Ivan Ivanović

Izjava dana: Ivan Ivanović o izgubljenim testovima

BizLife pre 16 dana
Foto: YT/Screenshot Ivan Ivanović, autor i voditelj emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ opisao je kako ovih dana izgleda hrvatska obala u kontekstu testiranja na koronavirus. Stotinama ljudi su izgubljeni testovi. Rezultati se čekaju… »

Vučić je moralna nakaza i izdajnik: Narod neće da ga sluša! (video)

Pravda pre 27 dana
Gost Slavija info tv bio je predsednik Konzervativnog pokreta Naši Ivan Ivanović. U emisiji Intervju Ivan je objasnio razloge izlaska na ulicu i način borbe protiv režima koji je ocenio kao kriminalni sastavljen od šljama koji ne bi smeo da slobodno… »

Dok Srbija prolazi svoje najteže dane, privilegovani gost Ivan Ivanović uživa! (foto)

Alo pre 30 dana
Zamenik gradonačelnika Beograda burno reagovao. Ivan Ivanović je oduševljen Hrvatskom, dok se Srbija suočava sa nasilnim demonstracijama, on uživa u Lijepoj njihovoj. - Baš je lepa ta Hrvatska, dođe ti kao druga zemlja - glasi jedan od komentara na… »

Ivanović: Huligani mom fotografu slomili nos

Cenzolovka pre 31 dan
Poznati srpski TV voditelj Ivan Ivanović objavio je malopre na svom Tviteru uznemirujuće fotografije na kojima se vidi foto-aparat umazan krvlju, kao i još jednu na kojoj se vide krvavi peškiri, iz komentar da je večeras pred Skupštinom Srbije… »

Povređeni reporter Ivana Ivanovića i novinar Nove

Nedeljnik 09.07.2020
Foto Jovana Šesterikov/Nova.rs Novinar Nova.rs Vojislav Milovančević trećeg dana protesta ispred Skupštine Srbije napadnut je i povređen dok je izveštavao. Povređen je i reporter Ivana Ivanovića i njemu je polomljen nos, objavio je voditelj na… »

Ivanović: Huligani mom fotografu slomili nos

Nova 09.07.2020
Poznati srpski TV voditelj Ivan Ivanović objavio je malopre na svom Tviteru uznemirujuće fotografije na kojima se vidi foto-aparat umazan krvlju, kao i još jednu na kojoj se vide krvavi peškiri, iz komentar da je večeras pred Skupštinom Srbije… »

Nasiljem bi da ruše poredak: Ivan Ivanović sa svojim ultra-desničarima među huliganima u Beogradu (video)

Srbija danas 09.07.2020
Tokom prethodna dva dana u Srbiji su održani protesti protiv donetih epidemioloških mera u borbi protiv koronavirusa. Na ulicama grada u prethodna dva dana mogli su se videti demonstranti koji su želeli nasiljem da uruše poredak i koji su svojim… »

Ivan Ivanović: Da li to država ima svoje huligane na poziv?

Nova 08.07.2020
"Rebić, Slina, a može i Bilja Vračarka, da objasne 'air max' policiju! Koja je to jedinica? I zašto nemaju značke? Zašto se nisu legitimisali prilikom intervencije? Pravilo službe ih obavezuje da to urade. Ili država ima svoje huligane na poziv… »

Poznati kao Vučićevi kritičari: Pet novih Tvitova o vlasti

Nova 06.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vladajuća partija SNS, česta su tema Tviteraša i javnih ličnosti koje ih na ovoj društvenoj mreži u potpunosti, gotovo redovno, bez cenzure komentarišu. Bilo da su u pitanju izbori, ili dnevna politička… »

Ivan Ivanović na Tviteru optužuje Vučića, ali šta se krije iza toga?

B92 03.07.2020
TV voditelj Ivan Ivanović optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je kriv za širenje koronavirusa na turniru koji je organizovao Novak Đoković. Ivanović je na Tviteru objavio optužbe na račun predsednika Srbije. "Svi u iščekivanju… »

Vesti dana »