Dijana Vukomanović

Narodna stranka potvrdila bojkot izbora: Njih dve bile protiv, ali su na kraju popustile Jeremiću

Blic 04.11.2019
Narodna stranka potvrdila je juče odluku o bojkotu parlamentarnih izbora. Iako je u prethodnom periodu bilo onih koji su se protivili bojkotu, na kraju je odluka usvojena jednoglasno. Kako saznaje "Blic", u prethodnom periodu protiv bojkota su bile… »

Kakav blam! Opozicija se ispalila! Napali Sinišu Malog zbog pogrešne Milice!

Kurir 10.05.2019
Lažnu objavu da je ministar finansija imenovao članicu pokreta Zaventici za direktorku Uprave za trezor među prvima su lajkovali Vuk Jeremić, Dijana Vukomanović... Uprava za trezor dobila je nedavno novog v. d. direktora - Milicu Đurđević. Reč je… »

Rašković Ivić: Dan žena pod senkom maltretiranja

Danas 08.03.2019
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da Dan žena dočekujemo pod senkom maltretiranja Marije Lukić i sramote što predsednik opštine Brus Milutin Jeličić – Jutka još nije dao ostavku. „Imamo premijerku i… »

Haos u Narodnoj stranci na 8. Mart! Jeremićevi ne podnose žene! Sanda i Dijana su tetke, sklonite ih iz medija!

Kurir 08.03.2019
Nakon što su dve poznate funkcionerke gostovale na jednoj televiziji, iz NS su zahtevali da ih više ne zovu, nego da umesto njih dolaze muškarci. U Narodnoj stranci Vuka Jeremića vlada prava netrpeljivost prema ženama! To je otišlo toliko daleko da… »

Branko Ružić izneo skandalozne navode o bivšoj koleginici: Dijana, primaš žetone kao fliper!

Alo 14.02.2019
Bukti rat između bivših partijskih drugova! Dijana Vukomanović, nekadašnja potpredsednica SPS-a i aktuelna funkcionerka Narodne stranke Vuka Jeremića, žestoko je oplela po bivšem stranačkom kolegi i aktuelnom ministru Branku Ružiću… »

Opozicija: Nema nas, pa ni besmislenih amandmana

Dnevnik 13.02.2019
BEOGRAD: Poslanici dela opozicije koji bojktuju rad parlamenta u plenumu, kažu da je jasan dokaz da je cilj besmislenih amandmana” koje podnose poslanici vlasti, kako bi onemogućili opoziciju da govori, to, što danas nema takvih amandmana… »

Deo opozicija iz skupštinskog hola poručio: Nema nas, pa ni "besmislenih amandmana"

Telegraf 13.02.2019
Novinarima su se obratili Goran Ćirić (DS), Dragan Veselinović (Dveri), Ðorđe Vukadinović (Nova Srbija - Pokret za spas Srbije), Tatjana Macura (Stranka moderne Srbije), Jovan Jovanović (Klub samostanih poslanika), Dijana Vukomanović (Narodna… »

Narodna stranka: Milutin Jeličić da podnese ostavku, sud da sudi po zakonu i bez pritisaka

Beta 06.02.2019
Narodna stranka tražila je danas hitnu ostavku predsednika opštine Brus Milutina Jeličića, poznatijeg kao Jutka, navodeći da protiv njega postoje brojne indicije i dokazi diskriminatornog odnosa prema ženama, koje su prerasle u mobing i seksualno… »

Otkud Ceca sa Putinom i državnim vrhom ispred Hrama?

Danas 19.01.2019
Pitanje dana Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u četvrtak uveče ispred Hrama Svetog Save našla se među predstavnicima vlade uz ruskog predsednika Vladimira Putina, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i patrijarha Irineja. U okviru naše… »

Vukomanović: Vučić nije sposoban da izađe na demokratske izbore

Beta 20.12.2018
Narodna poslanica i predsednica Foruma žena Narodne stranke Dijana Vukomanović izjavila je da je vlast zatečena brojem učesnika protesta pa pokušava da ga umanji pokazujući "strah i očaj" i pozvala  gradjane na novi protest u subotu, 22… »

Vesti dana »