Dijana Vukomanović

Dačić je želeo Jeremića u SPS-u

Politika 02.02.2017
Ružićeva retorika počinje da liči na retoriku Julovog ministra za informisanje Gorana Matića, koji je pred pad Miloševića u svemu video zavere i zaverenike. Mene u SPS nisu učlanili ni Ivica Dačić, ni Branko Ružić, već sam se sama učlanila… »

Vuk Jeremić pravi poslanički klub?!

Alo 02.02.2017
Skupština Srbije bi već danas mogla da dobije novu poslaničku grupu preko koje će kandidat za predsednika Vuk Jeremić bez izbora praktično ući u parlament, pišu Večernje Novosti. U toku su dogovori da se pod istim skupštinskim kišobranom okupi… »

Novosti: Novi poslanički klub u Skupštini, Jeremić "ulazi"

B92 01.02.2017
Beograd -- Skupština bi od četvrtka mogla da dobije novu poslaničku grupu preko koje će Vuk Jeremić bez izbora praktično ući u parlament, pišu Novosti od četvrtka. U toku su dogovori da se pod istim skupštinskim kišobranom okupi šest… »

Od sutra novi poslanički klub u skupštini Srbije? Uvode Jeremića u parlament

Kurir 01.02.2017
BEOGRAD - Skupština Srbije bi već od sutra mogla da dobije novu poslaničku grupu preko koje će kandidat za predsednika Vuk Jeremić bez izbora praktično ući u parlament. U toku su dogovori da se pod istim skupštinskim kišobranom okupi šest… »

Novosti: Novi poslanički klub, Jeremić "ulazi" u skupštinu

N1 Info 01.02.2017
Skupština Srbije bi već od četvrtka mogla da dobije novu poslaničku grupu, preko koje će kandidat za predsednika Vuk Jeremić, bez izbora praktično ući u parlament, pišu Večernje novosti. U toku su dogovori da se pod istim skupštinskim… »

Branko: Dijana leprša od pojila do pojila!

Alo 01.02.2017
Ružić poručio Vukomanovićevoj da je pojava kratkog veka! Sukob bivših partijskih drugova Dijane Vukomanović i Branka Ružića ne jenjava. Nakon što je potpredsednik SPS-a prokomentarisao sukob lidera stranke Ivice Dačića i bivše članice te… »

Bane, ne uzimaj muvu u usta!

Alo 31.01.2017
Besni rat nekadašnjih partijskih drugova! Dijana Vukomanović, bivša članica SPS-a i aktuelna samostalna poslanica u Skupštini Srbije, odgovorila je na kritike nekadašnjeg partijskog kolege i potpredsednika SPS-a Branka Ružića, koji je sukob… »

Vukomanović: Dačić ne zna šta hoće

Večernje novosti 30.01.2017
Nekadašnja funkcionerka SPS Dijana Vukomanović kaže da je Ivica Dačić upao u zamku sopstvene rijaliti politike i teško da će ga birači shvatiti kao ozbiljnog političara. - DAČIĆ je kontradiktoran. Najpre je tvrdio da im moj odlazak iz partije… »

Zaratili Dijana i Dačić

Alo 30.01.2017
Rat Ivice i Dijane! Bivša članica SPS-a i aktuelna samostalna poslanica Dijana Vukomanović oplela je po nekadašnjem šefu Ivici Dačiću. Lider SPS-a joj nije ostao dužan, pa joj je poručio da je njegovo najveće razočaranje, jer ga je izdala… »

Jeremić objavio kandidaturu na predsedničkim izborima

Dnevnik 15.01.2017
Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić objavio je danas kandidaturu na predsedničkim izborima.“Odlučio sam da se kandidujem, jer volim Srbiju i ne pristajem na njeno propadanje”, rekao je Jeremić u razgovoru sa… »

Vesti dana »