »

Dijana letuje u kanjonu Morače!

Alo 11.08.2017
Dijana letuje u kanjonu! Poslanica Dijana Vukomanović prihvatila je poziv bivšeg stranačkog kolege Novice Tončeva da dođe u Surdulicu, ali i dodala da ipak neće sa njim u lov. - Zahvaljujem se kolegi poslaniku Tončevu na pozivu, on je već bio… »

Dijana, ajmo u lov na divljač!

Alo 09.08.2017
Novica zove Dijanu u lov! Čim je novopečeni potpredsednik SPS-a Novica Tončev saznao da je njegova bivša partijska drugarica Dijana Vukomanović vična u baratnju oružjem odmah joj je uputio džentlmenski poziv da zajedno odu u lov u šumu nadomak… »

Dijana i Ana zaratile zbog vojne obuke!

Alo 08.08.2017
Rat poslanica zbog vojne obuke! Predlog ministra odbrane Aleksandra Vulina da sve žene u Srbiji mlađe od 50 godina prođu obuku za pružanje prve pomoći i postupanje u vanrednim situacijama izazvao je žestok sukob među damama u Skupštini Srbije… »

Dijana vukomanović o gašenju njuzvika zbog pritisaka režima: Ućutkuju se svi koji protivureče Vučiću, vlada opšti…

Kurir 03.08.2017
Javnost u Srbiji ogorčena je posle gašenja prestižnog magazina Njuzvik Srbija, koji je prestao da izlazi posle višemesečnog medijskog terora koji se sprovodi nad Adrija medija grupom, zabranom oglašavanja u našim izdanjima, nezakonitom blokadom… »

Vesti dana »