Dijana Vukomanović - vesti

Rašković Ivić: Dan žena pod senkom maltretiranja

Danas pre 43 dana
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da Dan žena dočekujemo pod senkom maltretiranja Marije Lukić i sramote što predsednik opštine Brus Milutin Jeličić – Jutka još nije dao ostavku.
„Imamo premijerku i potpredsednicu Vlade koje nisu ništa uradile da bi svojim autoritetom zaštitile Mariju Lukić i ostale žene“, rekla je Rašković Ivić na skupu Foruma žena Narodne stranke povodom Međunarodnog dana žena. Ona je... »

Haos u Narodnoj stranci na 8. Mart! Jeremićevi ne podnose žene! Sanda i Dijana su tetke, sklonite ih iz medija!

Kurir pre 44 dana
Nakon što su dve poznate funkcionerke gostovale na jednoj televiziji, iz NS su zahtevali da ih više ne zovu, nego da umesto njih dolaze muškarci
U Narodnoj stranci Vuka Jeremića vlada prava netrpeljivost prema ženama! To je otišlo toliko daleko da je vrh te stranke od jedne televizije, i to baš pred Dan žena, tražio da više ne poziva njihove funkcionerke, otkriva Kurir.... »

Branko Ružić izneo skandalozne navode o bivšoj koleginici: Dijana, primaš žetone kao fliper!

Alo četvrtak, 14. februar 2019.
Alo: Branko Ružić izneo skandalozne navode o bivšoj koleginici: Dijana, primaš žetone kao fliper!
Bukti rat između bivših partijskih drugova!
Dijana Vukomanović, nekadašnja potpredsednica SPS-a i aktuelna funkcionerka Narodne stranke Vuka Jeremića, žestoko je oplela po bivšem stranačkom kolegi i aktuelnom ministru Branku Ružiću, okarakterisavši ga kao večitog funkcionera koji je „uvek ručicu dizao vešto“.... »

Opozicija: Nema nas, pa ni besmislenih amandmana

Dnevnik sreda, 13. februar 2019.
BEOGRAD: Poslanici dela opozicije koji bojktuju rad parlamenta u plenumu, kažu da je jasan dokaz da je cilj besmislenih amandmana” koje podnose poslanici vlasti, kako bi onemogućili opoziciju da govori, to, što danas nema takvih amandmana.
Konferenciju za novinare u Skupštini Srbije na kojoj je to konstatovano u holu skupštine održali su Goran Chirić (DS), Dragan Veselinović (Dveri), Đorđe Vukadinović (Nova Srbija - Pokret za spas Srbije), Tatjana Macura (Stranka... »

Deo opozicija iz skupštinskog hola poručio: Nema nas, pa ni "besmislenih amandmana"

Telegraf sreda, 13. februar 2019.
Novinarima su se obratili Goran Ćirić (DS), Dragan Veselinović (Dveri), Ðorđe Vukadinović (Nova Srbija - Pokret za spas Srbije), Tatjana Macura (Stranka moderne Srbije), Jovan Jovanović (Klub samostanih poslanika), Dijana Vukomanović (Narodna stranka)
Poslanici dela opozicije koji bojktuju rad parlamenta u plenumu, kažu da je jasan dokaz da je cilj “besmislenih amandmana” koje podnose poslanici vlasti, kako bi onemogućili opoziciju da govori, to, što danas nema takvih... »

Narodna stranka: Milutin Jeličić da podnese ostavku, sud da sudi po zakonu i bez pritisaka

Beta sreda, 6. februar 2019.
Narodna stranka tražila je danas hitnu ostavku predsednika opštine Brus Milutina Jeličića, poznatijeg kao Jutka, navodeći da protiv njega postoje brojne indicije i dokazi diskriminatornog odnosa prema ženama, koje su prerasle u mobing i seksualno uznemiravanje na radnom mestu. Poslanica Narodne... »

Otkud Ceca sa Putinom i državnim vrhom ispred Hrama?

Danas subota, 19. januar 2019.
Pitanje dana Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u četvrtak uveče ispred Hrama Svetog Save našla se među predstavnicima vlade uz ruskog predsednika Vladimira Putina, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i patrijarha Irineja.
U okviru naše rubrike „Pitanje dana“ pitali smo sagovnornike kako komentarišu pojavljivanje pevačice na dočeku ruskog predsednika. Na društvenim mrežama pojavio se i selfi snimak na kojem se vidi kako pevačica poziva pripadnike... »

Vukomanović: Vučić nije sposoban da izađe na demokratske izbore

Beta četvrtak, 20. decembar 2018.
Narodna poslanica i predsednica Foruma žena Narodne stranke Dijana Vukomanović izjavila je da je vlast zatečena brojem učesnika protesta pa pokušava da ga umanji pokazujući "strah i očaj" i pozvala  gradjane na novi protest u subotu, 22. decembra. "Krenula je reka ljudi koji više neće da trpe... »

Vukomanović: Veliki izazov za nas pet miliona reći istorijsko NE

Danas petak, 14. decembar 2018.
Narodna poslanica kluba "Nova Srbija - Pokret za spas Srbije" i predsednica Foruma žena Narodne stranke Dijana Vukomanović odgovarala na pitanja građana u okviru rubrike Intervju na mreži Vučić se usudio da na nipodaštavajući način govori o pet miliona građana koji ne glasaju za njega, SNS i njihove satelite.
Veliki je izazov za nas sve koji činimo tih pet neposlušnih miliona građana da ovom režimu kažemo istorijsko NE. Umeli smo da iskažemo takav stav i moćnijim silama u istoriji, nego što je Vučić i njegova kamarila. To je juče u... »

Dijana Vukomanović 13. decembra odgovara na pitanja na Fejsbuku

Danas utorak, 11. decembar 2018.
Novi “Intervju na mreži” lista Danas - narodna poslanica kluba "Nova Srbija - Pokret za spas Srbije" Narodna poslanica kluba „Nova Srbija – Pokret za spas Srbije“ i funkcionerka Narodne stranke Dijana Vukomanović odgovaraće direktno na pitanja građana u četvrtak 13. decembra od 12 časova na Fejsbuk strani Danasa u okviru rubrike Intervju na mreži.
Pitanja se mogu postaviti na Fejsbuku već od danas, a Vukomanovićć će pisanim putem odgovarati na njih sat vremena. Na pitanja lične prirode se neće odgovarati, na pitanja koja su već odgovorena neće se ponovo slati odgovor, a... »

©2019 Netmark d.o.o.