Dijana Vukomanović

Jeremić ušao u parlament: Skupština dobila novi poslanički klub

Kurir 04.02.2017
Petoro parlamentaraca formiralo poslaničku grupu koja podržava bivšeg šefa diplomatije. Poslanici koji podržavaju predsedničku kandidaturu Vuka Jeremića formirali su poslanički klub Za spas Srbije - Nova Srbija. Šefica kluba Sanda Rašković… »

Vukomanović: Vučić će biti najveći gubitnik izbora

N1 Info 04.02.2017
Bivša visoka funkcionerka Socijalističke partije Srbije, a sada samostalna poslanica Dijana Vukomanović, ocenila je da će premijer Aleksandar Vučić biti najveći gubitnik predstojećih predsedničkih izbora, jer će se "kajati" bez obzira da li… »

Formiran novi poslanički klub "Za spas Srbije"

Radio 021 03.02.2017
U Skupštini Srbije danas je formiran novi poslanički klub "Za spas Srbije" čiji će predsednik biti bivša predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić. U poslaničkom klubu su i Djordje Vukadinović i bivša poslanica Socijalističke… »

SPS traži da Dijana Vukomanović vrati mandat

Beta 03.02.2017
Socijalistička partija Srbije ocenila je danas da novoformirani poslanički klub u parlamentu predstavlja skup pojedinaca različitih političkih i ideoloških stavova koji su napustili svoje političke ideje i programe.  "Medju njima većina je… »

Ivić: Novi poslanički klub nije klub Vuka Jeremića

Glas Zapadne Srbije 03.02.2017
Skupštini Srbije danas je formiran novi poslanički klub „Za spas Srbije - Nova Srbija”, čija će predsednica biti Sanda Rašković Ivić, koja kaže da to neće biti poslanički klub predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. U poslaničkom klubu će… »

SPS traži da Dijana Vukomanović vrati mandat

Studio B 03.02.2017
Socijalistička partija Srbije ocenila je danas da novoformirani poslanički klub u parlamentu predstavlja skup pojedinaca različitih političkih i ideoloških stavova koji su napustili svoje političke ideje i programe. „Medju njima većina je… »

Već danas moguće formiranje novog poslaničkog kluba u Skupštini Srbije

Radio 021 02.02.2017
Skupština Srbije bi već od danas mogla da dobije novu poslaničku grupu preko koje će kandidat za predsednika Vuk Jeremić bez izbora praktično ući u parlament. Kako pišu "Novosti", u toku su dogovori da se pod istim skupštinskim kišobranom okupi… »

Rašković Ivić predstavila novi poslanički klub

Beta 02.02.2017
U Skupštini Srbije danas je formiran novi poslanički klub "Za spas Srbije" čiji će predsednik biti bivša predsednica i poslanica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić. U poslaničkom klubu su i Djordje Vukadinović i bivša poslanica… »

Saznajemo: Jeremić sutra dobija svoj poslanički klub, predstavnike dobija i Janković

Blic 02.02.2017
Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić već od sutra bi mogao da ima svoj poslanički klub u Skupštini Srbije, i to bez izbora! Kako "Blic" saznaje, šest samostalnih poslanika u parlamentu će formirati svoju poslaničku grupu, koja će biti… »

Dačić je želeo Jeremića u SPS-u

Politika 02.02.2017
Ružićeva retorika počinje da liči na retoriku Julovog ministra za informisanje Gorana Matića, koji je pred pad Miloševića u svemu video zavere i zaverenike. Mene u SPS nisu učlanili ni Ivica Dačić, ni Branko Ružić, već sam se sama učlanila… »

Vesti dana »