Dijana Vukomanović

"Nas je ipak više": Skupovi širom Srbije (FOTO, VIDEO)

B92 16.01.2018
Građani su se okupili u više gradova širom Srbije kako bi odali poštu ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću. Ispred Hrama Svetog Save u Beogradu došli su predstavnici opozicionih stranaka među kojima i predsednik Demokratske… »

Građani odali poštu Ivanoviću u Beogradu, Nišu, Novom Sadu

N1 Info 16.01.2018
Građani u nekoliko gradova u Srbiji odali su poštu ubijenom predsedniku Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića. U Hramu Svetog Save u Beogradu večeras građani pale sveće za Ivanovića. Okupio se veliki broj građana… »

Širom Srbije građani odaju poštu Oliveru Ivanoviću

Prva 16.01.2018
Građani se okupili su se u više gradova širom Srbije kako bi odali poštu ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću. Ispred Hrama Svetog Save u Beogradu došli su predstavnici opozicionih stranaka među kojima i predsednik… »

Građani odaju poštu Ivanoviću na Svetosavskom platou

Alo 16.01.2018
Na Svetosavskom platou ispred i u Hramu Svetog Save okupili su se večeras građani kako bi odali poštu lideru Građanske inicijative Oliveru Ivanoviću, ubijenom jutros u Kosovskoj Mitrovici. Građani pale sveće u Hramu, a takođe na platou ispred… »

Bez posla u Srbiji ostalo 28 porodilja: Otkaz zbog rađanja

Vesti online 11.01.2018
Apel srpskih vlasti da žene u Srbiji više rađaju kao hladan tuš polila je vest koju je obnarodovala poslanica Dijana Vukomanović da je 28 porodilja koje su radile u ASGS, ćerki firmi većinski državne kompanije ER Srbija, kolektivno ostalo bez… »

D. Vukomanović: Otpušteno 28 porodilja iz ćerke firme Er Srbije

Novi magazin 09.01.2018
Predsednica Foruma žena Narodne stranke Dijаnа Vukomаnović izjavila je danas da je 28 porodilja kolektivno otpušteno iz ćerke firme Er Srbije, kompanije ASGS i apelovala na predsednika države, premijerku i ministre da se oglase kako politika… »

Dijana Vukomanović iz Narodne stranke: Panika zbog kandidature Đilasa

Kurir 14.12.2017
BEOGRAD - Članica Predsedništva Narodne stranke Dijana Vukomanović izjavila je da je u Srpskoj narodnoj stranci (SNS) izbila panika zbog najave Dragana Đilasa da će se kandidovati za gradonačelnika Beograda. Dijana Vukomanović je, gostujući na TV… »

Jeremić i Zaev o unapređenju odnosa Srbije i Makedonije

Novi magazin 21.11.2017
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić sastao se danas u Beogradu sa makedonskim premijerom Zoranom Zaevim sa kojim je razgovarao o unapređenju bilateralnih odnosa Makedonije i Srbije, regionalnoj saradnji i o očuvanju stabilnosti u ovom delu Evrope… »

(Kurir TV) protestni skup PSG na Trgu republike: Saša Janković: Uvereni smo u pobedu ako bude sprečena izborna krađa

Kurir 20.10.2017
BEOGRAD - U centru Beograda na Trgu republike oko 19 časova počeo je protestni skup pod nazivom "Beograd se voli, Beograd se brani". Pored predsednika Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića, skupu pirisustvuju predsednik Inicijativnog odbora… »

Vukomanović: Narodna stranka će umiriti borbu desnice i levice

Danas 29.09.2017
* Borivoje Borović: Posle 17 godina ponovo sam u politici * Vladimir Kecmanović: Neću biti aktivan, ali sam za NS * Sanda Rašković Ivić: Uskoro ću odlučiti da li pristupam. Smatram da je Srbiji preko potrebna nova partija koja će se pozicionirati… »

Vesti dana »