Dijana Vukomanović

Poslanici o Beogradskim izborima, poreklu novca, poplavama, ruskom centru

Politika 06.03.2018
Prva sednica prolećnog zasedanja parlamenta počela je poslaničkim pitanjima, tema su bili lokalni izbori u Beogradu - nepravilnosti na biračkim mestima i finansiranje kampanje Dragana Đilasa, a poslanici su tražili odgovore i o ubistvu Olivera… »

Poslanička pitanja o izborima, poplavama, ruskom centru

RTS 06.03.2018
Prva sednica prolećnog zasedanja parlamenta počela je poslaničkim pitanjima. Tema su bili lokalni izbori u Beogradu, odgovori o ubistvu Olivera Ivanovića, prevencija od poplava. Dijana Vukomanović iz poslaničke grupe Pokret za spas Srbije - Nova… »

Počela skupština Srbije: Na početku poslanička pitanja o BG izborima, ubistvu Ivanovića, poplavama...

Kurir 06.03.2018
BEOGRAD - Prva sednica prolećnog zasedanja parlamenta počela je poslaničkim pitanjima, tema su bili lokalni izbori u Beogradu - nepravilnosti na biračkim mestima i finansiranje kampanje Dragana Đilasa, a poslanici su tražili odgovore i o ubistvu… »

Đilas prvi na listi, na njoj Šotra, Marković, Đuričko...

Vesti online 23.01.2018
Dragan Đilas će biti, kako saznaje Danas, prvi na kandidatskoj listi, a Saša Janković poslednji. Na listi će se naći i Zdravko Šotra, Goran Marković i Nikola Đuričko. Prvi će potpisom podržati listu iako će neće biti kandidat za odbornika… »

"Nas je ipak više": Skupovi širom Srbije

Press 17.01.2018
Građani su se okupili u više gradova širom Srbije kako bi odali poštu ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću. Foto:B92.net Ispred Hrama Svetog Save u Beogradu došli su predstavnici opozicionih stranaka među kojima i predsednik… »

"Nas je ipak više": Skupovi širom Srbije (FOTO, VIDEO)

B92 16.01.2018
Građani su se okupili u više gradova širom Srbije kako bi odali poštu ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću. Ispred Hrama Svetog Save u Beogradu došli su predstavnici opozicionih stranaka među kojima i predsednik Demokratske… »

Širom Srbije građani odaju poštu Oliveru Ivanoviću

Prva 16.01.2018
Građani se okupili su se u više gradova širom Srbije kako bi odali poštu ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću. Ispred Hrama Svetog Save u Beogradu došli su predstavnici opozicionih stranaka među kojima i predsednik… »

Građani odali poštu Ivanoviću u Beogradu, Nišu, Novom Sadu

N1 Info 16.01.2018
Građani u nekoliko gradova u Srbiji odali su poštu ubijenom predsedniku Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića. U Hramu Svetog Save u Beogradu večeras građani pale sveće za Ivanovića. Okupio se veliki broj građana… »

Građani odaju poštu Ivanoviću na Svetosavskom platou

Alo 16.01.2018
Na Svetosavskom platou ispred i u Hramu Svetog Save okupili su se večeras građani kako bi odali poštu lideru Građanske inicijative Oliveru Ivanoviću, ubijenom jutros u Kosovskoj Mitrovici. Građani pale sveće u Hramu, a takođe na platou ispred… »

Bez posla u Srbiji ostalo 28 porodilja: Otkaz zbog rađanja

Vesti online 11.01.2018
Apel srpskih vlasti da žene u Srbiji više rađaju kao hladan tuš polila je vest koju je obnarodovala poslanica Dijana Vukomanović da je 28 porodilja koje su radile u ASGS, ćerki firmi većinski državne kompanije ER Srbija, kolektivno ostalo bez… »

Vesti dana »