Dijana Vukomanović

Dijana Vukomanović: Vučić se ponaša kao sultan, on na narod Srbije gleda kao na raju koja treba da trpi harač i zulum!

Kurir 26.07.2017
Reagujući na otvoreno pismo koje je predsednik "Adrija medija grupe" Aleksandar Rodić, uputio Aleksandru Vučiću u kome mu poručuje da je vreme da Srbiji prizna da je očajnik i lažov, Dijana Vukomanović, samostalni poslanik kaže da se Vučić… »

Bivša dačićevka: Vučić ne zna da vozi ovaj Boing 747, i opozicija treba da se uključi u rešavanje KiM

Pravda 24.07.2017
Narodna poslanica Dijana Vukomanović smatra da bi opozicija mogla da se ujedini za izbore u Beogradu posle, kako je rekla, bolnog iskustva sa predsedničkim izborima. Opozicija, prema njenim rečima, treba i da učestvuje u dijalogu o Kosovu koji je… »

Vukomanović: Opozicija mora da se ujedini

RTV 24.07.2017
BEOGRAD - Narodna poslanica Dijana Vukomanović smatra da bi opozicija trebalo da se ujedini za izbore u Beogradu posle "bolnog iskustva" sa predsedničkim izborima, ali i da učestvuje u dijalogu o Kosovu koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić… »

Vukomanovićeva uoči gradskih izbora: Beograd je boing 747 koji Vučić i njegovi ne znaju da voze

Kurir 24.07.2017
Narodna poslanica Dijana Vukomanović smatra da bi opozicija trebalo da se ujedini za izbore u Beogradu posle "bolnog iskustva" sa predsedničkim izborima, ali i da učestvuje u dijalogu o Kosovu koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić, jer je… »

Vukomanović: Beograd je Boing 747 koji Vučić ne zna da vozi

Danas 24.07.2017
Narodna poslanica Dijana Vukomanović smatra da bi opozicija mogla da se ujedini za izbore u Beogradu posle, kako je rekla, bolnog iskustva sa predsedničkim izborima. Ona je za N1 rekla da opozicija treba i da učestvuje u dijalogu o Kosovu koji je… »

Vukomanović: Beograd je Boing 747 koji Vučić ne zna da vozi

N1 Info 24.07.2017
Narodna poslanica Dijana Vukomanović smatra da bi opozicija mogla da se ujedini za izbore u Beogradu posle, kako je rekla, bolnog iskustva sa predsedničkim izborima. Opozicija, prema njenim rečima, treba i da učestvuje u dijalogu o Kosovu koji je… »

Rodoljub Šabić i Dijana Vukomanović gosti Novog dana

N1 Info 23.07.2017
Gosti u Novom danu biće poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić i narodna poslanica Dijana Vukomanović. Sa skupštinske govornice predsednica parlamenta Maja Gojković pozvala je poverenika za informacije od javnog značaja da… »

Đorđe Vukadinović i dijana vukomanović: Novi zaštitnik građana izabran da se ništa ne pita i da se ne meša u svoj posao

Kurir 20.07.2017
Poslanik poslaničke grupe Nova Srbija – Pokret za spas Srbije Đorđe Vukadinović ocenio je danas da Zoran Pašalić ne ispunjava uslove za obavljanje funkcije zaštitnika građana i da su u pitanju pre svega stručni, ali i etički kriterijumi… »

Vukomanović: Dosta su radnici krvarili za otadžbinu

Danas 18.07.2017
Ljubav prema otadžbini ne podrazumeva težak rad za malu platu. Patriotizam je nešto drugo. Ministar Đorđević je očigledno u svojoj ministarskoj tašni prilikom selidbe u novi resor poneo govor iz svog bivšeg vojnog resora. To je istakla poslanica… »

Dijana Vukomanović o nezakonitoj blokadi AMG: Vučić se vara ako misli da će uspeti u onome u čemu ni Milošević nije da…

Kurir 08.07.2017
BEOGRAD - Dijana Vukomanović, samostalna poslanica, povodom nezakonite blokade kompanije AMG kaže da Vučićev režim, u obračunu sa našom medijskom kućom, izvodi pokaznu vežbu primene raznih metoda disciplinovanja neposlušnih medija i njihovih… »

Vesti dana »