Dijana Vukomanović - vesti

Jeremić ušao u parlament: Skupština dobila novi poslanički klub

Kurir subota, 4. februar 2017.
Petoro parlamentaraca formiralo poslaničku grupu koja podržava bivšeg šefa diplomatije
Poslanici koji podržavaju predsedničku kandidaturu Vuka Jeremića formirali su poslanički klub Za spas Srbije - Nova Srbija. Šefica kluba Sanda Rašković Ivić ipak kaže da ovo nije klub Jeremića, već opozicionih poslanika. Uz bivšu... »

Vukomanović: Vučić će biti najveći gubitnik izbora

N1 Info subota, 4. februar 2017.
Bivša visoka funkcionerka Socijalističke partije Srbije, a sada samostalna poslanica Dijana Vukomanović, ocenila je da će premijer Aleksandar Vučić biti najveći gubitnik predstojećih predsedničkih izbora, jer će se "kajati" bez obzira da li izabere da bude kandidat ili da ostane na čelu vlade.
"Šta god da (Vučić) izabere - da zadrži fotelju premijera ili da se kandiduje za fotelju predsednika - mnogo rizikuje i kajaće se", rekla je Dijana Vukomanović za Danas. Prema njenoj oceni, aktuelni predsednik Tomislav Nikolić... »

Formiran novi poslanički klub "Za spas Srbije"

Radio 021 petak, 3. februar 2017.
U Skupštini Srbije danas je formiran novi poslanički klub "Za spas Srbije" čiji će predsednik biti bivša predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić.
U poslaničkom klubu su i Djordje Vukadinović i bivša poslanica Socijalističke partije Srbije Dijana Vukomanović. U klubu su i dva poslanika Nove Srbije Miroslav Markićević, koji će biti zamenik šefa poslaničke grupe i Goran... »

Formiran novi klub u Skupštini: Nismo poslanici Vuka Jeremića

Telegraf petak, 3. februar 2017.
Rašković Ivić je rekla da će to biti opozicioni poslanički klub
U Skupštini Srbije danas je formiran novi poslanički klub “Za spas Srbije – Nova Srbija”, čija će predsednica biti Sanda Rašković Ivić, koja kaže da to neće biti poslanički klub predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. U... »

SPS traži da Dijana Vukomanović vrati mandat

Studio B petak, 3. februar 2017.
Socijalistička partija Srbije ocenila je danas da novoformirani poslanički klub u parlamentu predstavlja skup pojedinaca različitih političkih i ideoloških stavova koji su napustili svoje političke ideje i programe.
„Medju njima većina je podržavala politiku i program Vlade, pa se postavlja pitanje šta je to danas njihov zajednički imenitelj, osim izborne kampanje i pokušaja da politički prežive? Čini nam se da iza lažne brige i demagoškog... »

SPS traži da Dijana Vukomanović vrati mandat

Beta petak, 3. februar 2017.
Socijalistička partija Srbije ocenila je danas da novoformirani poslanički klub u parlamentu predstavlja skup pojedinaca različitih političkih i ideoloških stavova koji su napustili svoje političke ideje i programe.  "Medju njima većina je podržavala politiku i program Vlade, pa se postavlja... »

Rašković Ivić predstavila novi poslanički klub

Beta četvrtak, 2. februar 2017.
U Skupštini Srbije danas je formiran novi poslanički klub "Za spas Srbije" čiji će predsednik biti bivša predsednica i poslanica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić. U poslaničkom klubu su i Djordje Vukadinović i bivša poslanica Socijalističke partije Srbije Dijana Vukomanović. U klubu... »

Novosti: Novi poslanički klub, Jeremić ulazi u Skupštinu

Novi magazin četvrtak, 2. februar 2017.
Skupština Srbije bi mogla da dobije novu poslaničku grupu preko koje će kandidat za predsednika Vuk Jeremić bez izbora praktično ući u parlament, pišu Večernje Novosti u izdanju od četvrtka.
U toku su dogovori da se pod istim skupštinskim kišobranom okupi šest samostalnih poslanika koji su indirektno ili javno već podržali bivšeg šefa srpske diplomatije u trci za Andrićev venac, saznaje taj beogradski list. To su... »

Dačić je želeo Jeremića u SPS-u

Politika četvrtak, 2. februar 2017.
Ružićeva retorika počinje da liči na retoriku Julovog ministra za informisanje Gorana Matića, koji je pred pad Miloševića u svemu video zavere i zaverenike
Mene u SPS nisu učlanili ni Ivica Dačić, ni Branko Ružić, već sam se sama učlanila – slobodnom voljom sam stupila u članstvo 1998. i slobodnom voljom sam izašla 2016. godine. Nisam više htela da trpim Dačićev kurs rijaliti... »

Vuk Jeremić pravi poslanički klub?!

Alo četvrtak, 2. februar 2017.
Alo: Vuk Jeremić pravi poslanički klub?!
Skupština Srbije bi već danas mogla da dobije novu poslaničku grupu preko koje će kandidat za predsednika Vuk Jeremić bez izbora praktično ući u parlament, pišu Večernje Novosti.
U toku su dogovori da se pod istim skupštinskim kišobranom okupi šest samostalnih poslanika koji su indirektno ili javno već podržali bivšeg šefa srpske diplomatije u trci za Andrićev venac, saznaje taj beogradski list. To su... »

©2019 Netmark d.o.o.