Иван Ивановић

Ивановићев одговор Кону: Није време да плачете по Фејсбуку, оперите свој образ и спасите овај народ

Луфтика 27.06.2020
Водитељ Иван Ивановић одлучио је да доктору Кону, члану Кризног штаба, одговори на статус који је он пре неколико дана објавио на свом фејсбук профилу. Водитељ је то урадио управо у својој емисији “Вече са Иваном… »

Ивановићев одговор др Кону

Нова 27.06.2020
Водитељ Иван Ивановић одлучио је да одговори доктору Предрагу Кону, након његовог статуса на Фејсбуку.… »

Вучић није добио 2 милиона гласова: Крађа се мери у стотинама хиљада, ево података? (видео)

Правда 26.06.2020
На протеклим Парламентарним изборима СНС организовала је највећу крађу гласова у историји Србији а број убачених листића броји се у више стотина хиљада тврди председник Конзервативног покрета Наши Иван Ивановић. Ивановић… »

“4 и по мушкарца са Иваном Ивановићем”: Епизода 21

Нова 24.06.2020
Водитељ Иван Ивановић и његова екипа Срђаном Динчић, Слободан Лока Нешовић, Бане Раичевић и Драган Илић и овог пута су у емисији "4 и по мушкарца" говорили о разним актуелним темама и дешавањима у земљи. Ивановић… »

Кон: Ивановић не би требало острашћено да ме напада

Нова 23.06.2020
Епидемиолог Предраг Кон написао је на свом Фејсбук профилу да је водитељ Иван Ивановић "не би требало да га острашћено напада" и водитељеву реакцију оценио као "праву свињарију". Кон се, наиме, осврнуо на питање које му је… »

Вече са Иваном Ивановићем: Гост Саша Обрадовић

Нова 22.06.2020
Водитељ Иван Ивановић у новој емисији "Вече са Иваном Ивановићем" угостио је бившег кошаркаша, некадашњег репрезентативца Сашу Обрадовића. На самом почетку Ивановић је споменуо то што ће се сада Обрадовић наћи у… »

“4 и по мушкарца са Иваном Ивановићем”: Епизода 20

Нова 17.06.2020
Популарна емисија "4 и по мушкараца" сваког понедељка насмеје гледаоце Нова С телевизије, где као и обично водитељ Иван Ивановић са својом добро уиграном четворком Срђаном Динчићем, Слободаном Локом Нешовић, Банетом… »

Вече са Иваном Ивановићем: Гост Новак Ђоковић

Нова 15.06.2020
Водитељ Иван Ивановић је у својој емисији "Вече са Иваном Ивановићем" која се емитује на телевизији Нова С угостио тениског аса Новака Ђоковића. Заправо, Новак је угостио Ивана у СЦ “Новак”, а водитељ му је признао да… »

4 и по мушкарца са Иваном Ивановићем: Епизода 19

Нова 10.06.2020
Популарна емисија "4 и по мушкараца" емитује се сваког понедељка на Нова С телевизији, где као и обично водитељ Иван Ивановић са својом добро уиграном четворком Срђаном Динчићем, Слободаном Локом Нешовић, Банетом… »

Вече са Иваном Ивановићем: Петровић, Љубичић и Жанетић

Нова 08.06.2020
Водитељ Иван Ивановић угостио је у својој емисији "Вече са Иваном Ивановићем" ауторе сатиричне емисије "ПЉиЖ" Дражу Петровића, Мићка Љубичића и Воју Жанетића. На почетку разговора Ивановић је признао да нема… »

Вести дана »