Dijana Vukomanović

Vukomanović: Stalno koristim priliku da se obratim javnosti

Beta video 17.03.2017
BEOGRAD - Poslanica Nove Srbije- Pokret za spas Srbije Dijana Vukomanović rekla je da je zbog suspendovanja skupštine iskoristila priliku da se na ovaj način obrati javnosti.… »

Vukomanović: Nije sprovedena eksproprijacija privatne imovine

Beta video 17.03.2017
BEOGRAD - ``Tumačenje zakona govori da ukoliko nije sproveden ili postupak eksproprijacije privatne imovine, odnosno oduzimanja u javnom intresu samim tim privatni vlasnici neće imati pravo na bilo kakvu nadoknadu, a pogotovo ne tržišnu kako nalaže… »

Vukomanović: Vlada donela autentično tumačenje zakona

Beta video 17.03.2017
BEOGRAD - Poslanica Nove Srbije- Pokret za spas Srbije Dijana Vukomanović istakla je da vladajuća večina je u poslednjim danima decembra donela autentično tumačenje kojim se menja Zakon o eksproprijacji. i ukaže da Aleksandar Vučić namerava da… »

Konferencija za novinare tima Vuka Jeremića

Beta video 17.03.2017
BEOGRAD - Konferencija za novinare tima predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. Govorili su poslanica Dijana Vukomanović i Jeremićev portparol Nikola Jovanović. (pokrivalice)… »

Zbog suspenzije rada parlamenta, svakog utorka i četvrtka postavljaće pitanja Vladi

Blic 14.03.2017
Poslanička grupa "Nova Srbija - Pokret za spas Srbije" pozvala je danas građane da u što većem broju izađu na predsedničke izbore, a kontrolore na biračkim mestima da brižljivo čuvaju svaki glas. Predstavnici te grupe Sanda Rašković Ivić… »

Političari, pošto reč?

Alo 09.03.2017
Boško Obradović se pre samo nekoliko godina u Hilandaru zaklinjao pred ikonom Trojeručice da Dveri nikada neće postati politička stranka, da će večno ostati pokret nalik porodici, da on nikada neće biti predsednik. Zaklinjala se Dijana… »

Tri predsednička kandidata na slavi Nove Srbije

Danas 26.02.2017
Nova Srbija obeležila je danas stranačku krsnu slavu Svetog Simeuna Mirotočivog. Glavne zvanice lidera NS Velimira Ilića bila su tri predsednička kandidata Vuk Jeremić, Aleksandar Popović, kandidat DSS i samostalni kandidat Saša Mirković. Za… »

Ne daj bože da ti spasavaš Srbiju!

Alo 18.02.2017
Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije, juče je žestoko opleo po Dijani Vukomanović, nekadašnjoj najbližoj saradnici i predsednici poslaničkog kluba socijalista u Narodnoj skupštini, rekavši da ukoliko ona… »

Dačić besan, opleo po vukomanovićevoj: Dijana je moja izmišljotina i moj eksperiment

Srbija danas 17.02.2017
Nekadašnji saradnici zaratili. Ministar spoljnih poslova Srbije i lider SPS Ivica Dačić danas je žestoko opleo po nekadašnjoj najbližoj saradnici i predsednici poslaničkog kluba socijalista u Narodnoj skupštini Dijani Vukomanović, rekavši da… »

Dačić žestoko po nekadašnjoj najbližoj saradnici: Dijana je moja izmišljotina i moj eksperiment!

Kurir 17.02.2017
Ministar spoljnih poslova Srbije i lider SPS Ivica Dačić danas je žestoko opleo po nekadašnjoj najbližoj saradnici i predsednici poslaničkog kluba socijalista u Narodnoj skupštini Dijani Vukomanović, rekavši da ukoliko ona treba da spasava… »

Vesti dana »