Dijana Vukomanović

Vukomanović: Vučić najveći gubitnik izbora

RTV 04.02.2017
BEOGRAD - Bivša visoka funkcionerka Socijalističke partije Srbije (SPS) a sada samostalna poslanica Dijana Vukomanović ocenila je da će premijer Aleksandar Vučić biti najveći gubitnik predstojećih predsedničkih izbora, jer će se "kajati" bez… »

Jeremić ušao u parlament: Skupština dobila novi poslanički klub

Kurir 04.02.2017
Petoro parlamentaraca formiralo poslaničku grupu koja podržava bivšeg šefa diplomatije. Poslanici koji podržavaju predsedničku kandidaturu Vuka Jeremića formirali su poslanički klub Za spas Srbije - Nova Srbija. Šefica kluba Sanda Rašković… »

Vukomanović: Vučić će biti najveći gubitnik izbora

N1 Info 04.02.2017
Bivša visoka funkcionerka Socijalističke partije Srbije, a sada samostalna poslanica Dijana Vukomanović, ocenila je da će premijer Aleksandar Vučić biti najveći gubitnik predstojećih predsedničkih izbora, jer će se "kajati" bez obzira da li… »

Formiran poslanički klub "Za spas Srbije"

RTV 03.02.2017
BEOGRAD - U Skupštini Srbije danas je formiran novi opozicioni poslanički klub "Za spas Srbije" čiji će predsednik biti bivša predsednica i poslanica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić. U poslaničkom klubu su i Đorđe… »

SPS traži da Dijana Vukomanović vrati mandat

Beta 03.02.2017
Socijalistička partija Srbije ocenila je danas da novoformirani poslanički klub u parlamentu predstavlja skup pojedinaca različitih političkih i ideoloških stavova koji su napustili svoje političke ideje i programe.  "Medju njima većina je… »

Klub Za spas Srbije bez zajedničke ideje ko će da je "spasi"

N1 Info 03.02.2017
U Skupštini Srbije formiran je novi poslanički klub “Za spas Srbije – Nova Srbija”, među kojima su i tri člana dojučerašnje vladajuće koalicije - Dijana Vukomanović, Miroslav Markićević i Goran Pekarski. Šef novoformiranog poslaničkog… »

SPS traži da Dijana Vukomanović vrati mandat

Studio B 03.02.2017
Socijalistička partija Srbije ocenila je danas da novoformirani poslanički klub u parlamentu predstavlja skup pojedinaca različitih političkih i ideoloških stavova koji su napustili svoje političke ideje i programe. „Medju njima većina je… »

Novosti: Novi poslanički klub, Jeremić ulazi u Skupštinu

Novi magazin 02.02.2017
Skupština Srbije bi mogla da dobije novu poslaničku grupu preko koje će kandidat za predsednika Vuk Jeremić bez izbora praktično ući u parlament, pišu Večernje Novosti u izdanju od četvrtka. U toku su dogovori da se pod istim skupštinskim… »

Rašković Ivić predstavila novi poslanički klub

Beta 02.02.2017
U Skupštini Srbije danas je formiran novi poslanički klub "Za spas Srbije" čiji će predsednik biti bivša predsednica i poslanica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić. U poslaničkom klubu su i Djordje Vukadinović i bivša poslanica… »

Saznajemo: Jeremić sutra dobija svoj poslanički klub, predstavnike dobija i Janković

Blic 02.02.2017
Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić već od sutra bi mogao da ima svoj poslanički klub u Skupštini Srbije, i to bez izbora! Kako "Blic" saznaje, šest samostalnih poslanika u parlamentu će formirati svoju poslaničku grupu, koja će biti… »

Vesti dana »