Dijana Vukomanović

Poslanički mandat "težak": 21.500 evra Stranke će deo novca građana Srbije morati da dele, a deo će dobijati i prema…

Blic 19.05.2020
Sve stranke koje budu učestvovale na izborima za kampanju će dobiti oko 1,3 miliona evra koje će morati da podele na ravne časti, i to pre izbora. Međutim, tu nije kraj računice, niti "prihodima" na koje partije mogu da računaju jer će, osim tog… »

Vukomanović pozvala je ministra Djordjevića da podnese ostavku

Beta video 28.04.2020
BEOGRAD - Poslanica Narodne stranke Dijana Vukomanović pozvala je ministra rada i socijalne zaštite Zorana Djordjevića da podnese ostavku, jer je u nadležnosti ministarstva na čijem je čelu i starački dom u Nišu u kojem je umrlo 37 starih… »

Dijana Vukomanović: Starost postala šifra za novu stigmatizaciju

Danas 24.03.2020
Za Danas o virusu kao o globalnoj pretnji Iznenađenja nema – svi znamo da smo smrtna bića. Ali, problem je u tome što niko od nas nije spreman da umre banalnom smrću – tako što se zarazio virusom u prodavnici ili prevozu. To bi zaista bilo… »

Vukomanović: Starost postala šifra na novu stigmatizaciju

Beta 24.03.2020
Poslanica Narodne stranke Dijana Vukomanović izjavila je, povodom mera donetih zbog korona virusa, da je veoma važno da mladje generacije pokažu izuzetnu pažnju i negu prema starim ljudima i da ne dozvole redukciju njihovih ljudskih prava i sloboda… »

Dijana Vukomanović pozvala žene da bojkotuju izbore

Beta 08.03.2020
Predsednica Foruma žena Narodne stranke i narodna poslanica Dijana Vukomanović pozvala je danas žene u Srbiji da budu svesne svoje političke moći i da kažu "dosta je " i odbiju da glasaju na, kako je navela, "nedemokratskim izborima". "Pozivam žene… »

Dijana Vukomanović pozvala žene da bojkotuju izbore

Danas 08.03.2020
Predsednica Foruma žena Narodne stranke i narodna poslanica Dijana Vukomanović pozvala je danas žene u Srbiji da budu svesne svoje političke moći i da kažu „dosta je “ i odbiju da glasaju na, kako je navela, „nedemokratskim izborima“… »

Narodna stranka potvrdila bojkot izbora: Njih dve bile protiv, ali su na kraju popustile Jeremiću

Blic 04.11.2019
Narodna stranka potvrdila je juče odluku o bojkotu parlamentarnih izbora. Iako je u prethodnom periodu bilo onih koji su se protivili bojkotu, na kraju je odluka usvojena jednoglasno. Kako saznaje "Blic", u prethodnom periodu protiv bojkota su bile… »

Kakav blam! Opozicija se ispalila! Napali Sinišu Malog zbog pogrešne Milice!

Kurir 10.05.2019
Lažnu objavu da je ministar finansija imenovao članicu pokreta Zaventici za direktorku Uprave za trezor među prvima su lajkovali Vuk Jeremić, Dijana Vukomanović... Uprava za trezor dobila je nedavno novog v. d. direktora - Milicu Đurđević. Reč je… »

Rašković Ivić: Dan žena pod senkom maltretiranja

Danas 08.03.2019
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da Dan žena dočekujemo pod senkom maltretiranja Marije Lukić i sramote što predsednik opštine Brus Milutin Jeličić – Jutka još nije dao ostavku. „Imamo premijerku i… »

Rašković Ivić: Dan žena pod senkom maltretiranja, one treba da se bune svaki dan na radnom mestu

Novi magazin 08.03.2019
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da Dan žena dočekujemo pod senkom maltretiranja Marije Lukić i sramote što predsednik opštine Brus Milutin Jeličić - Jutka još nije dao ostavku. "Imamo premijerku i… »

Vesti dana »