Иван Ивановић

Парада поноса је ријалити који ми финансирамо, а не борба за људска права

Луфтика 22.05.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 304 Схарес Недавно је у Новом Саду обележена недеља поноса. Тема положаја геј особа из године у годину по правилу подели српску јавност, а сви се сећамо и немилих сцена од пре неколико година када је… »

Шта се дешава после смрти? Генијални Кијану Ривс зна одговор

Луфтика 18.05.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 51 Схарес Познати холивудски глумац Кијану Ривс гостовао је пре неколико дана у талк-схов емисији код водитеља Стивена Колберта. Главне теме биле су им уметност и филозофија. У једном делу емисије Ривс је… »

Узурпиран јавни простор, а у њему само Вучић

Данас 15.05.2019
Трибина "Слобода изражавања на трагу европских вредности" одржана вечерас у Дому омладине, после отказивања у Нишу Можда у Србији и постоје поједини слободни и професионални новинари, али медијска слобода не постоји и јавни… »

"Како је лепо говорио Миша": Иван Ивановић се емотивним снимком из своје емисије опростио од великана српског глумишта…

Телеграф 15.05.2019
Легендарни глумац Михаило Миша Јанковић преминуо је у 81. години живота. Вест да је преминуо глумац Михаило Миша Јанкетић у 81. години живота нема кога није растужила. Од великана српског глумишта опростио се и Иван… »

Конференција ТЕДксУшће: Пријавите се и сазнајте тајне успеха у Србији

Курир 15.05.2019
ТЕДксУшће конференција одржаће се 19. маја у шопинг центру Ушће. Тим поводом можете послушати најинспиративније говорнике из нашег окружења, затим сазнати како се долази до успеха у Србији и шта то заправо значи. На… »

Миња Субота: Пинкове Звездице би требало забранити, ми смо правили едукативне програме

Луфтика 13.05.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 2К Схарес Миња Субота познати је ТВ водитељ који се прославио емисијама за децу, а најпознатија је свакако „Музички тобоган“ који смо сви радо гледали као клинци. Он се у разговору за Женски кутак… »

Иван Ивановић сурово испрозивао Луну Ђогани, публика вриштала од смеха!

Телеграф 11.05.2019
Водитељ је коментаром на наслов "Луна Ђогани прелази на жене" изазвао смехотрес у студију. У новој емисији у којој су му гости били Андрија Милошевић и Бранко Ђурић Ђуро, водитељ Иван Ивановић сурово је прозвао Луну… »

17 моћних цитата Џефа Безоса, творца Амазона о успеху у послу

Луфтика 10.05.2019
Према Форбсовој листи, Џеф Безос је најбогатији човек на свету. У једној секунди заради 2.489 долара, док је цело његово богатство процењено на 121 милијарду долара. Савете и цитате од најмоћнијег човека на свету, како… »

Дебата са Ољом Бећковић и Милојком Пантићем која је отказана у Нишу, биће одржана у Београду

Недељник 09.05.2019
Фото: Институт за европске послове Дебата под називом “Слобода изражавања на трагу европских вредности” која је отказана у Нишу, биће одржана 15. маја од 19 до 21 час у београдском Дому омладине. Дебату модерира… »

Сазнајте тајне успеха у Србији: Пријавите се на конференцију ТЕДксУшће

Курир 08.05.2019
ТЕДксУшће конференција одржаће се 19. маја у шопинг центру Ушће. Тим поводом можете послушати најинспиративније говорнике из нашег окружења, затим сазнати како се долази до успеха у Србији и шта то заправо значи. На… »

Вести дана »