Dijana Vukomanović

Dijana Vukomanović: Vlast zaustavlja razvoj Niša u korist strane kompanije

Beta 04.04.2018
Članica Predsedništva Narodne stranke Dijana Vukomanović izjavila je danas da vlast preuzimanjem kontrole nad niškim aerodromom "direktno zaustavlja" razvoj Niša kao saobraćajnog čvorišta za račun francuskog koncesionara beogradskog aerodroma… »

Vukomanović: Rekonstrukcija vlade infuzija za prolongiranje trajanja

Danas 04.04.2018
Poslanica Narodne stranke Dijana Vukomanović rekla je za N1 da ta stranka nije još dobila izmenjeni predlog Dragana Đilasa o formiranju saveza. Govoreći o rekonstrukciji vlade, ona je ocenila da je to način da se da infuzija vladi da produzi vek… »

Vukomanović: Rekonstrukcija - sapunica, da vlada produži vek

N1 Info 04.04.2018
Poslanica Narodne stranke Dijana Vukomanović rekla je da ta stranka nije još dobila izmenjeni predlog Dragana Đilasa o formiranju saveza. Govoreći o rekonstrukciji vlade, ona je ocenila da je to način da se da infuzija vladi da produzi vek. Povodom… »

Boško Jakšić u Novom danu o odnosu Vašingtona i Moskve

N1 Info 03.04.2018
O odnosu Vašingtona i Moskve u temi jutra govoriće spoljnopolitički komentator lista Politika Boško Jakšić. Štampu će listati Dijana Vukomanović iz Narodne stranke. Kakav je danas odnos Vašingtona i Moskve? Da li je pravi trenutak za susret… »

Prozivka na tviteru: Dijana Vukomanović postavila "vatreni tvit" o Borku Stefanoviću, tviteraši joj poručili: Ugasi profil!

Blic 29.03.2018
Funkcionerka Narodne stranke Dijana Vukomanović na svom "Tviter" nalogu postavila je danas video klip govora Borka Stefanovića o sindikatima i socijaldemokratiji, tokom kojeg se oglasio protivpožarni alarm. Vukomanovićeva je u superalitvu pisala je… »

Jeremićevi prave svoj klub u Skupštini BG

Mondo 11.03.2018
Odbornici Narodne stranke koji su u novi saziv Skupštine Beograda ušli na listi Dragana Đilasa "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju", imaće zasebni klub u gradskom parlamentu, pišu "Večernje novosti". Foto: Mondo/Goran Sivački Ta odluka doneta je u… »

SNS: Netačni podaci o broju glasača

Danas 06.03.2018
Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da nisu tačni podaci o broju upisanih birača u Zemunu i Novom Beogradu koje je plasirala CRTA, a javnosti ih predstavila Dijana Vukomanović. Kako se navodi u saopštenju, u Zemunu nije… »

Počela skupština Srbije: Na početku poslanička pitanja o BG izborima, ubistvu Ivanovića, poplavama...

Kurir 06.03.2018
BEOGRAD - Prva sednica prolećnog zasedanja parlamenta počela je poslaničkim pitanjima, tema su bili lokalni izbori u Beogradu - nepravilnosti na biračkim mestima i finansiranje kampanje Dragana Đilasa, a poslanici su tražili odgovore i o ubistvu… »

SNS: Lažni podaci CRTE o broju birača u Zemunu i NGB

B92 06.03.2018
Beograd -- Gradski odbor SNS u Beogradu, saopštio je da su lažno predstavljeni podaci posmatračke misije CRTA o broju upisanih birača u Zemunu i na Novom Beogradu. "Zbog istinitog i objektivnog informisanja građana, važno je reći da su informacije… »

Đilas prvi na listi, na njoj Šotra, Marković, Đuričko...

Vesti online 23.01.2018
Dragan Đilas će biti, kako saznaje Danas, prvi na kandidatskoj listi, a Saša Janković poslednji. Na listi će se naći i Zdravko Šotra, Goran Marković i Nikola Đuričko. Prvi će potpisom podržati listu iako će neće biti kandidat za odbornika… »

Vesti dana »