Dijana Vukomanović

Vukomanović: Mislim da članstvo SPS neće glasati za Vučića

N1 Info 17.03.2017
Poslanica poslaničke grupe "Nova Srbija - Pokret za spas Srbije" Dijana Vukomanović izjavila je da to što Socijalistička partija Srbije (SPS) na predstojećim predsedničkim izborima nema svog kandidata "ozbiljno ugrožava dugoročni opstanak"… »

Dijana Vukomanović: SPS gubi identitet

Blic 17.03.2017
Bivša funkcionerka SPS-a Dijana Vukomanović izjavila je danas da toj stranci preti opasnost od gubljenja identiteta, jer nema svog kandidata na predsednickim izborima i zbog vazalnog odnosa prema SNS. - To čak može da ugrozi opstanak SPS - rekla je… »

Konferencija za novinare tima Vuka Jeremića

Beta video 17.03.2017
BEOGRAD - Konferencija za novinare tima predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. Govorili su poslanica Dijana Vukomanović i Jeremićev portparol Nikola Jovanović. (pokrivalice)… »

Vukomanović: SPS je Vučićev vazal

Danas 17.03.2017
Poslanica u Skupštini i bivša funkcionerka Socijalističke partije Srbije (SPS) Dijana Vukomanović ocenila je danas da se prvi put u istoriji SPS dogodilo da ta stranka nema predsedničkog kandidata i da ona ne veruje da će se članstvo odazvati… »

Rašković Ivić: Uporno tražimo odgovor Vlade

Vesti online 14.03.2017
Predsednica Poslaničke grupe Nova Srbija - Pokret za spas Srbije, Sanda Rašković Ivić, pozvala je građane da u što većem broju izađu na predsedničke izbore. Zbog odluke predsednice Narodne skupštine Maje Gojković da odredi pauzu parlamenta zbog… »

Zbog suspenzije rada parlamenta, svakog utorka i četvrtka postavljaće pitanja Vladi

Blic 14.03.2017
Poslanička grupa "Nova Srbija - Pokret za spas Srbije" pozvala je danas građane da u što većem broju izađu na predsedničke izbore, a kontrolore na biračkim mestima da brižljivo čuvaju svaki glas. Predstavnici te grupe Sanda Rašković Ivić… »

Političari, pošto reč?

Alo 09.03.2017
Boško Obradović se pre samo nekoliko godina u Hilandaru zaklinjao pred ikonom Trojeručice da Dveri nikada neće postati politička stranka, da će večno ostati pokret nalik porodici, da on nikada neće biti predsednik. Zaklinjala se Dijana… »

Tri predsednička kandidata na slavi Nove Srbije

Danas 26.02.2017
Nova Srbija obeležila je danas stranačku krsnu slavu Svetog Simeuna Mirotočivog. Glavne zvanice lidera NS Velimira Ilića bila su tri predsednička kandidata Vuk Jeremić, Aleksandar Popović, kandidat DSS i samostalni kandidat Saša Mirković. Za… »

Ne daj bože da ti spasavaš Srbiju!

Alo 18.02.2017
Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije, juče je žestoko opleo po Dijani Vukomanović, nekadašnjoj najbližoj saradnici i predsednici poslaničkog kluba socijalista u Narodnoj skupštini, rekavši da ukoliko ona… »

Dačić besan, opleo po vukomanovićevoj: Dijana je moja izmišljotina i moj eksperiment

Srbija danas 17.02.2017
Nekadašnji saradnici zaratili. Ministar spoljnih poslova Srbije i lider SPS Ivica Dačić danas je žestoko opleo po nekadašnjoj najbližoj saradnici i predsednici poslaničkog kluba socijalista u Narodnoj skupštini Dijani Vukomanović, rekavši da… »

Vesti dana »