Ivan Ivanović

Anastasija se udala u zatvoru za narko-dilera: Velika ljubav Plejboj zečice bio je najbolji drug Novaka Đokovića! A onda se…

Kurir 08.06.2019
Anastasija se udala za narko-dilera u zatvoru, a malo ko zna da joj je veliku ljubav preotela Ana Ivanović i sve ima veze sa Novakom Đokovićem. Retko ko zna da Plejbojevu zečicu Anastasiju Buđić i nekadašnju uspešnu teniserku Anu Ivanović… »

Ovako izgleda zajednička fotografija Ivana Ivanovića i Bobija Marjanovića! (foto)

Telegraf 08.06.2019
Centar Filadelfije i reprezentacije Srbije gostovao u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" Kada se sretnu košarkaš od 222 cm i voditelj od 175 cm onda je jako teško napraviti položenu fotografiju, što se vidi iz primera na fičeru našeg teksta… »

Napipala sam kvržicu dok sam bila na Islandu i shvatila šta znači normalna i uređena država

Luftika 07.06.2019
Share Tweet Share Pin 134 Shares Do sada smo čuli bezbroj priča o manama našeg zdravstevnog sistema. I kad god sledeći put pokušaju da vas ubede da i nije tako strašno, setite se priče Amerikanke koja je dok je boravila na Islandu napipala… »

Ivan Ivanović se slikao zajedno sa Bobijem Marjanovićem, tek da vidite kako je voditelj pogledao košarkaša (foto)

Telegraf 06.06.2019
Fotografija je izazvala lavinu komentara. Ivan Ivanović će u svojoj novoj emisiji "Veče sa Ivanon Ivanovićem" ugostiti košarkaša NBA ligaša Filadefije 76ers Bobana Marjanovića. Kako bi najavio svoju emisiju, voditelj se slikao sa popularnim… »

Na brdovitom Balkanu ljudi vole (da mrze) žene

Luftika 03.06.2019
Share Tweet Share Pin 22 Shares Na temu šovinizma na balkanskim prostorima pisalo se već puno puta, ali kao što kaže Bogdan Stevanović Blogdan u svom tekstu za Lola magazin – tu priču treba redovno ponavljati, dokle god je trend nepoštovanja… »

Marjan je najneobičniji vozač GSP-a i svaki dan sa putnicima napravi selfi

Luftika 29.05.2019
Share Tweet Share Pin 46 Shares Marjan Anđelković od 2017. radi kao vozač u GSP Beograd i na svom novom radnom mestu polako počeo da susreće stare kolege. Neobičnu priču sa Marjanom donosi portal Telegraf i mi vam je prenosimo u celosti: Vlasta… »

Ovde se budale potpiruju da je u redu ubiti ženu za svaki problem koji ih muči

Luftika 29.05.2019
Share Tweet Share Pin 196 Shares Prošle nedelje Goran je pred očima maloletne dece krvnički ubio suprugu, tasta i taštu. Macolom u glavu. Imao je zabranu prilaska, dve prijave za nasilje u porodici, jednu prijavu za nelegalno posedovanje oružja. Onda… »

Udala sam se sama za sebe i po prvi put u životu bila sam singl i srećna

Luftika 27.05.2019
Share Tweet Share Pin 34 Shares Ideja o tome da se udam sama za sebe javila se negde u januaru prošle godine, jednog dana dok sam bila na poslu. Tri sedmice pre toga, tokom Badnje večeri, dobila sam poruku od dečka sa kojima sam bila u vezi više od… »

Nije normalno da se Tijanin zakon truje politikom, a ni da se zbog protesta zaglavi doživotna

Luftika 23.05.2019
Share Tweet Share Pin 23 Shares Skupština Srbije usvojila je Tijanin zakon, koji se tiče uvođenja doživotne robije za počinioce najtežih krivičnih dela. Naravno, ni takva odluka nije mogla da prođe bez brojnih kontroverzi i političkih… »

Parada ponosa je rijaliti koji mi finansiramo, a ne borba za ljudska prava

Luftika 22.05.2019
Share Tweet Share Pin 304 Shares Nedavno je u Novom Sadu obeležena nedelja ponosa. Tema položaja gej osoba iz godine u godinu po pravilu podeli srpsku javnost, a svi se sećamo i nemilih scena od pre nekoliko godina kada je dolazilo do okršaja policije… »

Vesti dana »