Dijana Vukomanović

Dijana Vukomanović o pretnji ubistvom aleksandru rodiću: Prorežimski tabloidi pomažu slom katastrofalne vlasti protiv koje…

Kurir 16.06.2017
Javnost Srbije užasnuta je najavom ubistva predsednika Adria media grupe i Kurira Aleksandra Rodića, koja je objavljena u nedeljniku Ekspres, čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum Aleksandra Vučića. Samostalni poslanik Dijana Vukomanović ovim… »

Dijana Vukomanović: Stefanoviću, ne ponašaj se kao politički komesar

Kurir 13.06.2017
U Ustavu jasno piše da u Srbiji nema cenzure Samostalna poslanica Dijana Vukomanović, osvrnuvši se na izjavu ministra policije Nebojše Stefanovića da je predsednik AMG Aleksandar Rodić kriminalac i reketaš, iako se protiv njega ne vodi nikakav… »

Protest u Skupštini: Vučić nije njihov predsednik

Vesti online 31.05.2017
Iako je građane ispred Skupštine Srbije dočekao transparent "Beograd je za Vučića", članovi poslaničkog kluba "Za spas Srbije - Nova Srbija" Sanda Rašković Ivić i Dijana Vukomanović ušetale su u zgradu Skupštine sa transparentima "Nije moj… »

Poslanici sa transparentima ušetali u Skupštinu (FOTO)

Alo 31.05.2017
Poslanice Dijana Vukomanović i Sanda Rašković Ivić u Skupštinu su ušle "naoružane transparentima". Novoizabrani predsednik Aleksandar Vučić danas će u Domu Narodne skupštine položiti zakletvu. Ispred zgrade parlamenta okupilo se više od 1.000… »

Rašković Ivić: Opozicioni poslanici diskriminisani i na putovanjima

Danas 05.05.2017
Meho Omerović, predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava, predstavljaće parlament Srbije na skupu "Prelazak sa reči na dela u sprečavanju antisemitizma" koji se održava 15. maja u Berlinu u organizaciji OEBS-a. To je odlučeno… »

I Ristić ušao u Sandin klub

Večernje novosti 20.04.2017
Narodni poslanik i bivši član DSS Slaviša Ristić pristupio je klubu "Nova Srbija - Za spas Srbije" NARODNI poslanik i bivši član DSS Slaviša Ristić pristupio je klubu "Nova Srbija - Za spas Srbije". Reč je o grupi čiji su članovi poslanici… »

Vukomanović: Naslovne strane govore o svemoći i nemoći Vučića

Novi magazin 30.03.2017
Dijana Vukomanović iz poslaničkog kluba "Nova Srbije - Za spas Srbije" izjavila je danas da naslovne strane sedam dnevnih listova na kojima je logo kampanje predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića svedoče o "svemoći i nemoći" tog kandidata i… »

Vukomanović: Vučićević i Infomrer izlažu medijskom linču neistomišljenike

Beta video 27.03.2017
BEOGRAD - Poslanica u Skupštini Srbije iz poslaničkog kluba ``Nova Srbija - Za spas Srbije`` Dijana Vukomanović rekla je novinarima da je došla da podrži protest da bi se sačuvalo ustavno ljudsko pravo na dostojanstvo. Ona je kazala da ``Informer``… »

Proteste ispred lista „Informer“

Kragujevačke 27.03.2017
Organizacija „Drugi krug“ nastavila je proteste ispred lista „Informer“ zbog načina na koji taj list piše o svima koji su politički neistomišljenici Aleksandra Vučića. Protest će, poručio je Stefan Novaković iz „Drugog kruga“, trajati… »

Udruženje "Drugi krug" protestovalo ispred Informera

Radio 021 27.03.2017
Aktivisti udruženja "Drugi krug", koji podržavaju predsedničku kandidaturu Vuka Jeremića, danas su organizovali protest u centru Beograda ispred redakcije lista "Informer", tražeći od glavnog i odgovornog urednika Dragana Vučićevića da se izvini… »

Vesti dana »