Ivan Ivanović

Jeziva tragedija ovde je vest za dan. Sutra… biće novih tragedija, navikli smo

Luftika 18.06.2019
Share Tweet Share Pin 243 Shares I tako unedogled… Ona je prvo prerezala detetu i sebi vene, onda je zapalila stan, pa svoju, tu već krvavu trogodišnju ćerku, bacila sa četvrtog sprata. NA KAUČU KOD PSIHOTERAPEUTA ŽELJKE Ivan Ivanović: Vučić je… »

Novosađanin preživeo pakao zbog lažne optužbe za nasilje

Luftika 18.06.2019
Share Tweet Share Pin 13 Shares O nasilju nad ženama poslednjih godina se mnogo piše i raspravlja, iz sasvim opravdanih razloga, jer je žrtava sve više, povrede su sve teže, neretko i fatalne. Stoga se u novije vreme, i kod nas i u svetu, na svaku… »

Ovde je sve lažno, a najlažljiviji smo mi, jer sve to znamo, a što više laži znaš, lakše se i sam obmanjuješ

Luftika 17.06.2019
Share Tweet Share Pin 122 Shares ‘Ponekad ćete jasnije prodreti u čoveka koji laže, negoli u onoga koji kaže istinu. Istina, kao i svetlost, zaslepljuje. Laž je naprotiv, poput lepog sumraka u kojem se ističe svaki predmet.’ *‘Čovek, Istina… »

Pohlepno dete ima bunar iskrivljenih želja, a gde nema ljubavi, glad za materijalnim je nepresušna

Luftika 13.06.2019
Share Tweet Share Pin 761 Shares Najkorisnije savete o roditeljstvu možete čuti od profesorke Milice Novković, koja govori o dečijem zaljubljivanju, lošem društvu, ali i prvim lažima. Milica Novković je autorka popularne knjige „Porodični… »

Seka Aleksić kod Ivana otkrila da je trudna, a onda je usledio Ivanovićev džentlmenski potez (video)

Telegraf 13.06.2019
- Stvarno si trudna? Čestitam, brate mili - rekao je Seki Ivan Ivanović. Pevačica Seka Aleksić saznala je da će po drugi put postati majka, a ovu lepu vest je podelila u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Folk zvezda je otkrila ovu informaciju… »

Traktorom uleteo u emisiju Žike Šarenice i napravio nezapamćeni skandal

Luftika 10.06.2019
Share Tweet Share Pin 16 Shares Popularniji televizijski voditelj Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, napadnut je tokom snimanja tokom snimanja svoje emisije u Mionici. Naime, napadač je taktorom upao na snimanje emisije, prišao voditelju… »

Naša pevačica se udala u zatvoru za narko-dilera! Veliku ljubav joj preotela Ana Ivanović, a onda se umešao Novak…

Alo 08.06.2019
Plejbojevu zečicu, Anastasiju Buđić i teniserku Anu Ivanović Švajnštajger povezuje jedan dobar frajer. Anastasija Buđić, članica grupe Models, udala se 6. februara u zatvoru u za Ivana Radovića, koji tamo služi zatvorsku kaznu. Njen suprug… »

Anastasija se udala za narko-dilera u zatvoru, a malo ko zna da joj je veliku ljubav preotela Ana Ivanović i sve ima veze sa…

Blic 08.06.2019
Retko ko zna da Plejbojevu zečicu Anastasiju Buđić i nekadašnju uspešnu teniserku Anu Ivanović Švajnštajger povezuje jedan dobar frajer. Nekadašnja članica grupe “Models” Anastasija Buđić udala se 6. februara u zatvoru u Sremskoj Mitrovici… »

Anastasija se udala u zatvoru za narko-dilera: Velika ljubav Plejboj zečice bio je najbolji drug Novaka Đokovića! A onda se…

Kurir 08.06.2019
Anastasija se udala za narko-dilera u zatvoru, a malo ko zna da joj je veliku ljubav preotela Ana Ivanović i sve ima veze sa Novakom Đokovićem. Retko ko zna da Plejbojevu zečicu Anastasiju Buđić i nekadašnju uspešnu teniserku Anu Ivanović… »

Ovako izgleda zajednička fotografija Ivana Ivanovića i Bobija Marjanovića! (foto)

Telegraf 08.06.2019
Centar Filadelfije i reprezentacije Srbije gostovao u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" Kada se sretnu košarkaš od 222 cm i voditelj od 175 cm onda je jako teško napraviti položenu fotografiju, što se vidi iz primera na fičeru našeg teksta… »

Vesti dana »