Dijana Vukomanović

Vuk Jeremić pravi poslanički klub?!

Alo 02.02.2017
Skupština Srbije bi već danas mogla da dobije novu poslaničku grupu preko koje će kandidat za predsednika Vuk Jeremić bez izbora praktično ući u parlament, pišu Večernje Novosti. U toku su dogovori da se pod istim skupštinskim kišobranom okupi… »

Novosti: Novi poslanički klub u Skupštini, Jeremić "ulazi"

B92 01.02.2017
Beograd -- Skupština bi od četvrtka mogla da dobije novu poslaničku grupu preko koje će Vuk Jeremić bez izbora praktično ući u parlament, pišu Novosti od četvrtka. U toku su dogovori da se pod istim skupštinskim kišobranom okupi šest… »

Od sutra novi poslanički klub u skupštini Srbije? Uvode Jeremića u parlament

Kurir 01.02.2017
BEOGRAD - Skupština Srbije bi već od sutra mogla da dobije novu poslaničku grupu preko koje će kandidat za predsednika Vuk Jeremić bez izbora praktično ući u parlament. U toku su dogovori da se pod istim skupštinskim kišobranom okupi šest… »

Novosti: Novi poslanički klub, Jeremić "ulazi" u skupštinu

N1 Info 01.02.2017
Skupština Srbije bi već od četvrtka mogla da dobije novu poslaničku grupu, preko koje će kandidat za predsednika Vuk Jeremić, bez izbora praktično ući u parlament, pišu Večernje novosti. U toku su dogovori da se pod istim skupštinskim… »

Branko: Dijana leprša od pojila do pojila!

Alo 01.02.2017
Ružić poručio Vukomanovićevoj da je pojava kratkog veka! Sukob bivših partijskih drugova Dijane Vukomanović i Branka Ružića ne jenjava. Nakon što je potpredsednik SPS-a prokomentarisao sukob lidera stranke Ivice Dačića i bivše članice te… »

Bane, ne uzimaj muvu u usta!

Alo 31.01.2017
Besni rat nekadašnjih partijskih drugova! Dijana Vukomanović, bivša članica SPS-a i aktuelna samostalna poslanica u Skupštini Srbije, odgovorila je na kritike nekadašnjeg partijskog kolege i potpredsednika SPS-a Branka Ružića, koji je sukob… »

Vukomanović: Dačić ne zna šta hoće

Večernje novosti 30.01.2017
Nekadašnja funkcionerka SPS Dijana Vukomanović kaže da je Ivica Dačić upao u zamku sopstvene rijaliti politike i teško da će ga birači shvatiti kao ozbiljnog političara. - DAČIĆ je kontradiktoran. Najpre je tvrdio da im moj odlazak iz partije… »

Zaratili Dijana i Dačić

Alo 30.01.2017
Rat Ivice i Dijane! Bivša članica SPS-a i aktuelna samostalna poslanica Dijana Vukomanović oplela je po nekadašnjem šefu Ivici Dačiću. Lider SPS-a joj nije ostao dužan, pa joj je poručio da je njegovo najveće razočaranje, jer ga je izdala… »

Jeremić: Kandidujem se za predsednika Srbije

RTS 15.01.2017
Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić objavio je danas kandidaturu na predsedničkim izborima. "Odlučio sam da se kandidujem, jer volim Srbiju i ne pristajem na njeno propadanje", rekao je Jeremić u razgovoru sa… »

Vukomanović: Podržavam kandidaturu Jeremića

Beta video 15.01.2017
BEOGRAD - Nezavisna poslanica Dijana Vukomanović rekla je da je u Mikser haus zdošla u svojstvu gradjanke i narodne poslanice kako bi podržala kandidaturu Vuka Jeremića.… »

Vesti dana »