Dijana Vukomanović

Dijana Vukomanović o udaru na amg: Vučićeva hajka na Kurir obiće mu se o glavu, svi moramo da se suprostavimo cenzuri!

Kurir 28.06.2017
Samostalna poslanica Dijana Vukomanović ocenila je da metode obračuna vlasti sa "Adrija medija grupom" pokazuju nervozu, ali i rigoroznost Vučićevog režima. "Poreski harač je svakako jedna od najdrastičnijih mera. Dok je u demokratskom svetu… »

Vukomanović osudila brutalan pritisak na amg i Rodića: Ova hajka će se Vučiću vratiti kao bumerang!

Kurir 28.06.2017
Dijana Vukomanović, samostalna poslanica, osudila je brutalne pritiske vlasti na Adrija medija grupu i Aleksandra Rodića. "Metode obračuna vlasti sa Adrija medija grupom pokazuju nervozu, ali i rigoroznost Vučićevog režima. Poreski harač je svakako… »

Novi "transfer": Dijana Vukomanović prelazi kod Jeremića?

Pravda 23.06.2017
Nekadašnja članica SPS-a i narodna poslanica Dijana Vukomanović je spremna da se učlani u partiju Vuka Jeremića. Nakon što ga je podržala na predsedničkim izborima ona je rada i da mu pomogne u stvaranju nove političke stranke. - Podržavam Vuka… »

Dijana ide kod Jeremića!

Alo 23.06.2017
Ode Dijana kod Vuka! Nekadašnja članica SPS-a i narodna poslanica Dijana Vukomanović je spremna da se učlani u partiju Vuka Jeremića. Nakon što ga je podržala na predsedničkim izborima ona je rada i da mu pomogne u stvaranju nove političke… »

Joška Broz: Na sahrani mog dede bilo 38 šefova država

Danas 22.06.2017
* Dragan Šutanovac: Svi gosti su dobrodošli, ali niti je vreme slavlja, ni vreme za poređenja * Vladimir Đukanović: Naravno da je isticanje svih koji dolaze važno * Dijana Vukomanović: Vučić lično je pre više od dve decenije propagirao sahranu… »

Dijana Vukomanović o pretnji ubistvom aleksandru rodiću: Prorežimski tabloidi pomažu slom katastrofalne vlasti protiv koje…

Kurir 16.06.2017
Javnost Srbije užasnuta je najavom ubistva predsednika Adria media grupe i Kurira Aleksandra Rodića, koja je objavljena u nedeljniku Ekspres, čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum Aleksandra Vučića. Samostalni poslanik Dijana Vukomanović ovim… »

Dijana Vukomanović: Stefanoviću, ne ponašaj se kao politički komesar

Kurir 13.06.2017
U Ustavu jasno piše da u Srbiji nema cenzure Samostalna poslanica Dijana Vukomanović, osvrnuvši se na izjavu ministra policije Nebojše Stefanovića da je predsednik AMG Aleksandar Rodić kriminalac i reketaš, iako se protiv njega ne vodi nikakav… »

Protest u Skupštini: Vučić nije njihov predsednik

Vesti online 31.05.2017
Iako je građane ispred Skupštine Srbije dočekao transparent "Beograd je za Vučića", članovi poslaničkog kluba "Za spas Srbije - Nova Srbija" Sanda Rašković Ivić i Dijana Vukomanović ušetale su u zgradu Skupštine sa transparentima "Nije moj… »

Poslanici sa transparentima ušetali u Skupštinu (FOTO)

Alo 31.05.2017
Poslanice Dijana Vukomanović i Sanda Rašković Ivić u Skupštinu su ušle "naoružane transparentima". Novoizabrani predsednik Aleksandar Vučić danas će u Domu Narodne skupštine položiti zakletvu. Ispred zgrade parlamenta okupilo se više od 1.000… »

Rašković Ivić: Opozicioni poslanici diskriminisani i na putovanjima

Danas 05.05.2017
Meho Omerović, predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava, predstavljaće parlament Srbije na skupu "Prelazak sa reči na dela u sprečavanju antisemitizma" koji se održava 15. maja u Berlinu u organizaciji OEBS-a. To je odlučeno… »

Vesti dana »