Фед куп

Нова ера женског тениса: Фед куп преименован

Моззарт спорт 17.09.2020
Такмичење репрезентација добило назив по легендарној играчици. Међународна тениска федерација (ИТФ) објавила је да је преименовано најстарије такмичење женских репрезентација, до сада познато под називом Фед куп. Велику… »

Фед куп од следеће године носи назив “Били Џин Кинг”

Нова 17.09.2020
Фед куп, репрезентативно такмичење за тенисерке, од следеће године носиће име легендарне америчке играчице Били Џин Кинг, саопштено је на сајту такмичења. Америчка тенисерка, освајачица 39 титула на гренд слемовима… »

Фед куп под новим именом: Такмичење тенисерки носиће име легендарне америчке тенисерке

Вечерње новости 17.09.2020
ТАКМИЧЕЊЕ Фед куп, тениско такмичење женских репрезентација од наредне сезоне имаће ново име. На сајту такмичења данас је саопштено да је донета одлука да најмасовније такмичење тенисерски понесе име легендарне… »

Фед куп од следеће године носи назив "Били Џин Кинг"

РТС 17.09.2020
Фед Куп, репрезентативно такмичење за тенисерке, од следеће године носиће име легендарне америчке играчице Били Џин Кинг, саопштено је на сајту такмичења. Америчка тенисерка, освајачица 39 титула на гренд слемовима… »

Када је изашла на плажу, постало је још врелије: Бивша српска тенисерка (42) дошла до невероватне фигуре, завиде јој и…

Блиц спорт 14.09.2020
Селекторка српске ФЕД куп репрезентације Татјана Јечменица одушевила је фотографијама фигуре на плажи током летњих дана. је искористила слободно време за предах на мору, одакле је објавила и неколико фотографија преко којих се… »

Све пуца: Селекторка Србије се скинула! Врелим фоткама у бикинију запалила друштвене мреже (фото)

Србија данас 14.09.2020
Многе славне тенисерке би јој позавиделе. Селекторка ФЕД Куп репрезентације Србије Татјана Јечменица током лета одмарала се на мору, одакле је објавила неколико провокативних слика, које су одушевиле њене пратиоце. Вођа… »

Мертенс и Халеп играју за титулу на турниру у Прагу

Нова 15.08.2020
Белгијанка Елизе Мертенс и Румунка Симона Халеп пласирале су се у финале тениског турнира у Прагу. Мертенсова је су два сета, 7:5, 7:6 (4) победила Кристину Плишкову из Чешке. Меч између Белгијанке и Чехиње трајао је укупно… »

Фатми титула без изгубљеног сета

РТВ Нови Пазар 13.08.2020
Фед куп репрезентативка Србије у тенису Фатма Идризовић освојила је данас Летње првенство Србије у конкуренцији до 16 година, које је одржано на шљакастим теренима Тениског клуба Слобода у Чачку. Шеснаестогодишња… »

Идризовић шампионка Србије

Радио сто плус 13.08.2020
Фед куп репрезентативка Србије у тенису Фатма Идризовић освојила је данас Летње првенство Србије у конкуренцији до 16 година, које је одржано на шљакастим теренима Тениског клуба Слобода у Чачку. Шеснаестогодишња… »

Једна од најлепших жена света, а јавност је заборавила! Војислави Лукић недостаје Србија, а Инстаграм гори од њених…

Блиц спорт 24.07.2020
Војислава Лукић, бивша ФЕД куп репрезентативка Србије, не игра одавно, већ се потпуно посветила породичним обавезама. Позната као једна од својевремено најатрактивнијих тенисерки света, ова Суботичанка је одлучила да током… »

Вести дана »