Dijana Vukomanović

Dijana letuje u kanjonu Morače!

Alo 11.08.2017
Dijana letuje u kanjonu! Poslanica Dijana Vukomanović prihvatila je poziv bivšeg stranačkog kolege Novice Tončeva da dođe u Surdulicu, ali i dodala da ipak neće sa njim u lov. - Zahvaljujem se kolegi poslaniku Tončevu na pozivu, on je već bio… »

Dijana, ajmo u lov na divljač!

Alo 09.08.2017
Novica zove Dijanu u lov! Čim je novopečeni potpredsednik SPS-a Novica Tončev saznao da je njegova bivša partijska drugarica Dijana Vukomanović vična u baratnju oružjem odmah joj je uputio džentlmenski poziv da zajedno odu u lov u šumu nadomak… »

Dijana i Ana zaratile zbog vojne obuke!

Alo 08.08.2017
Rat poslanica zbog vojne obuke! Predlog ministra odbrane Aleksandra Vulina da sve žene u Srbiji mlađe od 50 godina prođu obuku za pružanje prve pomoći i postupanje u vanrednim situacijama izazvao je žestok sukob među damama u Skupštini Srbije… »

Dijana vukomanović o gašenju njuzvika zbog pritisaka režima: Ućutkuju se svi koji protivureče Vučiću, vlada opšti…

Kurir 03.08.2017
Javnost u Srbiji ogorčena je posle gašenja prestižnog magazina Njuzvik Srbija, koji je prestao da izlazi posle višemesečnog medijskog terora koji se sprovodi nad Adrija medija grupom, zabranom oglašavanja u našim izdanjima, nezakonitom blokadom… »

Dijana Vukomanović: Vučić se ponaša kao sultan, on na narod Srbije gleda kao na raju koja treba da trpi harač i zulum!

Kurir 26.07.2017
Reagujući na otvoreno pismo koje je predsednik "Adrija medija grupe" Aleksandar Rodić, uputio Aleksandru Vučiću u kome mu poručuje da je vreme da Srbiji prizna da je očajnik i lažov, Dijana Vukomanović, samostalni poslanik kaže da se Vučić… »

Vukomanović: Beograd je Boing 747 koji Vučić ne zna da vozi

N1 Info 24.07.2017
Narodna poslanica Dijana Vukomanović smatra da bi opozicija mogla da se ujedini za izbore u Beogradu posle, kako je rekla, bolnog iskustva sa predsedničkim izborima. Opozicija, prema njenim rečima, treba i da učestvuje u dijalogu o Kosovu koji je… »

Rodoljub Šabić i Dijana Vukomanović gosti Novog dana

N1 Info 23.07.2017
Gosti u Novom danu biće poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić i narodna poslanica Dijana Vukomanović. Sa skupštinske govornice predsednica parlamenta Maja Gojković pozvala je poverenika za informacije od javnog značaja da… »

Đorđe Vukadinović i dijana vukomanović: Novi zaštitnik građana izabran da se ništa ne pita i da se ne meša u svoj posao

Kurir 20.07.2017
Poslanik poslaničke grupe Nova Srbija – Pokret za spas Srbije Đorđe Vukadinović ocenio je danas da Zoran Pašalić ne ispunjava uslove za obavljanje funkcije zaštitnika građana i da su u pitanju pre svega stručni, ali i etički kriterijumi… »

Vukomanović: Dosta su radnici krvarili za otadžbinu

Danas 18.07.2017
Ljubav prema otadžbini ne podrazumeva težak rad za malu platu. Patriotizam je nešto drugo. Ministar Đorđević je očigledno u svojoj ministarskoj tašni prilikom selidbe u novi resor poneo govor iz svog bivšeg vojnog resora. To je istakla poslanica… »

Dijana Vukomanović o nezakonitoj blokadi AMG: Vučić se vara ako misli da će uspeti u onome u čemu ni Milošević nije da…

Kurir 08.07.2017
BEOGRAD - Dijana Vukomanović, samostalna poslanica, povodom nezakonite blokade kompanije AMG kaže da Vučićev režim, u obračunu sa našom medijskom kućom, izvodi pokaznu vežbu primene raznih metoda disciplinovanja neposlušnih medija i njihovih… »

Vesti dana »