Фед куп

Порука из Новог Пазара: Ноле, хвала ти, светлости наша

Нова 02.07.2020
Фатма Идризовић, ФЕД куп репрезентативка Србије и једна од наших најталентованијих тенисерки, захвалила се Новаку Ђоковићу на помоћи грађанима Новог Пазара. Најбољи тенисер света и његова фондација су у среду уплатили пет… »

Није му лако: Зверев поново на тестирању на корону! Прекршио правила, требало би да буде кажњен!

Србија данас 01.07.2020
Све због Адриа тура. Седми тенисер света Александар Звезрев мораће поново на тестирање на корона вирус, саопштила је капитен ФЕД куп репрезентације Немачке Барбара Ритнер. Наступ седмог тенисера света на егзибицији у Берлину… »

"Зверев се поново тестира – да је био на журки у Берлину, искључили бисмо га"

Б92 01.07.2020
Капитен ФЕД куп репрезентације Немачке Барбара Ритнер каже да ће се Александар Зверев поново тестирати на коронавирус. Наступ седмог тенисера света на егзибицији у Берлину средином јула упитан је због свих дешавања на Адрија… »

Отказан финални турнир Дејвис купа у Мадриду

Вечерње новости 26.06.2020
Финални турнир Дејвис купа, који је требало да буде одигран у Мадриду од 23. до 29. новембра, померен је за следећу годину, саопштила је Међјународна тениска федерација (ИТФ). Међународна тениска федерација (ИТФ) саопштила је… »

Финала Дејвис купа и Фед купа померена за 2021. годину

Данас 26.06.2020
Међународна тениска федерација (ИТФ) саопштила је данас да су одложена овогодишња финала Дејвис купа и Фед купа због пандемије корона вируса и померена за 2021. годину. У Дејвис купу требало је да се одиграју квалификације у… »

Финала Дејвис купа и Фед купа померена за 2021. годину

Нови магазин 26.06.2020
Међународна тениска федерација (ИТФ) саопштила је данас да су одложена овогодишња финала Дејвис купа и Фед купа због пандемије корона вируса и померена за 2021. годину. У Дејвис купу требало је да се одиграју квалификације у… »

Ђоковић је тотални хит у Хрватској: Новак са Иванишевићем разгледао стадион у Задру и потписивао аутограме (ВИДЕО)

Вести онлине 17.06.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, заједно са својим тренером Гораном Иванишевићем, посетио је стадион и нови Регионални тениски центар Хрватског тениског савеза у Задру. Ðоковић је стадион обишао заједно са председница… »

Аплауз полицајаца за Новака у Задру, Ива тражила селфи ВИДЕО

Нова 17.06.2020
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, заједно са својим тренером Гораном Иванишевићем, посетио је стадион и нови Регионални тениски центар Хрватског тениског савеза у Задру. Ðоковић је стадион обишао заједно са председница… »

Еуфорија: Новаков шоу у Хрватској

Србија данас 17.06.2020
Србин активан у Задру. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, заједно са својим тренером Гораном Иванишевићем, посетио је стадион и нови Регионални тениски центар Хрватског тениског савеза у Задру. Ðоковић је стадион обишао… »

Ђоковић са Иванишевићем разгледао стадион у Задру

РТС 17.06.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, заједно са својим тренером Гораном Иванишевићем, посетио је стадион и нови Регионални тениски центар Хрватског тениског савеза у Задру. Ђоковић је стадион обишао заједно са председница… »

Вести дана »