Ivan Ivanović

Nestorović o šopingu u Italiji: Ponosan sam što sam se poturio

Luftika 04.04.2020
Pulmolog Branimir Nestorović je gostujući u jednoj TV emisiji komentarisao trenutnu epidemiološku situaciju u Srbiji. On se tom prilikom još jednom dotakao svoje neslavne izjave kojom je na samom početku epidemije koronavirusa u Srbiji pozvao žene… »

Kon je napustio zvaničnu konferenciju, pa nastupio na Pinku: Neću da se pravdam

Luftika 01.04.2020
Doktor Predrag Kon na današnjoj konferenicji za štampu odgovorio je novinarki N1 na pitanje zašto su lekari juče napustili zvaničnu pres konferenciju, da bi potom on gostovao na TV Pink, gde je detaljno odgovarao na pitanja. – Solidarisali smo se… »

Ivan Ivanović: Vučić je izgubio kontrolu, evo šta sledi (video)

Pravda 31.03.2020
Porodica Soroš ima presudni uticaj na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tvrdi Ivan Ivanović predsednik Konzervativnog pokreta Naši. On smatra Da je Vučić potpuno izgubio kontrolu nad sobom i da se to najbolje moglo videti na početku izbijanja… »

Šok u Kruševcu: Marko Mišković podneo ostavku posle osam godina i uloženih više od 2.500.000 evra

Mozzart sport 30.03.2020
Dosadašnji predsednik preuzeo odgovornost za lošu sezonu. Kriza u Napretku je sve dublja. Ekipa je loše počela drugi deo prvenstva, uoči neplanirane pauze Ivan Stefanović ostao bez posla, na klupu je trebalo da sedne povratnik Dragan Ivanović… »

Komedija na Prvoj

Luftika 30.03.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost na TV Prva gde je govorio o efektima preduzetih mera na razvoj epidemije u Srbiji, ali i o ekonomskim merama koje bi trebalo da pomognu srpskoj privredi, naročito pogođenoj trenutnim stanjem u Srbiji. On… »

Skok u prazan bazen: Kako je čuveni fizioterapeut reprezentacije Srbije krvave glave završio na ušivanju, žena je mislila…

Blic sport 30.03.2020
Miki Ivanović, fudbalski trener, za "Blic" je otkrio neke od zanimljivih, dosad nepoznatih detalja široj javnosti iz bogate karijere. Posle debakla na završnici Evropskog prvenstva odigranog u Beogradu 1976. godine, selektor Ante Mladinić podneo je… »

Legendarni voditelj pronađen mrtav u stanu, pamtimo ga po kultnoj emisiji „Pozovite 92“

Luftika 30.03.2020
Igor Spasov (60), autor kultne emisije „Pozovite 92“ o crnoj hronici, u subotu je pronađen mrtav u svom stanu na Novom Beogradu, pišu “ Novosti”! Prvi nalazi istrage pokazuju da na njegovom telu nije bilo povreda i da je najverovatnije reč o… »

Mislili smo da smo videli propast novinarstva, ali B92 je dotakao novo dno

Luftika 28.03.2020
Na televiziji B92, do nedavno poznatoj pod imenom O2, juče je emitovana emisija Fokus, u kojoj je gost bio marketinški stručnjak Nebojša Krstić. Već sinoć, društvenim mrežama je počeo da se deli isečak iz ove emisije, koji prikazuje sam uvod… »

Dobri ljudi, koji za druge rizikuju svoje zdravlje: U Velikoj Plani volonteri pomogli 340 starih i bolesnih

Srbija danas 26.03.2020
Opština Velika Plana je organizovala mrežu volontera koji svakodnevno pomažu svoje sugrađane u svim mesnim zajednicama na području opštine. - Naš osnovni cilj i zadatak jeste da u nabavci hrane, lekova i sredstava za higijenu pomažemo starije od… »

Odakle voditeljki Dnevnika ideja da građani aplauzom u osam nagrađuju i RTS?

Cenzolovka 25.03.2020
Na kraju sinoćnog Dnevnika 2 Radio-televizije Srbija voditeljka je pozvala gledaoce da pogledaju „kako su Beograđani u 20 časova podržali sve nas koji moramo da radimo i ovih dana“. Na društvenim mrežama je vrlo brzo počeo da kruži taj snimak… »

Vesti dana »