Dijana Vukomanović

Vukomanović: Rekonstrukcija vlade infuzija za prolongiranje trajanja

Danas 04.04.2018
Poslanica Narodne stranke Dijana Vukomanović rekla je za N1 da ta stranka nije još dobila izmenjeni predlog Dragana Đilasa o formiranju saveza. Govoreći o rekonstrukciji vlade, ona je ocenila da je to način da se da infuzija vladi da produzi vek… »

Vukomanović: Rekonstrukcija - sapunica, da vlada produži vek

N1 Info 04.04.2018
Poslanica Narodne stranke Dijana Vukomanović rekla je da ta stranka nije još dobila izmenjeni predlog Dragana Đilasa o formiranju saveza. Govoreći o rekonstrukciji vlade, ona je ocenila da je to način da se da infuzija vladi da produzi vek. Povodom… »

Boško Jakšić u Novom danu o odnosu Vašingtona i Moskve

N1 Info 03.04.2018
O odnosu Vašingtona i Moskve u temi jutra govoriće spoljnopolitički komentator lista Politika Boško Jakšić. Štampu će listati Dijana Vukomanović iz Narodne stranke. Kakav je danas odnos Vašingtona i Moskve? Da li je pravi trenutak za susret… »

Prozivka na tviteru: Dijana Vukomanović postavila "vatreni tvit" o Borku Stefanoviću, tviteraši joj poručili: Ugasi profil!

Blic 29.03.2018
Funkcionerka Narodne stranke Dijana Vukomanović na svom "Tviter" nalogu postavila je danas video klip govora Borka Stefanovića o sindikatima i socijaldemokratiji, tokom kojeg se oglasio protivpožarni alarm. Vukomanovićeva je u superalitvu pisala je… »

Jeremićevi prave svoj klub u Skupštini BG

Mondo 11.03.2018
Odbornici Narodne stranke koji su u novi saziv Skupštine Beograda ušli na listi Dragana Đilasa "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju", imaće zasebni klub u gradskom parlamentu, pišu "Večernje novosti". Foto: Mondo/Goran Sivački Ta odluka doneta je u… »

SNS: Netačni podaci o broju glasača

Danas 06.03.2018
Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da nisu tačni podaci o broju upisanih birača u Zemunu i Novom Beogradu koje je plasirala CRTA, a javnosti ih predstavila Dijana Vukomanović. Kako se navodi u saopštenju, u Zemunu nije… »

SNS: Lažni podaci CRTE o broju birača u Zemunu i NGB

B92 06.03.2018
Beograd -- Gradski odbor SNS u Beogradu, saopštio je da su lažno predstavljeni podaci posmatračke misije CRTA o broju upisanih birača u Zemunu i na Novom Beogradu. "Zbog istinitog i objektivnog informisanja građana, važno je reći da su informacije… »

Poslanici o beogradskim izborima, poplavama, Ruskom centru i ubistvu Olivera Ivanovića

Blic 06.03.2018
Prva sednica redovnog zasedanja parlamenta počela je poslaničkim pitanjima, a tema su bili lokalni izbori u Beogradu - nepravilnosti na biračkim mestima i finansiranje kampanje, a poslanici su tražili odgovore i o ubistvu Olivera Ivanovića, kao i o… »

O čemu su poslanici Skupštine Srbije prvo pričali?

Vesti online 06.03.2018
Prva sednica prolećnog zasedanja parlamenta počela je poslaničkim pitanjima, tema su bili lokalni izbori u Beogradu - nepravilnosti na biračkim mestima i finansiranje kampanje Dragana Đilasa, a poslanici su tražili odgovore i o ubistvu Olivera… »

Sednica skupštine Srbije Poslanici o beogradskim izborima, poreklu novca, poplavama, ruskom centru

Večernje novosti 06.03.2018
Na prvoj sednici parlamenta teme su lokalni izbori u Beogradu, nepravilnosti na biračkim mestima, finansiranje kampanje Đilasa, ubistvo Olivera Ivanovića, prevencija od poplava. Prva sednica prolećnog zasedanja parlamenta počela je poslaničkim… »

Vesti dana »